Πατήστε ESC για κλείσιμο

Εμπορικά κέντρα - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Χωρίς μάσκα στα εμπορικά κέντρα – Καταργείται το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι

Newsteam 0 Comments

Σε μερική χαλάρωση των μέτρων περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού προχώρησαν οι ειδικοί.

Πλέον στα καταστήματα εστίασης, καφετέριες και μπαρ καταργείται το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι.

Επιπλέον, στα εμπορικά κέντρα οι πελάτες δεν είναι υποχρεωμένοι να φορούν πλέον μάσκα τη διάρκεια των αγορών τους, σε αντίθεση με τους εργαζομένους των κέντρων που πρέπει να φορούν μάσκα υποχρεωτικά.

Πληροφορίες από το mega

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Κορονοϊός-Νέα μέτρα. Τέλος το πλαφόν των 6 ατόμων ανά τραπέζι. Μάσκα και στο…

Newsteam 0 Comments

Η απόφαση για τους: Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. ισχύει από τις 7 Ιουλίου 2020 έως και τις 12 Ιουλίου 2020.

 

  • Η μάσκα παραμένει υποχρεωτική στα εμπορικά κέντρα μόνο για το προσωπικό. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας στους χώρους προσέλευσης και αναμονής των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς και εντός των οχημάτων και των συρμών, για το προσωπικό και τους επιβάτες.

 

Με την ίδια ΚΥΑ καταργείται ο περιορισμός που υπήρχε στον αριθμό των ατόμων που επιτρεπόταν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι στα εστιατόρια, δηλαδή καταργείται το πλαφόν των 6 ατόμων ανά τραπέζι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

  • Ενώ διατηρείται ο μέγιστος αριθμός πελατών και οι αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται τόσο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όσο και στα εμπορικά καταστήματα δεν αλλάζουν.

 

 

 

Επίσης προβλέπεται πως σε όλα τα λεωφορεία δημόσιας χρήσης (λεωφορεία αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ ΑΕ, λεωφορεία μεμονωμένων αυτοκινητιστών άγονων γραμμών, τουριστικά λεωφορεία και ειδικά τουριστικά λεωφορεία περιήγησης πόλεων ανοικτού ή κλειστού τύπου), σε λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης, καθώς και στα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, στα λεωφορεία αρμοδιότητας ΟΑΣΑ ΑΕ και ΟΑΣΘ ΑΕ, στα μέσα σταθερής τροχιάς αρμοδιότητας ΣΤΑΣΥ ΑΕ, όπως επίσης στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις, επιτρέπεται η μεταφορά επιβατών μέχρι πλήρωσης ποσοστού 65% του προβλεπόμενου μέγιστου αριθμού μεταφερόμενων επιβατών ανά όχημα/συρμό.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »