Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Το σποτ της καμπάνιας για τον τουρισμό- Που βρίσκεται η μαγευτική παραλία

Newsteam 0 Comments

Τα αποκαλυπτήρια του σποτ για την καμπάνια του ελληνικού τουρισμού έγιναν χθες στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το σποτ ξεκινάει με το ερώτημα τι κάνει το ελληνικό καλοκαίρι τόσο πολύτιμο; με το Υπουργείο Τουρισμού να απαντά πως δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω. Είναι κατάσταση του μυαλού. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να επικοινωνείς με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος.

Εύχομαι αυτό το σποτ να είναι καλοτάξιδο, σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θέλουμε οι επισκέπτες μας να βιώσουν την Ελλάδα που ονειρεύονται. Κάθε μικρή ή μεγαλύτερη έκπληξη που κρύβει μέσα της, με τη γαλήνη στην ψυχή και στο πνεύμα, είπε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Η ευχή που συνοδεύει τη χώρα μας στο πέρασμα των αιώνων να ακουστεί αυτή τη φορά, μέσα στο Ελληνικό καλοκαίρι δυνατότερα: Ευοί – Ευάν, Στην υγειά μας. Το ελληνικό καλοκαίρι που το αξίζουμε φέτος, περισσότερο από ποτέ!, συνέχισε.

Από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, σημείωσε ότι η εταιρία του ΣΕΤΕ αναλαμβάνει το κόστος της υλοποίησής της παρέχοντας ελεύθερα πνευματικά δικαιώματα στην ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου μέσω του ΕΟΤ να ξεδιπλωθεί στις αγορές του κόσμου.

Εστιάζοντας στο μήνυμα της καμπάνιας, η κα Δρέττα σημείωσε ότι σχεδιάστηκε ένα μήνυμα λιτό και απέριττο, σεμνό και με μέτρο γεμάτο με συναίσθηση. Σε ένα πλάνο 40 δευτερολέπτων χωράνε όλα τα παραπάνω όπως είπε.

Από την πλευρά του ο Στηβ Βρανάκης, ο επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στην προεδρία της κυβέρνησης, σημείωσε ότι η παρούσα επιμήκυνση στοχεύει μεταξύ άλλων στην διεύρυνση της σειζόν.

Να τονιστεί τέλος ότι στο επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί και καμπάνια προβολής για την τόνωση του εγχώριου τουρισμού.

Που βρίσκεται η μαγευτική παραλία του σποτ;

Τα βλέμματα όλων, τράβηξε μια μαγευτική παραλία που πρωταγωνιστεί στο σποτ και άπαντες βάλθηκαν να ανακαλύψουν που… βρίσκεται αυτό το μαγικό μέρος στην Ελλάδα!

Η αναζήτηση ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά της προβολής του νέου σποτ για τον ελληνικό τουρισμό, με δυο περιοχές της χώρας να είναι οι επικρατέστερες.

Η μια, μάλιστα, θεωρείται το απόλυτο φαβορί. Από πλευράς της κυβέρνησης, πάντως, το που είναι τελικά αυτή η παραλία κρατείται σαν… επτασφράγιστο μυστικό και δεν έχει γίνει η παραμικρή αποκάλυψη…

Ωστόσο μετά από αναζήτηση  ανακαλύφθηκε ότι η παραλία βρίσκεται στην Εύβοια και είναι η Μεγάλη Άμμος, κοντά στο Μαρμάρι.

Πηγή: voria.gr

 

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Προς τουριστική περίοδο τριών μηνών βαδίζει ο ελληνικός τουρισμός

Newsteam 0 Comments

Σε τουριστική περίοδο τριών μηνών φαίνεται πως βαδίζει ο ελληνικός τουρισμός, όπως τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης επισημαίνοντας, ότι ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος, θα σηκώσουν το βάρος της τουριστικής χρονιάς φέτος.

Βέβαια συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις και για επέκταση της περιόδου τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Προϋπόθεση των παραπάνω είναι φυσικά να μην υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊού.

Υγειονομικό διαβατήριο

Το μεγάλο ωστόσο στοίχημα της εξέλιξης της τουριστικής χρονιάς είναι η ασφαλής είσοδος και έξοδος των επισκεπτών μας στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό προωθείται το υγειονομικό διαβατήριο, όπως ανάφερε ο υπουργός προκειμένου να περιγράψει μια μεθοδολογία ασφαλούς εισόδου, όπως είπε. Προς την κατεύθυνση αυτή ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι γίνεται διαβούλευση στην ΕΕ προκειμένου σε κάθε ευρωπαίο πολίτη που θα θέλει να ταξιδεύσει να του γίνεται ένα αξιόπιστο τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού. Μάλιστα εξήγησε ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται στη χώρα εκκίνησης των διακοπών. Αν για παράδειγμα πρόκειται για έναν Γερμανό επισκέπτη, αυτό το τεστ θα γίνεται στην Γερμανία προτού έλθει στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα τον πρώτο λόγο στο μέτωπο των τεστ θα έχει ο ΕΟΔΥ, όπως αναφέρθηκε.

Ο υπουργός αφού είπε, ότι ένα από τα μοντέλα πρόβλεψης της εξέλιξης της τουριστικής χρονιάς εφέτος κάνει λόγο και για πτώση κατά 50%, συμπλήρωσε ότι οι ελεύσεις τουριστών από χώρες πέραν της Ευρώπης δεν αναμένονται στην Ελλάδα. Στον αντίποδα, η Ελλάδα διατηρεί το πλεονέκτημα της ασφαλούς υγειονομικής χώρας στη Μεσόγειο στοιχείο ιδιαίτερα θετικό, υπό το πρίσμα των νέων πραγμάτων.

Ο κ. Θεοχάρης ανάφερε ότι ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους μεγάλους διοργανωτές ταξιδίων (Tour Operators) του εξωτερικού οι οποίο εκφράζουν το έντονο ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα και περιμένουν πως θα ξεδιπλωθούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας σε ξενοδοχεία κλπ. Τέλος στο μέτωπο του εγχώριου τουρισμού επισήμανε ότι έχει εισηγηθεί στο οικονομικό επιτελείο κίνητρα για ενίσχυση του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε το »