Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΙΛΟΓΗ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Τουριστικό λογότυπο αναζητά η Ηγουμενίτσα

Newsteam 0 Comments

Τουριστικό λογότυπο αναζητά η Ηγουμενίτσα. Τουριστικό λογότυπο θα δημιουργήσει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου.

Ειδικότερα η Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας με την απειλή της πανδημίας του κορωνοϊού, την ανάγκη μιας ομαλότερης μετάβασης στην επόμενη μέρα, με σεβασμό πάντα στις αποφάσεις της Πολιτείας, καθώς και το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής της για το 2020, αποφάσισε τη δημιουργία ενός τουριστικού λογότυπου, που θα χρησιμοποιηθεί σε δράσεις προβολής, επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών του, τονίζεται ιδιαιτέρως η ανάγκη το τουριστικό λογότυπο να είναι καλαίσθητο, σύγχρονο και λιτό, και να παραπέμπει στο/στα βασικότερο/α χαρακτηριστικό/ά του Δήμου Ηγουμενίτσας, δίνοντας την εικόνα ενός ελκυστικού τουριστικού προορισμού (πληροφορίες για τον Δήμο Ηγουμενίτσας στην ιστοσελίδα του Δήμου www.igoumenitsa.gr).

Επιπλέον θα πρέπει να είναι μοναδικό, αναγνωρίσιμο και να αποφευχθεί η ομοιότητά του με λογότυπα άλλων Δήμων.

Η επιλογή του καταλληλότερου λογότυπου θα αποφασιστεί αρχικά από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και σε δεύτερο χρόνο από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Στον δημιουργό του επικρατέστερου λογότυπου θα προσφερθεί, ως αμοιβή από τον Δήμο, το ποσό των 600€, καθώς και εύσημον μνεία.

Οι υποψήφιοι δημιουργοί μπορούν να υποβάλλουν αποκλειστικά μία (1) πρόταση μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 και ώρα 24:00, ηλεκτρονικά στο tourism@igoumenitsa.gr.

Η συμμετοχή για να είναι πλήρης θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα αρχεία που περιγράφονται στις τεχνικές προδιαγραφές, καθώς και την αίτηση υπογεγραμμένη (Παράρτημα Β). Τα αρχεία δύνανται να αποστέλλονται και μέσω WeTransfer ή αντίστοιχης πλατφόρμας.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Δήμου Ηγουμενίτσας 2665361270 ή στο e-mail tourism@igoumenitsa.gr.

Διάβασε το »

Η χορήγηση δωρεάν tablet από το Δήμο Ναυπλιέων στους μαθητές

Newsteam 0 Comments

Η χορήγηση δωρεάν tablet από το Δήμο Ναυπλιέων. Στους μαθητές που έχουν ανάγκη.

Πως θα γίνει η χορήγηση δωρεάν tablet από το Δήμο Ναυπλιέων στους μαθητές που έχουν αναγκη
Με επιστολή του Δήμος Ναυπλιέων στις σχολικές μονάδες γνωστοποιεί τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η δωρεάν χορήγηση tablet στους μαθητές που δεν διαθέτουν ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Αναλυτικά η επιστολή που έχει σταλεί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων

Έχοντας, πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης πολλών οικογενειών και την αδυναμία κάποιων μαθητών να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά προγράμματα εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται πλέον και στο Δήμο Ναυπλιέων, λόγω έλλειψης εξοπλισμού, θα θέλαμε να μας υποδείξετε τον απαραίτητο αριθμό προμήθειας υλικού για μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η διαδικασία επιλογής των μαθητών θα πρέπει να γίνει με αυστηρά κριτήρια ώστε να διευκολυνθούν μαθητές που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Στόχος του Δήμου Ναυπλιέων και κατ’ επέκταση των Σχολικών Επιτροπών είναι κάθε παιδί να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει τα διαδικτυακά μαθήματα που πραγματοποιούνται.

Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς ότι η διαδικασία είναι δανειστική. Ο εξοπλισμός θα χρεωθεί στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, και θα επιστραφεί στο σχολείο μετά τη λήξη αυτής της κατάστασης.

Οι αιτήσεις θα σταλούν στο σχολείο, αυστηρά με email, μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020, ώρα 10.00.

Στη συνέχεια το σχολείο θα τις προωθήσει στο Δήμο.

Η επιλογή θα γίνει από το Δήμο.

Αιτήσεις με απλό κείμενο και όχι με συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται, θα απορρίπτονται.

Διάβασε το »