Πατήστε ESC για κλείσιμο

εξαφάνιση ανηλίκου - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου

Newsteam 0 Comments

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Θεσσαλονίκης καθώς εξαφανίστηκε ένας ανήλικος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την εξαφάνιση του αγοριού εξέδωσε και ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Στις 27/8/2020, στις 09:30, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Γιουνέσι Μεχράν, 16,5 ετών.Για την εξαφάνιση του Γιουνέσι Μεχράν, ο Σύλλογος Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε χθες (7/9/20) και σήμερα (8/9/20) λάβαμε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να προχωρήσουμε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου.

 

 

 

 

 

 

Ο Γιουνέσι Μεχράν έχει ύψος 1,70 μ., 65 κιλά βάρος, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, πορτοκαλί μπλούζα και μαύρα παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Ευτυχώς – Βρέθηκε πριν από λίγο η 15χρονη Χριστίνα

Newsteam 0 Comments

Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά την εξαφάνιση μιας 15χρονης στην περιοχή Φαρακλάδα της Κυπαρισσίας.

 

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Χριστίνας σήμερα, 29/08/2020, πρωινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

 

Ευτυχώς, η περιπέτεια της μικρής Χριστίνας έληξε σήμερα το απόγευμα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Χριστίνα Κ. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »