Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΟΤ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Μάλλον χρειάζεται ψυχίατρο ο Μητσοτάκης..Να μην έρθουν στην χώρα μας είπε στο Ζάπειο!!! (VIDEO)

Newsteam 0 Comments

Στην χθεσινή παρουσίαση του spot για προσέλκυση Τουριστών στο Ζάπειο και απευθυνόμενος στο Εξωτερικό  ξεστόμισε ότι καλύτερα να μην έρθουν στην Ελλάδα…Την ώρα που όλα τα νησιά και η Χώρα περιμένει να ξεκινήσει ο Τουρισμός και οι πτήσεις ο Πρωθυπουργός της Χώρας κάνει τέτοια δήλωση συνοδευόμενη από ακατανόητες σκέψεις όπως το Καλοκαίρι δεν είναι απλά μια εποχή είναι  ΑΝΤΙΛΗΨΗ μια ματιά στα Πράγματα .. Είναι…δηλαδή  μια ιδέα δεν υπάρχει Καλοκαίρι και να να καθίσει ο Τουρίστας σπίτι του να μην έρθει στην Ελλάδα για Διακοπές και να δει Φωτογραφίες!!! Και κατέληξε στο  ότι : Μπορεί να βιώσει αυτήν την εμπειρία χωρίς κατ ανάγκη να επισκεφτεί την Ελλάδα!!!  Aς δει την Ελλάδα ο Τουρίστας βρε αδελφέ απο video η φωτογραφίες και να μείνει στη Κουζίνα του..Αυτό προτείνει ο Μητσοτάκης στον Τουρίστα..

Δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιαφέρει ο τουρισμός με ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ και ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γιατί τώρα αυτό που μας νοιάζει είναι να εφαρμόσει την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2020 να τελειώσει την Οικονομία και να ελέγξουν πλήρως το πληθυσμό με το τσιπάρισμα…Ότι εντολές έχει απο Σόρος και Bill Gates για μείωση του πληθυσμού και Φτωχοποίηση με τελικό στόχο να πεθάνουν τους Ελληνες γιατί μείωση πληθυσμού ει ναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ..Τα εμβόλια του Gates που διαφημίζει έχουν χημικές ουσίες για την διάρκεια ζωής των ανθρώπων και στείρωσης. Aλλωστε  o Βill δεν το έκρυψε ότι θα ρίξουν τον Κορωνοιό και θα σκοτώσει κόσμο στο EVENT 201 στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2019 κάνοντας και προσομοίωση.

Έχουν που έχουν βυθίσει την Οικονομία και το Τουρισμό με το lockdown και απορύθμισαν την αγορά ..για ένα ιό που στατιστικά είναι μικρότερος από την απλή γρίπη για τον ελεγχο του πληθυσμού είχαμε και αυτές τις Δηλώσεις συνοδευόμενες ότι τα θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα τα  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  με αυστηρούς ελέγχους …

Εεε τι άλλο θέλουν να ακούσουν οι Τουρίστες  για να πατήσουν όσο γίνεται λιγότεροι!!! Και από την άλλη με παράνομη ανάθεση έδωσε γραμμή το Μαξίμου να δοθούν 32 εκατομμύρια  ευρώ για διαφήμιση στην  Marketing Greece με αποτέλεσμα να είναι υπό παραίτηση η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ.Γκερέκου και τρία ακόμη μέλη του ΔΣ.

Ο Μητσοτάκης έφερε το φίλο του Στήβ Βρανάκη (Φωτο αριστερα) από την Αμερική για το σποτάκι και έδωσε στην Ιωάννα Δρέττα (Φωτό αριστερά) σύζυγο του Γ.Ρέτσου ( Προέδρου ΣΕΤΕ – Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) )   επίσης ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ  τόσα εκατομμύρια για ένα σποτ μόνο για να μοιράσει χρήμα και όχι για να προσελκύσει Τουρίστες..Η παράσταση στο Ζάππειο τα ειχε όλα!!

Απίστευτες δηλώσεις από Πρωθυπουργό που χρήζουν Ψυχιατρικής έρευνας..Αποτελειώνει τη Χώρα και μεταξύ τους μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ σε φιλικές εταιρείες και εργολαβικά συμφέροντα καθώς και στα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης..που πληρώνονται για να σπείρουν ΤΡΟΜΟ αλλά και να τον παρουσιάσουν ως ΣΩΤΗΡΑ  με τελευταία ένεση από το ΣΚΑΙ και την Σία Κοσιώνη  που ανορθώνει  και με  την ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ της Δημοσκόπησης.

Ευρωπαϊκή Ένωση ο Γερμανός Υπουργός Εσωτερικών ο Τραμπ όλοι λένε ότι είναι λάθος τα μέτρα περιορισμού.Η Κομισιόν υποβάθμισε τον δηθεν κίνδυνο .

Ο Τράμπ σε μήνυμα του χθες είπε να ανακτήσει κάθε Χώρα την ελευθερία της και να μην ακολουθούν εντολές του Σόρος και Bill Gates .Πάρτε πίσω τις Χώρες σας από τους καταστροφείς της ανθρώπινης αξιοπρέπειας..και ΕΔΩ στην ΕΛΛΑΔΑ συνεχίζουν να διατηρούν το Φόβο και το Τρόμο κάνοντας ο Μητσοτάκης το ίδιο στους Τουρίστες ..Είναι καλύτερα να μην έρθετε..

