Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΕΚΤΑΣΗ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του μετρό σε Νίκαια και Κορυδαλλό

Newsteam 0 Comments

Η επέκταση της μπλε γραμμή του μετρό αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του Ιουλίου. Συγκεκριμένα, οι στάσεις Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια βρίσκονται στην τελική ευθεία για να δοθούν στο κοινό, με σκοπό να γίνει πιο εύκολη η μετακίνηση των πολιτών.

Πρόκειται για ένα έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, προκειμένου η επέκταση του μετρό από την Αγία Μαρίνα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ 

 

 

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Ένα βήμα πιο κοντά το έργο επέκτασης του Βιολογικού

Newsteam 0 Comments

Ένα βήμα πιο κοντά το έργο επέκτασης του Βιολογικού.

Ένα βήμα πιο κοντά στις υπογραφές και την έναρξη της υλοποίησης του έργου επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού των Ιωαννίνων βρίσκεται η ΔΕΥΑΙ.

Όπως ανακοίνωσε χτες με μεγάλη χαρά, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας απέρριψε και την τελευταία προσφυγή που είχε κατατεθεί κατά της απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ για την ανάδειξη αναδόχου για την επέκταση των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού, προϋπολογισμού 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πεντάμηνη καθυστέρηση της αποστολής του φακέλου του έργου στο Ελεγκτικό Συνέδριο ουδέναν ωφέλησε, αντιθέτως αύξησε το χρόνο της αναμονής αφού όλες οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει προ επταετίας, σημειώνεται ακόμα από τη διοίκηση της επιχείρησης που εκτιμά ότι άνοιξε πλέον ο δρόμος για την ταχεία υλοποίηση του έργου και η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ δηλώνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και οι εργασίες να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: https://epirusonline.gr/

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »