Πατήστε ESC για κλείσιμο

Εξαφάνιση Μαντλίν - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Εξαφάνιση Μαντλίν: Αυτός είναι ο άνδρας που κατήγγειλε τον Κρίστιαν Μπρίκνερ (φωτο)

Newsteam 0 Comments

Η γερμανική Bild έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του άνδρα που φέρεται η δική του καταγγελία να επανέφερε στο προσκήνιο την έρευνα για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν στις 3 Μαΐου 2007 και μάλιστα να είναι αυτός που είπε στις Αρχές ότι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι ο ένοχος.

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την Bild, ο 43χρονος Μπρίκνερ και ο 48χρονος Χέλγκε Μπούσινγκ, απατεώνες από τη Γερμανία, ζούσαν στο Αλγκάρβε όταν εξαφανίστηκε η τρίχρονη. Δέκα χρόνια μετά ο 48χρονος εμφανίστηκε στη μητροπολιτική αστυνομία της Αγγλίας με μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με έναν Γερμανό που ενδεχομένως είχε εμπλακεί στην υπόθεση. Σύμφωνα με την Daily Maily, o Μπούσινγκ έδωσε στη βρετανική αστυνομία το όνομα του Μπρίκνερ το 2017 , γύρω στην τρίτη επέτειο εξαφάνισης της Μαντλίν. Μάλιστα, είπε ότι ο Γερμανός παιδόφιλος είναι ο ένοχος και θα μείνει στη φυλακή για μεγάλο διάστημα. Υποστήριξε ότι ο Μπρίκνερ του είπε σε ένα φεστιβάλ kite στην Ισπανία το 2008 ότι αυτός εμπλεκόταν στην απαγωγή της από την Πράια ντα Λουζ πριν από έναν χρόνο.

 

 

 

 

 

Εννιά χρόνια πριν ο Μπούσινγκ είχε συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών από την Ελλάδα στην Ιταλία και είπε ότι ήθελε να μιλήσει στη βρετανική αστυνομία ενώ ανακρίθηκε για τη Μαντλίν από ντετέκτιβ στην Αθήνα, σύμφωνα με τη Sun. Από τότε οι Γερμανοί ντετέκτιβ ανέλαβαν την υπόθεση εναντίον του Μπρίκνερ που τώρα είναι φυλακισμένος στη Γερμανία με κατηγορίες για ναρκωτικά και έχει κάνει ένσταση για μία ξεχωριστή καταδίκη για βιασμό. Όταν ο Μπούσινγκ ρωτήθηκε τι πίστευε για τον Μπρίκνερ, είπε: “Μία λέξη, ένοχος”. Τώρα ο άνδρας μένει στην Κορσική: “Ο Μπρίκνερ βρίσκεται στο σωστό σημείο αυτήν τη στιγμή και ελπίζω να παραμείνει εκεί για μεγάλο διάστημα” είπε. Όταν οι Γερμανοί εισαγγελείς είπαν ότι ερευνούν τον Μπρίκνερ τον Ιούνιο, η Μητροπολιτική Αστυνομία αποκάλυψε ότι είχαν δεχθεί πληροφορία σχετικά με αυτόν το 2017. Ο Μπούσινγκ λέει ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που έδωσε την πληροφορία αφού ήξερε τον Μπρίκνερ από την εποχή που ζούσαν και οι δύο στην Πορτογαλία.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »