Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Εβδομάδα Εμπορίου αντί για Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολη

Newsteam 0 Comments

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης στη συνεδρίασή του της 18 Ιουνίου 2020 λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών σχετικά με την εξάπλωση του covid 19, αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης, λόγω της πανδημίας του κορονοΐού και για λόγους αποφυγής συνωστισμού για την διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, να αναβάλει την διοργάνωση των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης 2020.

Ωστόσο, με την ελπίδα και την ευχή τα πράγματα με την πανδημία να εξελιχθούν όσο το δυνατό πιο ευνοϊκά δεσμευόμαστε για την διοργάνωση του εν λόγω φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2021 και ανακοινώνουμε για φέτος την διοργάνωση της Εβδομάδας Εμπορίου 2020 από 3 έως 8 Αυγούστου για την αγορά της Αλεξανδρούπολης κατά την οποία τα καταστήματα θα μπορούν να προβούν σε επιπλέον εκπτώσεις με κορύφωση την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 όπου θα πεζοδρομηθούν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης για την διευκόλυνση της διέλευσης του καταναλωτικού κοινού.

Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτοφανείς, συνεπώς σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας και ελπίζουμε όλοι να στηρίξουμε την Εβδομάδα Εμπορίου 2020.

Με τιμή

Η Πρόεδρος
Κουρμπανιάν Βίβιαν

Ο Γενικός Γραμματέας
Κουρτίδης Γεώργιος

 

Πηγή: thrakinea.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Κωνσταντίνος Δημάδης: Περιμέναμε περισσότερα από την κυβέρνηση

Newsteam 0 Comments

Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο ανέφερε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, Κωνσταντίνος Δημάδης, μιλώντας την Τρίτη (26-5) στον Starfm 933.

Σε ότι αφορά για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη των εμπόρων τα θεώρησε λίγα…

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Πηγή: aetos-grevena.blogspot.com

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Κ. Λύρος: Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τα χρήματα επιστρέφουν σε εμάς

Newsteam 0 Comments
  • Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος στηρίζουν την αγορά του Μεσολογγίου

Συνεπής στην υπόσχεσή της για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων η δημοτική αρχή Μεσολογγίου αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα του οικείου Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου.

Kατά την διάρκεια συνάντησης, σήμερα, στο γραφείο του Κώστα Λύρου συμφωνήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Σπυρόπουλο, η από κοινού αρωγή των καταστημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από τον COVID-19.

Εν πρώτοις, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου μαζί με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο θα προβούν στην διανομή αντισηπτικών gel, αλλά και μασκών προστασίας σε όποιες επιχειρήσεις τροφίμων απαιτείται.

Πέραν αυτών όμως αποφασίστηκε η διενέργεια μεγάλης προωθητικής ενέργειας με τίτλο Ψωνίζω και Κερδίζω όπου με τις αγορές στα τοπικά καταστήματα ο καταναλωτής θα συμμετέχει σε λαχειοφόρο αγορά. Οι τυχεροί θα είναι δεκάδες και θα πάρουν δωροεπιταγές με σημαντικό ποσό και δυνατότητα εξαργύρωσης στα καταστήματα της πόλης.
Η διανομή των αντισηπτικών και των μασκών θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Μαΐου και θα ακολουθήσει η προωθητική ενέργεια Ψωνίζω και Κερδίζω.

Τόσο ο Κώστας Λύρος όσο και ο Βασίλης Σπυρόπουλος τόνισαν ότι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων είναι πρωταρχικό μέλημα αμφότερων και σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης θα συνεχιστεί για να αποτυπωθεί και έμπρακτα η αλληλεγγύη σε αυτό το πληττόμενο τμήμα της κοινωνίας.

Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τα χρήματα μένουν στον τόπο μας και επιστρέφουν σε εμάς, το καταληκτικό μήνυμα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Έτσι ετοιμάζονται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων! Οι μεγάλες δυσκολίες τους

Newsteam 0 Comments

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για να ανοίξει και πάλι η αγορά σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα μέτρα επαναφοράς σταδιακά στη νέα καθημερινότητα. Τα καταστήματα μπορεί να παραμένουν κλειστά, αλλά οι περισσότεροι επαγγελματίες εκφράζουν αισιοδοξία και έχουν θετική σκέψη, γνωρίζοντας παράλληλα ότι θα είναι και μία δύσκολη περίοδος και τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος επισημαίνει ότι οι δυσκολίες σαφώς υπάρχουν, όμως υπάρχει και μια θετική ψυχολογία ότι αφήνουμε σιγά σιγά όλο αυτό, έστω και με τους περιορισμούς, που θα υπάρχουν στα καταστήματα. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν περιορισμοί, είναι δεδομένο ότι θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζουν οι ειδικοί της υγείας.

