Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΞΩΔΙΚΟ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Κορονοϊός ΤΩΡΑ – Ο σαλταρισμένος γιατρός, οι θεωρίες συνωμοσίας και το εξώδικο

Newsteam 0 Comments

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ήδη κίνησε πειθαρχική διαδικασία κατά συγκεκριμένου σαλταρισμένου γιατρού που με δημόσιες αναρτήσεις στο Facebook και δημόσιες δηλώσεις του ουσιαστικά αμφισβητεί την ύπαρξη του ιού στη διάσταση τουλάχιστον που παρουσιάζουν οι επιστήμονες και η κυβέρνηση. Η συμπεριφορά αυτή θα κριθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο αν συνιστά αντιεπιστημονική συμπεριφορά με προεκτάσεις και συνέπειες για τη δημόσια υγεία, καθώς ο λόγος ενός επιστήμονα εχει βαρύνουσα σημασία για το κοινωνικό σύλλογο.

 

 

 

Την ίδια στιγμή δικηγόρος έστειλε εξώδικο στον προεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Γιωργο Πατούλη και δια αυτού σε ολόκληρο το ΔΣ του Επιστημονικού Συλλόγου με το οποίο εκφράζει σοβαρές αμφιβολίες- όπως και άλλοι στο διαδίκτυο- για την ασφάλεια χρήσης μασκας, επικαλούμενος παλαιότερες δηλώσεις επιστημόνων. Με το εξωδικο καλεί τον ΙΣΑ να βεβαιώσει τον λαό ..ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία του γενικού πληθυσμού και να δηλώσετε ότι αναλαμβάνετε την αστική και ποινική ευθύνη σε περίπτωση που βεβαιωμένα υποστεί βλάβη της υγείας του ή πεθάνει έστω και ένας πολίτης από τη χρήση μάσκας. Αντιλαμβάνεστε ότι μόνο δι αυτού του τρόπου θα πείσετε τον ελληνικό λαό για την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό και ότι η χρήση αυτή δεν ενέχει κινδύνους. Είναι απολύτως βέβαιον ότι δεν θα αρνηθείτε να βεβαιώσετε και να δηλώσετε τα ανωτέρω. Η ευθύνη σας έναντι του ελληνικού λαού είναι μεγάλη!

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη για περιπτώσεις που καλούσαν τα παιδιά να μην φορούν μάσκα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας υπεβλήθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για ποινική αξιολόγηση 21 περιπτώσεις με αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια για το θέμα του κορωνοϊού Covid-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορέις απο Δικαστικό

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Έξαλλος ο Κούγιας έστειλε εξώδικα – Δεν θ’ ασχοληθώ με παπούτσια που χαρίζουν μπόι

Newsteam 0 Comments

O πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής και γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα Espresso, η οποία ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο ίδιος έχει αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες με εταιρεία κατασκευής παπουτσιών που… δίνουν μπόι! Ήταν προφανής ο σκοπός του ρεπορτάζ να θίξει την προσωπικότητα του πρώην προέδρου της Παναχαϊκής.

 

 

