Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Δωρεά φορητών υπολογιστών στα σχολεία του δήμου

Newsteam 0 Comments

Την Παρασκευή 19-06, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Μακρακώμης Χαρούλα Δεληκούρα παρέδωσε στους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων φορητούς υπολογιστές (laptop) προκειμένου να βοηθηθούν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και να καλυφθούν οι σχολικές ανάγκες.

Τα laptop προμηθεύτηκε η Σχολική Επιτροπή από τις αδιάθετες πιστώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Bόλου

Πηγή: lamiareport.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Διακοπές Πάσχα για τα σχολεία: Πότε και για πόσο σταματούν τα εξ αποστάσεως μαθήματα

Newsteam 0 Comments

Παρότι σε συνθήκες καραντίνας, οι μαθητές των σχολείων της χώρας θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές για το Πάσχα.

Οι φετινές διακοπές, όλως διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά, θα είναι, ουσιαστικά, η διακοπή από τα μαθήματα που γίνονται στο πλαίσιο των προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, τα μαθήματα εξ αποστάσεως θα μπορούν να συνεχιστούν -σε προαιρετική βάση- μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου 2020.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη (15 Απριλίου), ωστόσο, έως και την Τρίτη του Πάσχα, 21 Απριλίου, δεν θα πραγματοποιούνται μαθήματα. Το ακριβές πλαίσιο για τα μαθήματα και τις διακοπές του Πάσχα θα οριστεί τις προσεχείς ημέρες, με σχετικές διατάξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα -το αργότερο, αύριο- το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για τη μείωση της ύλης των μαθημάτων. Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται για τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις είναι να πραγματοποιηθούν με την ύλη που διδάχθηκε μέχρι τον Μάρτιο.

Πηγή: inboxnews.gr

 

Διάβασε το »