Πατήστε ESC για κλείσιμο

επίδομα για κορονοϊό - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Εκπνέει η προθεσμία των αιτήσεων για το επίδομα των 800 ευρώ στις επιχειρήσεις

Newsteam 0 Comments

Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων για ελεύθερους επαγγελματίες στην πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για το επίδομα των 800 ευρώ.

Η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ είναι ανοιχτή είναι από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης του επιδόματος των 800 ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που απασχολούν έως και πέντε άτομα προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες αίτημα έχουν υποβάλλει πάνω από 500.000 επαγγελματίες με τον αριθμό των δυνητικά δικαιούχων του επιδόματος να ανέρχεται σε 750.000.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από τα nea

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Κορονοϊός τώρα: Αυτοί θα πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ

Newsteam 0 Comments

Θολά σημεία και γκρίζες ζώνες εμπεριέχει το νέο πακέτο μέτρων που ανήγγειλε η κυβέρνηση, όπως ποιοι εργαζόμενοι και με ποια διαδικασία θα πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ.

Το επίδομα αυτό θα δοθεί συνολικά σε 600.000 εργαζόμενους. Ωστόσο δεν έχουν εξειδικευτεί οι δικαιούχοι καθώς δεν έχει εκδοθεί σχετική απόφαση.

Ασαφές επίσης παραμένει το πότε θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα και ποια στοιχεία θα πρέπει να συμπληρώσουν οι δικαιούχοι.

Επίσης, μέχρι στιγμής έμεναν εκτός 200.000 εργαζόμενοι σε 100.000 επιχειρήσεις, οι οποίοι παρουσίασαν μείωση τζίρου. Ωστόσο παραμένει ασαφές τι ποσοστό τζίρου θα πρέπει να έχει σημειώσει μείωση ώστε να μπορεί να δικαιούνται αίτηση για την οικονομική στήριξη.

Επίσης, βασικό ερώτημα παραμένει ακόμα και το εάν θα λάβουν το επίδομα και οι ωρομίσθιοι.

Πηγη:megatv.com

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »