Πατήστε ESC για κλείσιμο

Εμφύτευση μαλλιών - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Masterchef 4: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε ο Μπέλλος! Δείτε πως είναι σήμερα

Newsteam 0 Comments

Masterchef 4: Σε αισθητική επέμβαση πήγε μέρος των χρημάτων από το Silver Award που κέρδισε στο ριάλιτι μαγειρικής ο Δημήτρης Μπέλλος. Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day η οποία μάλιστα πρόβαλλε και μερικές φωτογραφίες του.

Η επέμβαση αφορά εμφύτευση μαλλιών γι’ αυτό και ο Μπέλλος φορά καπελάκι. Τις φωτογραφίες, τις οποίες πόσταρε φίλος του στα social media, τραβήχτηκαν πριν από τρεις μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef spoiler διαρροή 29/5: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός!

Θυμίζουμε ότι το Silver Award μεταφράζεται σε 10 χιλιάδες ευρώ και μία βαλίτσα με επαγγελματικά μαχαίρια. Οπως αναφέρει η εκπομπή τα 3.000 από αυτά πήγε στην επέμβαση καθώς κάπου εκεί κυμαίνεται το σχετικό ποσό για αυτές τις επεμβάσεις.

Εξάλλου, πρώτη η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της Πρωινό,αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Μπέλλος δεν έχει χωρίσει από τη Μαρία Μπαίη, ενώ προχώρησε και στην αποκάλυψη ότι έκανε μία αισθητική επέμβαση!

H Φαίη Σκορδά είχε δηλώσει στο Πρωινό: Tα 10.000 ευρώ του Silver Award θα τα πάρει ο Μπέλλος. Επίσης μου ήρθε και μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη πως το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί. Γνωρίζω πως για ένα διάστημα οι δυο τους ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Έκανε μια αισθητική επέμβαση ο Μπέλλος. Και μετά ο ένας ήταν στη Χαλκιδική και η άλλη στη Θεσσαλονίκη. Η Μαρία γενικά δε βγαίνει πολύ. Αλλά ήταν μαζί πριν ο Μπέλλος πάει στην Ασπροβάλτα!

Διάβασε το »

MasterChef spoiler 29-5: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε ο Μπέλλος (vids)

Newsteam 0 Comments

MasterChef spoiler 29/5: Πριν από μερικές μέρες σας γράψαμε για μία αισθητική επέμβαση που έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος, εκμεταλλευόμενος την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής.

Και έγινε χαμός. Τι τον ανάγκασε η Μαρία γράφτηκε, δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Μόνο που έγινε γνωστό ποια είναι η αισθητική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε. Και… μίλησε στην καρδιά πολλών ανδρών.

Ο Δημήτρης Μπέλλος θα φτάσει μέχρι την τετράδα του MasterChef. Ωστόσο αυτή την τηλεοπτική εβδομάδα αναδείχθηκε ο νικητής του Silver Award και κέρδισε 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef 4: Η Μαρία χώρισε τον Μπέλλο (vid)

Ένα μέρος αυτών των χρημάτων το επένδυσε για να βάλει μαλλιά! Ναι καλά διαβάσατε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μόλις ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τελικού θα τον δούμε με χαίτη, αλλά μάλλον θα τον πετύχουμε με καπελάκι.

Για να προστατεύσει τη νέα επένδυση, αλλά και να κρύψει τις νέες τυχόν πληγές του. Η Μαρία θα είναι η τυχερή που θα χαρεί τα νέα μαλλιά του.

Μάλιστα, τα… λαγωνικά που ζουν και αναπνέουν για το ριάλιτι μαγειρικής του Star Channel, υπολογίζουν το κόστος της επέμβασης στις 3.000 ευρώ!

MasterChef spoiler 29/5:

https://www.instagram.com/p/CAs94Wpnx4O

Διάβασε το »