Η εμπορική αγορά του Βόλου ετοιμάζεται για να εξυπηρετήσει ξανά το καταναλωτικό κοινό έπειτα από παύση σαράντα και πλέον ημερών. Θα είναι δύσκολο να δουλέψουμε με μάσκες και γάντια και να μετράμε τους πελάτες που μπαίνουν στα καταστήματά μας, αλλά πρέπει να προσαρμοσθούμε για το καλό της υγείας όλων μας. Υπάρχει ασφάλεια στα καταστήματά μας. Να προτιμήσει ο κόσμος τα τοπικά καταστήματα, να στηρίξει την τοπική οικονομία, το έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Ο μόνος τρόπος να στηρίξεις την τοπική οικονομία, είναι να στηρίξεις τις τοπικές επιχειρήσεις.

Δηλώσεις καταστηματαρχών 

Η Ευαγγελία Χαρχαρή έχει ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα υποδημάτων του Βόλου και δηλώνει αισιόδοξη, αφού -όπως λέει- είναι πολύς ο καιρός της καραντίνας και του εγκλεισμού και γι’ αυτό έχουν δημιουργηθεί πολλές ανάγκες στον κόσμο. Η ψυχολογία λέει ότι ο κόσμος πρέπει να εκτονωθεί. Στα σχέδιά μας είναι να κάνουμε και προσφορές με ειδικές τιμές για τους πελάτες μας, υπό τη μορφή έκπτωσης. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος αυτή του κλεισίματος και της απραξίας για οποιονδήποτε επιχειρηματία, γιατί προερχόμαστε από έναν δύσκολο χειμώνα.

Η Μαρία Φατσή, αισθητικός στο επάγγελμα και ιδιοκτήτρια ενός από τα παλαιότερα κέντρα αισθητικής στον Βόλο, έπειτα από απραξία τόσων ημερών, ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκ νέου τις πελάτισσές της σε ένα Ινστιτούτο Αισθητικής που θα πρέπει να λειτουργήσει κάτω από νέους κανόνες.

Στον κλάδο μας πάντα είχαμε υψηλά στάνταρντς ασφαλείας και υγιεινής και από παλιά κάναμε χρήση προστατευτικών μασκών, γαντιών και ειδών μιας χρήσης για να εξασφαλίσουμε την υγεία του πελάτη ,αλλά και τη δική μας. Τώρα καλούμαστε να εργαστούμε αναλόγως των τετραγωνικών του χώρου μας, με αποκλειστικά ραντεβού και με ακόμη πιο αυξημένα μέτρα προστασίας και υγιεινής. Είμαι αισιόδοξη, θα το παλέψουμε και τελικά θα βγούμε και κερδισμένοι, αλλά πρωτίστως νικητές ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Κουμπαράδες ενίσχυσης για το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Σκιάθου

Newsteam 0 Comments

Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Σκιάθου κάνοντας πράξη τις καταστατικές αρχές και τον σκοπό ίδρυσης του ξεκινάει καμπάνια οικονομικής στήριξης των δυο φορέων δημόσιας υγείας του νησιού, το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Σκιάθου, μετά από κοινή πρωτοβουλία του Συντονιστή του Κ.Υ. Γιάννη Ριζοδήμου και του Προέδρου του ΕΕΣΣΥΣ Χρήστου Δημητριάδη.

Από χθες Πέμπτη 2 Απριλίου έως και την Δευτέρα 12 Απριλίου σε κεντρικά σημεία του νησιού όπως Super Markets, Πρατήρια Άρτου και Καυσίμων καθώς και φαρμακεία έχουν τοποθετηθεί 15 ξύλινοι κουμπαράδες που δημιούργησε αφιλοκερδώς ο επιπλοποιός Γιώργος Αντωνίτσας (Woodcreations) για να μπορεί ο κάθε πολίτης να συνεισφέρει με το ποσό που επιθυμεί!

Στο τέλος αυτής της προσπάθειας οι κουμπαράδες θα μαζευτούν από τον ΕΕΣΣΥΣ ενώ το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την προμήθεια εξοπλισμού και υλικών που θα υποδειχθεί από το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Σκιάθου.

Όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε σε συνάρτηση των δυνατοτήτων μας και αναλογιζόμενοι τον σκοπό και την χρησιμότητα αυτής της κίνησης. Τώρα μπορούμε να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα ξεπερνώντας ακόμη και την πιο δύσκολη κατάσταση.

Οι άνθρωποι ενωμένοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τα πάντα ας το αποδείξουμε τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος.

Πηγή: e-thessalia.gr

Διάβασε το »