Πατήστε ESC για κλείσιμο

Επίσκοπος - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Νεκρός πρίν απο λίγο ο επίσκοπος που αγνόησε τα μέτρα

Newsteam 0 Comments

Ο λόγος για τον επίσκοπο Τζέραλντ Γκλέν, πάστορα της Ευαγγελικής εκκλησίας New Deliverance ο οποίος απεβίωσε πρίν απο μερικές ώρες, αφότου διαγνώστηκε θετικός στον φονικό ιό. Σημειώνεται ότι πλέον τα θύματα λόγω της covid-19, ξεπερνούν τα 25.000 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρά τις σχετικές προειδοποιήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για την αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων και τη διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας, ο επίσκοπος Γκλέν σε κήρυγμά του στις 22 Μαρτίου είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός είναι μεγαλύτερος από αυτόν τον φοβερό ιό, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι δεν φοβόταν να πεθάνει .

Ηταν η επόμενη ημέρα που ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Ραλφ Νορθάμ απαγόρευσε τις δημόσιες και ιδιωτικές συγκεντρώσεις 10 ατόμων και άνω, γράφει το CNN. Στις 4 Απριλίου τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό. Η εκκλησία, που ανακοίνωσε το θάνατο του Τζέραλντ Γκλεν, ζήτησε από τον κόσμο να επιτρέψει στην οικογένεια να θρηνήσει με τον δικό της τρόπο.

Καθώς θρηνούν την επίγεια γήινη απουσία του οικογενειακού πατριάρχη και του πνευματικού πατέρα τους, έχουν επίσης μέλη της οικογένειας που αγωνίζονται να επιβιώσουν από αυτήν την τρομερή πανδημία, αναφέρεται σε ανάρτηση της εκκλησίας στον λογαριασμό της στον Facebook.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »