Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

SOS εκπέμπουν οι καταστηματάρχες

Newsteam 0 Comments

Υπόμνημα προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και όλους τους Πολιτικούς Αρχηγούς, με θέμα «Ώρα μηδέν για επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Χωρίς στήριξη από την Πολιτεία είναι αδύνατη η αντιμετώπιση της ύφεσης», απέστειλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Στον υπόμνημά του το ΕΕΑ, αναφέρει ότι η ύφεση θα κυμανθεί στο 10% και θα «χαθούν» από την αγορά περίπου 20 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ σημειώνει ότι τα μέχρι στιγμής μέτρα είναι ανεπαρκή, οδηγώντας στην απόγνωση χιλιάδες επαγγελματίες.

Για τους λόγους αυτούς, καταθέτει μια δέσμη προτάσεων όπου τονίζει μεταξύ άλλων την ανάγκη παροχής επιχορηγήσεων 5.000 – 10.000 ευρώ στις επιχειρήσεις, παράταση του μέτρου κουρέματος των ενοικίων αλλά και ορίζονται μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 6% και παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Διάβασε το »

Δωρεά αναπνευστήρων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας

Newsteam 0 Comments

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας αποφάσισε τη δωρεά αναπνευστήρων στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας που δίνουν καθημερινά μάχη με το νέο κορονοϊό.

Η μάχη είναι σημαντική για όλους μας και πλέον το μεγάλο στοίχημα είναι να αντέξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας ώστε το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές να είναι το ελάχιστο δυνατό σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο προσθέτοντας: Η απόφασή μας για αυτή τη δωρεά είναι μία έκφραση της αλληλεγγύης που χρειάζεται να επιδείξουμε όλοι και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας επαγγελματικός φορέας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας.

Πηγή: fortunegreece.com

Διάβασε το »