ενόχληση - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

The Bachelor: Πλάνταξε η Άννα – Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάω

Newsteam 0 Comments

Η Άννα είναι πολύ κοντά με τον Αλέξη Παππά στο «The Bachelor», ωστόσο, πολλές από τις συμπαίκτριές της είναι σκεπτικές για τα συναισθήματά της και αν είναι όντως αληθινά. Χαρακτηριστικά η Ιωάννα της είπε πως θεωρεί ότι είναι όλα ψεύτικα κι ότι δεν μπορεί να ένιωσε τόσο γρήγορα κι απότομα συναισθήματα για τον Αλέξη, με την Άννα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Μπορεί κι εγώ μερικές φορές να λέω αλλά αφού κάποια κορίτσια ξέρουν πως πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη, δεν μου αρέσει να λένε πράγματα. Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου για καμία εδώ μέσα, θα διορθώσω τον εαυτό μου όταν θεωρήσω εγώ πως πρέπει. Δεν θα χάσω τον εαυτό μου κι είπα ότι όταν συμβεί, θα φύγω. Αλλά ταυτόχρονα θέλω να το παλέψω μέχρι το τέλος γιατί πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη και δεν μου αρέσει να με λένε ψεύτρα. Λένε κοίταξε τι όμορφη που είναι η Άννα αλλά όταν ανοίξει το στόμα της είναι άλλος άνθρωπος. Όμως κανείς δεν γυρνά να πει τι κουβαλά η Άννα πίσω από την πλάτη της κι είναι έτσι. Αυτό με πληγώνει και με ενοχλεί γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει και δεν ρώτησε το γιατί».

Διάβασε το »

Γιάννης Μπέζος: Ενοχλήθηκε με ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Newsteam 0 Comments

Στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής Happy Day βρέθηκε σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αντέδρασε όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή του έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος. ΣΤ.ΤΣ.: Στην επαρχία, που οι άνθρωποι δεν έχουν την τύχη να σας δουν τόσο συχνά, αν έρθει κάποιος να βγάλετε μια σέλφι, όχι αγκαλιές και φιλιά… Γ.ΜΠ.: Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα, δεν θα σας απαντήσω. Τα έχω απαντήσει πολλές φορές. ΣΤ.ΤΣ.: Για αγκαλιές και φιλιά! Για σέλφι; Γ.ΜΠ.: Τα έχω απαντήσει πάρα πάρα πολλές φορές. ΣΤ.ΤΣ.: Δεν το είπα για κακό, αλλά… Γ.ΜΠ.: Έχω απαντήσει 500 φορές. ΣΤ.ΤΣ.: Έχετε απόλυτο δίκιο! Δεν προσπαθώ να βγάλω κάτι πικάντικο. Γ.ΜΠ.: Προσπαθείτε να βγάλετε κάτι πικάντικο, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Σας απαντώ ότι δεν θα απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις. ΣΤ.ΤΣ.: Τον αγαπώ! Έχω γενέθλια, οπότε είναι λίγο πιο ανεκτικός. Γ.ΜΠ.: Χιλιόχρονη!

Διάβασε το »

Survivor spoiler: Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον γυμνισμό

Newsteam 0 Comments

Την έντονη ενόχλησή της με τα γυμνά πλάνα των παικτών στο Survivor εξέφρασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Pop Up εξήγησε ακριβώς το σκεπτικό της. «Με ενόχλησε λίγο που έγινε ενώ μια κοπέλα δεν συμφωνούσε με αυτό. Από την άλλη, λίγη προστασία στους παίκτες δεν είναι κακό. Περνούσαν ωραία, αλλά δεν ήταν ανάγκη να το δούμε και όλοι στην Ελλάδα. Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι κάπου όπου θα υπήρχαν 10 κάμερες και 10 άτομα συνεργείο… Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα αρχείο στο Survivor που 4 παιδιά είναι γυμνά και αν διαρρεύσει ένα πλάνο;», αναρωτήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συνέχισε: «Για ποιο λόγο μια κοπέλα ή ένα αγόρι που σε 10 χρόνια μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη, να έχει δει αυτά τα πλάνα όλη η Ελλάδα; Πού ξέρεις ότι αύριο μεθαύριο αυτοί οι άνθρωποι θα αισθάνονται καλά με αυτά τα πλάνα; Τους προστατεύεις αυτούς τους ανθρώπους, δεν γίνονται όλα για την τηλεθέαση. Περνάνε από τόσους ανθρώπους κάποια πλάνα, σκεφτείτε το μια δυο φορές παραπάνω. Καλά έκαναν τα παιδιά αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να φτάσει στα μάτια όλων». «Υπάρχει μια γυναίκα στην παρέα που δεν αισθάνεται άνετα και έχεις το περιθώριο να μην το δείξεις, πρέπει να τους προστατεύσεις. Όσο ωραία μπορεί να περνάνε, ό,τι και να έχετε συμφωνήσει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλείνοντας το θέμα.

Διάβασε το »