Στο εξώδικό του, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει: Στη σελίδα 6 του εν λόγω φύλλου δημοσιεύσατε ανυπόγραφο άρθρο, το οποίο περιλαμβάνει τη φωτογραφία μου. Το άρθρο φέρει τίτλο: Νέες μπίζνες από Αλέξη Κούγια και υπέρτιτλο Ο ποινικολόγος λανσάρει super μέθοδο που φέρνει την επανάσταση στην αύξηση ύψους.
Το παραπάνω δημοσίευμα, το οποίο σημειωτέον αναπαράξατε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Espresso στο διαδίκτυο στις 4/07/2020 με τίτλο Νέες μπίζνες από Αλέξη Κούγια και βρίσκεται μέχρι και σήμερα αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.espressonews.gr.
Τα γεγονότα που αναφέρετε στο πρωτοσέλιδο και στη σελίδα 6 της εν λόγω εφημερίδας ουδέποτε συνέβησαν στην πραγματικότητα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο εν λόγω άρθρο αναφέρατε ότι δήθεν επένδυσα επιχειρηματικά στην προώθηση ενός προϊόντος για την αύξηση του ύψους και συγκεκριμένα μιας σόλας από σιλικόνη. Στο πλαίσιο μάλιστα της προώθησης του εν λόγω προϊόντος, αναφέρατε στο δημοσίευμα ότι δήθεν θα λάμβανε χώρα στις 15 Ιουλίου στο Κολωνάκι εκδήλωση, όπου θα γινόταν η παρουσίαση του προϊόντος, στην οποία δήθεν θα παρευρισκόμουν κι εγώ, όπου θα προέβαινα στην παρουσίαση, καθώς και μοντέλα, τα οποία θα επεδείκνυαν το προϊόν, φορώντας την ειδική σόλα σιλικόνης, που βοηθά στην αύξηση του ύψους.
Παρέλκει να αναφέρω ότι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ, αφού ουδέποτε αναμείχθηκα επιχειρηματικά στην προώθηση οιουδήποτε προϊόντος, με σκοπό την κυκλοφορία του στην αγορά και δη ενός προϊόντος αύξησης του ύψους, ουδέποτε διοργανώθηκε εκδήλωση για την προώθηση του ανύπαρκτου ως άνω προϊόντος στο Κολωνάκι ή οπουδήποτε και δη με εμένα παρουσιαστή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανωτέρω δημοσίευση και ιδίως την αναπαραγωγή του επίμαχου δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της Espresso αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα στην εργασία μου, αφού πλείστοι πελάτες μου καλούσαν στο δικηγορικό μου γραφείο, αλλά και εμένα προσωπικά προκειμένου να μάθουν εάν αληθεύει η σχετική είδηση, ενώ κλήθηκα ακόμα και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών προκειμένου να τοποθετηθώ περί του θέματος, διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας τη σχετική είδηση.
Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Έξαλλος ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Έστειλε εξώδικο για την δήθεν συνάντηση με τον Τσίπρα

Newsteam 0 Comments
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με εξώδικη δήλωσή που απέστειλε στον Δ. Μπεκιάρη εκδότη και διευθυντή των ιστοσελίδων lapolitica και periodista χαρακτηρίζει απολύτως αναληθές το δημοσίευμα για δήθεν συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Στο εξώδικο καλεί τον εκδότη ν΄αποσύρει το άρθρο το οποίο μιλούσε για συνάντηση Βαρδινογιάννη – Τσίπρα σε περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη παρασκηνιακές επαφές και διεργασίες συνεννόησης του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής. Στο ρεπορτάζ υποστηριζόταν ότι ο κ.Βαρδινογιάννης τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου πολιτικού φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς.

 

Στο εξώδικό του ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης αναφέρει ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος είναι παντελώς αναληθές. Να σημειωθεί ότι οι ιστοσελίδες απέσυραν το δημοσίευμα.

 

Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τους ισχυρισμούς του κυρίου Βαρδινογιάννη. Δεν έχουμε δηλαδή λόγο να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι ουδέποτε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Σε κάθε περίπτωση και επαναλαμβάνοντας ότι δεν αμφισβητούμε τους ισχυρισμούς του Βαρδή Βαρδινογιάννη, αφαιρούμε το επίμαχο δημοσίευμα από τις σελίδες του Lapolitica, ενώ θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο από την συντάκτρια του ρεπορτάζ, σημειώνεται.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Εξώδικο Κραουνάκη στον Δήμο Αθηναίων για την συναυλία με το φορτηγό

Newsteam 0 Comments

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, ζητά χρηματική αποζημίωση επειδή η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, κατά την διάρκεια της αφιλοκερδούς συναυλίας της πάνω σε φορτηγό, σε δρόμους της Αθήνας, είπε τραγούδια του, χωρίς, όπως αναφέρει, να έχει δώσει την άδειά του.

Ο Κραουνάκης είχε επιτεθεί στην Πρωτοψάλτη, σχολιάζοντας μάλιστα αρνητικά το γεγονός ότι πέρασε από το Μέγαρο Μαξίμου, τραγουδώντας μπροστά στον πρωθυπουργό, στο πλαίσιο του εγχειρήματος Από τον δρόμο με αγάπη, μια ιδέα που είχε την στήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Ο γνωστός συνθέτης είχε προϊδεάσει πως θα κινηθεί νομικά και το έπραξε, στέλνοντας εξώδική διαμαρτυρία στον Δήμο Αθηναίων, αλλά και την εταιρία Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων Α.Ε, ζητώντας να ενημερωθεί για το ποσό που προτίθεται να του καταβάλει ο Δήμος εντός προθεσμίας πέντε ημερών. Στο εξώδικο αναφέρει πως το ποσό θα διατεθεί στους πάσχοντες και αδυνατούντες καλλιτέχνες δημιουργούς.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης: Μπακογιάννης: Η Αθήνα γίνεται προορισμός -Στην Ερμού για τον Μεγάλο Περίπατο της πόλης (βίντεο)

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »