Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Η απάντηση του Διονύσιου Ακτύπη για τη στελέχωση του Νοσοκομείου με 91 επαγγελματίες υγείας

Newsteam 0 Comments

Σε απάντηση όσων υποστηρίζουν πως το Νοσοκομείο δεν πρόκειται να στελεχωθεί με τον πρωτοφανή αριθμό των 91 επαγγελματιών υγείας, ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης προχωρά σήμερα στη δημοσίευση εγγράφων που φέρουν την υπογραφή του Υφυπουργού Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη και τα οποία επιβεβαιώνουν την πρόσληψη των 91 επαγγελματιών υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής: Τις τελευταίες ημέρες ανεπιτυχώς επιδιώκεται από κάποιους η υπονόμευση του έργου της Κυβέρνησης. Τις κρίσιμες αυτές ώρες και ενώ η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να βγούμε αλώβητοι από την υγειονομική αυτή κρίση, κάποιοι παίζουν ακόμα πολιτικά παιχνίδια επιδιώκοντας να αποπροσανατολίσουν και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.

Στόχος όλων μας την περίοδο αυτή δεν είναι να ασκήσουμε μικροπολιτική, είναι να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ο καθένας από το δικό του μετερίζι ώστε να αντιμετωπίσουμε την απειλή της νέας αυτής ασθένειας.

Συνεπώς, δεν θα επανέλθουμε στο ζήτημα των προσλήψεων, αφού η αντιπαράθεση που έχει υπάρξει είναι παντελώς αβάσιμη και δεν συμβάλλει καθόλου στην επίτευξη του κοινού μας στόχου που είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη έξοδος από την υγειονομική αυτή κρίση.

Πηγή: zantetimes.gr

Διάβασε το »