Πατήστε ESC για κλείσιμο

Επικίνδυνη - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Προσοχή ΚΙΝΔΥΝΟΣ – Αποσύρθηκε βαφή μαλλιών απο τα σούπερ Μάρκετ. Καταστρέφει το αίμα

Newsteam 0 Comments

Η οδηγία της Ευρωπαικής Ένωσης είναι σαφής. Πετάξτε την συγκεκριμένη βαφή μαλλιών, σε περίπτωη που την έχετε στο σπίτι. Κι αυτό γιατί; Διότι περιέχει χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιο πρόβλημα στο συκώτι αλλά και να καταστρέψουν το αίμα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ανακοίνωση έγινε πρίν απο λίγο απο την Ευρωπαϊκη επιτροπή με την επισήμανση ότι έχει δοθεί εντολή το συγκεκριμένο προϊόν (βαφή-κρέμα) ν’ αποσυρθεί απο τα σούπερ Μάρκετ.

 

 

 

 

 

Δείτε τα χαρακτηριστικά του επικίνδυνου καλλυντικού παρακάτω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Συναγερμός στην αγορά – Κυκλοφορεί επικίνδυνη μάσκα. Δείτε την

Newsteam 0 Comments

Η μάσκα είναι μαζί με άλλα αντικείμενα που βοηθούν στην ασφάλεια μας απέναντι στον κορονοϊό, ένα μέσο προφύλαξης και παράλληλα ένα προϊόν που ξεπουλάει. Και τι γίνεται συνήθως όταν κάτι ξεπουλάει; 

 

 

 

 

 

 

 

  • Σκάνε και οι μαϊμούδες. Είναι κάτι άθλιοι τύποι που με μοναδικό σκοπό το κέρδος αδιαφορούν για την υγεία μας. Η Ευρωπαϊκη Ένωση με επείγον μήνυμά της ενημερώνει τους πολίτες της για την συγκεκριμένη μάσκα. Με την ένδειξη Σοβαρό ζητά απο όλους εμάς να προσέχουμε και σε περίπτωση που την έχουμε αγοράσει να την πετάξουμε μιας και δεν εφαρμόζει σωστά στο πρόσωπο και το υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένη δεν προστατεύει τον άνθρωπο απο τυχόν μολύνσεις.

 

 

 

 

Δείτε την:

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

ΠΡΟΣΟΧΗ Κίνδυνος- Αυτή είναι η επικίνδυνη βαφή μαλλιών. Την απέσυρε ο ΕΟΦ

Newsteam 0 Comments

Θέλει μεγάλη προσοχή. Καθώς αυτή την εποχή με την άνοδο των διαδικτυακών αγορών ελέω πανδημίας πολλοί είναι οι απατεώνες που βρίσκουν ευκαιρία να πλουτίσουν. Και το κάνουν χωρίς να υπολογίζουν την δημόσια υγεία.

Για την ανάκληση επικίνδυνης βαφής μαλλιών από την αγορά λόγω επικινδυνότητας ενημερωθήκαμε μέσω των Κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τρέχουσα εβδομάδα για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX). 

 

Πρόκειται για το προϊόν με εμπορικό σήμα το Moon Star

Ονομασία: Herbal Henna

Τύπος/αριθμός μοντέλου: Ελεύθερο αμμωνίας, μαύρο

γραμμωτός κώδικας: 8 906021 870177, 8 906021 870290, 8 906021 871051

Αριθμός παρτίδας: 200Η ΙΑΝ. — 2019

Χημικός κίνδυνος. Το έτοιμο προς χρήση προϊόν περιέχει μια υπερβολική ποσότητα π-φαινυλενοδιαμίνη (μετρούμενη τιμή:3,6 %) και ανεπαρκείς ζευκτήρες.Η PPD είναι μια ακραία ευαισθητοποιητική ουσία του δέρματος και μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής και ερεθισμό των οφθαλμών./το προϊόν/το προϊόν δεν είναι σύμφωνο με τον κανονισμό για τα καλλυντικά προϊόντα.

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »