Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΛΠΙΔΑ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Θρήνος για την Ελπίδα-Νεκρός ο σύζυγος της

Newsteam 0 Comments

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν πριν από λίγο στο γραφείο μου,  η γνωστή τραγουδίστρια έχασε ξαφνικά τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Στάθη Κατσαντώνη.

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1979 και έζησαν μαζί 41 ολόκληρα χρόνια, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά, την Ήρα και τον Στέφανο.

Η κηδεία του αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη θα γίνει σήμερα στην Λαμία, στον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Η Κρήτη φωτεινό σημείο για την ελπίδα στην Ευρώπη του αύριο

Newsteam 0 Comments
  • Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την ημέρα της Ευρώπης

70 χρόνια μετά τη Διακήρυξη Σουμάν που έθεσε τα θεμέλια της ΕΕ, η 9η Μαΐου 2020 βρίσκει τα κράτη μέλη αντιμέτωπα με την πρωτόγνωρη κρίση της πανδημίας του κορoνοϊού. Σε αυτή την συγκυρία αναδεικνύεται κυρίαρχο το πνεύμα αλληλεγγύης. Στο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπογραμμίζει πως στη κοινή προσπάθεια η Κρήτη αποτελεί ένα φωτεινό σημείο πάνω στο οποίο οι λαοί της Ευρώπης μπορούν να ξαναδούν την ελπίδα για το αύριο.

Ακολουθεί το μήνυμα του περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη.

Σε περιπτώσεις μεγάλων κρίσεων, όπως η σημερινή, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αποδεικνύει την τεράστια προστιθέμενή του αξία
O φετινός εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης είναι διαφορετικός. Εκατομμύρια Ευρωπαίοι με πνεύμα αλληλεγγύης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, η οποία θέτει σε αμφισβήτηση το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, απειλώντας το κρισιμότερο θεμέλιό του, την ανθρώπινη ζωή.

Από το νοτιότερο σημείο της Ένωσης, από την Περιφέρεια Κρήτης, στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας. Η Ευρώπη για ακόμα μια φορά οφείλει να ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία. Ηγεσίες και κοινωνίες, πάνω στο ίδιο άρμα, έχουν υποχρέωση να αποδείξουν ότι τα οράματα και οι ιδέες των εμπνευστών της Ενωμένης Ευρώπης είναι ακόμα επίκαιρα.

Σε αυτή την προσπάθεια η Κρήτη αποτελεί ένα φωτεινό σημείο πάνω στο οποίο οι λαοί της Ευρώπης μπορούν να ξαναδούν την ελπίδα για το αύριο.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »