Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Η 4η δράση διανομής δωρεάν τροφίμων από το Δήμο Ναυπλιέων

Newsteam 0 Comments

4η δράση διανομής δωρεάν τροφίμων από το Δήμο Ναυπλιέων σε ευπαθείς ομάδες

Ο Δήμος Ναυπλιέων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής που ασκεί, συνεχίζει, με την τέταρτη δράση, η οποία αφορά διανομή δωρεάν τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου από τις 8:00 το πρωί έως και 17:00 το απόγευμα, στο το χώρο του Δημοτικού Κοινωνικοί Ιατρείου και αφορά, τους μακροχρόνια ανέργους, τα Άτομα με Αναπηρία άνω του 67% και τις άπορες οικογένειες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι ανήκουν στους μακροχρόνια ανέργους ή στα Άτομα με Αναπηρία άνω του 67% ή στις άπορες οικογένειες.

Πηγή: https://www.argolikeseidhseis.gr/

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Καλαμάτα: Αιτήσεις στην Πρόνοια για ΚΕΑ και επίδομα στέγασης

Newsteam 0 Comments

Καλαμάτα: Αιτήσεις στην Πρόνοια για ΚΕΑ και επίδομα στέγασης.

Η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, με σκοπό την καλύτερη διεκπεραίωση της διαδικασίας των αιτήσεων των επιδομάτων ΚΕΑ και στέγασης, γνωστοποιεί ότι θα εξυπηρετηθούν όλες οι αιτήσεις που ηλεκτρονικά θα αποσταλούν έως και την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 3 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 27213 60651-53.

Πηγή: https://eleftheriaonline.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Όλος ο μηχανισμός του δήμου στο δημότη με εντολή Κωστούρου

Newsteam 0 Comments

Όλος ο μηχανισμός του δήμου Ναυπλιέων στους δημότες. Με προσωπική εντολή Κωστούρου και υπευθυνότητα στρέφεται στους πολίτες του.

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με υπευθυνότητα και συνέπεια θέτει στην διάθεση των δημοτών, όλο τον μηχανισμό του Δήμου και ιδιαίτερα των κοινωνικών δομών που λειτουργούν ήδη στο Δήμο Ναυπλιέων.

Σε στενή συνεργασία με την αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής και τον Αντιδήμαρχο κ.Ραφαήλ Μπαρού , με τον ΔΟΚΟΙΠΑΝ και τον πρόεδρό του κ.Ιωάννη Μπούνο και με τον ΔΟΠΠΑΤ και την πρόεδρο του κ.Μαρία Ράλλη, δίνει ειδικές κατευθύνσεις και οδηγίες, σύμφωνα πάντα με τα μέτρα της πολιτείας για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης και φυσικά βοήθειας και προστασίας των ευπαθών ομάδων.

Δελτίο τύπου του ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.ΑΝ. για την ενίσχυση των δηµοτικών δοµών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης σε συνεργασία µε τον Δήµο Ναυπλιέων , στην δύσκολη αυτή χρονική στιγµή που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ,σε συνέχεια των µέτρων που γνωστοποιήθηκαν µε το προηγούμενο Δελτίο Τύπου ( 15/3/2020 ) , ανακοινώνει τα παρακάτω :
Από σήμερα στις 19 Μαρτίου 2020 αρχίζει :
α. Η καταγραφή των κατοίκων του Δήµου Ναυπλιέων που δεν µπορούν να µετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον .
β. Η καταγραφή των απόρων και οικονοµικά αδυνάτων κατοίκων του Δήµου Ναυπλιέων που δεν µπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον .
Οι καταγραφές αυτές θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα παρέχεται :
Εξυπηρέτηση σε θέµατα φαρµακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περίπτωσης α.
Δωρεάν προσφορά φαρµακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της περίπτωσης β.
Διεκπεραίωση αιτηµάτων των κατοίκων των περιπτώσεων α και β
( παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών ) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται µέσω Κ.Ε.Π.
Για όλα τα ανωτέρω οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να καλούν στα τηλέφωνα :
Α. Για τις Δηµοτικές ενότητες Ναυπλίου &Ασίνης : 2752029473
2752023513
2752099424
B. Για τις Δηµοτικές ενότητες Ν. Τίρυνθας & Μιδέας : 2752360108.

 

Οι ενδιαφερόμενοι

Επίσης η επικοινωνία ηλεκτρονικά στο email: vss.dimnafpliou@gmail.com

Ανακοινώσεις σχετικές µε το θέµα µπορούν οι ενδιαφερόµενοι ,οι οποίοι είναι χρήστες του διαδικτύου να βλέπουν στις σελίδες του Κ.Α.Π.Η. και του Κ.Η.Φ.Η. στο Facebook αλλά και στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. www.dokoipan.gr καθώς επίσης στις επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων, στο facebook ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και στην ιστοσελίδα www.nafplio.gr

Διάβασε το »