εντάσεις - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Big Brother: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

Newsteam 0 Comments

Βραδιά live show σημαίνει και αποχώρηση από το Big Brother. Μάλιστα, αυτό το live είχε αρκετές εξομολογήσεις και… ευαίσθητες στιγμές. Οι εντάσεις, τα νεύρα κι οι χαρακτήρες είναι αυτοί που καθόρισαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα από την ψηφοφορία προέκυψαν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση με αυτούς να είναι: η Ευδοκία Τσαγκλή καθώς αρκετοί θεωρούν ότι δεν ακούει κι οι αντιδράσεις της έχουν διακυμάνσεις, η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία είναι νέα παίκτρια και σε αρκετούς δεν αρέσει ο τρόπος, που προσεγγίζει πράγματα και καταστάσεις και τέλος ο εκρηκτικός Στηβ Μιλάτος. Αν κι η Σαμάνθα Μίσοβιτς κέρδισε το βέτο στην δοκιμασία, επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει, με τους υποψήφιους να παραμένουν οι ίδιοι. Ποιος παίκτης αποχώρησε από το σπίτι Ο παίκτης που αποχώρησε από το Big Brother είναι η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία ανέφερε σε κατάσταση σοκ: «Νιώθω δυσάρεστα. Δεν το περίμενα. Μάλλον έπρεπε να είμαι ηθοποιός εδώ μέσα και δεν ήμουν. Σας ευχαριστώ παιδιά για το σύντομο διάστημα».

Διάβασε το »

The Bachelor 2: Η αρχή, o γαμπρός Αλέξης και τα επικά σχόλια στο Twitter!

Newsteam 0 Comments

7 Σεπτεμβρίου 2021 23:53 Φαίνεται πως το πρόσφατο παρελθόν του Αλέξη Παππά στο Survivor έχει… ήδη διαμορφώσει το κλίμα και για την παρουσία του στο The Bachelor. Πρεμιέρα σήμερα για τον δεύτερο κύκλο του Bachelor, με τον Αλέξη Παππά σε ρόλο πρωταγωνιστή «γαμπρού» να συγκεντρώνει τα περισσότερα σχόλια στα social media και από… τις υποψήφιες νύφες. Στο Survivor, ο Αλέξης Παππάς υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, προκαλώντας ίντριγκες και εντάσεις, ωστόσο, αυτή τη φορά συστήθηκε στο κοινό έχοντας έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο! Το κοινό, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία για να επιδοθεί σε… εκατοντάδες αναρτήσεις στα social media. Μάλιστα, φαίνεται πως το πρόσφατο παρελθόν του Αλέξη Παππά στο Survivor έχει… ήδη διαμορφώσει το κλίμα και για την παρουσία του στο The Bachelor. Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Διάβασε το »

Big Brother: Έξαλλος ο Στηβ Μιλάτος με συμπαίκτη του

Newsteam 0 Comments

Το Big Brother ήρθε και πάλι στις μικρές μας οθόνες και μαζί επέστρεψαν και οι εντάσεις, οι καυγάδες και οι τσακωμοί. Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι Στηβ Μιλάτος εκνευρίστηκε με τον Κώστα Στυλιανάκη καθώς θεωρεί ότι έχει αλλάξει στάση απέναντί του. Ο Στηβ τόνισε πως κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι ο Κώστας σηκώθηκε κι έφυγε όταν ήρθε ο ίδιος στην παρέα κι ανέφερε: «Αν δεν μου γυρίσει το μάτι λίγο ακόμα, θα δεις από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Ξέρει αυτό το άτομο τι μου έχει κάνει, το έχω πει και στην μούρη του. Ο Κώστας δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ήταν αρχικά καλά και μετά στραβά. Μου είπε ότι δεν έχει κάτι μαζί μου αλλά είναι θέματα δικά του και στην συνέχεια τα είχε με όλους καλά κι έγινε απόμακρος. Αντιδρά σαν 15 χρονών.

Διάβασε το »