ΤΕΛΟΣ και ο Τουρισμός για φέτος εκεί που ήλπιζαν κάποια καταλύματα η εστίαση και Ξενοδοχεία.Mε αυτά τα μέτρα για Τουριστες με  καραντίνες και fast ελέγχους στο πόδι που βγάζουν θετικούς ακόμη και άτομα που είναι υγιείς και με το ΦΟΒΕΡΟ Μητσοτακικό Θεώρημα ότι το Καλοκαίρι δεν είναι εποχή αλλά Αντίληψη και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το μαγαζί βάζει ΛΟΥΚΕΤΟ!!!ΖΑΠΕΙΟ Στην παρουσίαση του spot για τον Τουρισμό 2020

Απο αριστερά η Ιωάννα Δρέττα ο Αδωνις Γεωργιάδης  ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ της Ελλάδας  Κυριάκος και ο Χάρης Θεοχάρης..

https://amazonios.net/

Διάβασε το »

Νέα δίωξη στο Δήμο Πάτρας από το Λιμεναρχείο

Newsteam 0 Comments

Οι Υπηρεσίες του Κράτους έχοντας την πολιτική κάλυψη των κυβερνήσεων συνεχίζουν τις διώξεις κατά του Δήμου για τις παρεμβάσεις προς όφελος του Πατραϊκού λαού.

Στο Δήμο της Πάτρας επιβλήθηκε από το Λιμεναρχείο νέο πρόστιμο 47.000! ευρώ λόγω της σοβαρότητας της δήθεν παράβασης το καλοκαίρι του 2018 στην παραλία του κολυμβητηρίου της Αγυιάς.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται σε σχετική Έκθεση του Λιμεναρχείου, πραγματοποιήθηκαν εκεί, από το Δήμο, εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων όπως καλάμια, ξερά δέντρα και μπάζα από συνεργεία του. Επιπλέον σε τμήμα της ανωτέρω περιοχής μήκους 260μ. περίπου, από οδό Κανελλοπούλου προς πρώην Κάμπινγκ του ΕΟΤ, είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες διάστρωσης του εδάφους με αμμοχώματα, αμμοκροκάλες με χρήση μηχανικών μέσων.

Αναλυτικά: 

Όπως το οφείλουμε στους Δημότες μας, απλά καθαρίσαμε και διαστρώσαμε το έδαφος της παραλίας κατά τρόπο ώστε για μην κινδυνεύει η υγεία και η ασφάλεια χιλιάδων λουομένων και διερχόμενων πεζών να τραυματιστούν λόγω επικίνδυνης ανισοσταθμίας της ακτής με την διπλανό οδόστρωμα και να υπάρχει πρόσβαση σ’ αυτήν ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Σημειωτέον ότι ο καθαρισμός και η διάστρωση του αμμώδους υλικού της εν λόγω παραλίας επιδοκιμάστηκε από χιλιάδες συνδημότες μας. Ήταν ήπιας μορφής χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή αλλοίωση της και έγινε γνωρίζοντας ότι κάποια επόμενη στιγμή ειδικά τον χειμώνα οι έντονοι κυματισμοί, που φθάνουν και πάνω στο οδόστρωμα, θα προκαλούσαν πάλι τα ίδια προβλήματα. Πράγματι αυτό συνέβη με αποτέλεσμα και σήμερα να κινδυνεύουν οι πεζοί με τραυματισμό, και δεν υπάρχει πρόσβαση των ΑΜΕΑ την παραλία .

Πιστεύουμε ότι η πολιτική εχθρότητα και το μένος εναντίον της Δημοτικής Αρχής έχει ξεπεράσει κατά πολύ κάθε όριο και εκθέτει ασυγχώρητα στα μάτια του Πατραϊκού Λαού μηχανισμούς του Κράτους, αφού ουδείς με ανθρώπινη λογική μπορεί να αντιληφθεί τί το κακό έχουν οι εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων, μπαζών ή αποκατάστασης για λόγους ασφαλείας της ομαλότητας στην παραλία.

Eμείς θα εξακολουθήσουμε, όπως οφείλουμε, να υπερασπίζουμε με συνέπεια το περιβάλλον. Θεωρούμε κοινόχρηστη κάθε σπιθαμή παραθαλάσσιας γης που πρέπει να έχει ασφαλή χρήση σε όφελος των δημοτών μας. Είμαστε στη πράξη εχθροί της εμπορευματοποίησής και της εκμετάλλευσης της ακτής.

Ο Πατραϊκός λαός έχοντας την εμπειρία των συνεχών διώξεων εις βάρος του Δήμου π.χ για την δημιουργία του Νότιου Πάρκου στον Κόκκινο Μύλο, που έπεσαν στο κενό, βγάζει συμπεράσματα όλο πιο πολύ για το ρόλο και τις αντιλαϊκές επιδιώξεις του Κράτους και της Κυβερνητικής Πολιτικής που με κάθε τρόπο προσπαθούν, πλην ματαίως, να δημιουργήσουν αρνητική εικόνα για τη Δημοτική Αρχή.

Διάβασε το »