Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΛΛΑΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Πόλεμος το βράδυ στον ΈΒΡΟ. Προσπάθησαν να περάσουν 400 λαθροεισβολείς…αλλά

Newsteam 0 Comments

Ξεκίνησε σιγά σιγά το νέο σχέδιο του Ερντογάν για αποσταθεροποίηση των Ελληνικών και Ευρωπαϊκων συνόρων με το τελευταίο 24ωρο να παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα απο την απέναντι μεριά του Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες καταγράφηκε μόνο τις τέλευταίες ώρες διπλασιασμός των μεταναστευτικών ροών στα χερσαία σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στον Εβρο, με τη μεγαλύτερη πίεση να παρατηρείται τις βραδινές ώρες σε Τυχερό και Φέρες.

 

 

 

Σε διάστημα 24 ωρών, οι αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν την είσοδο σε περισσότερους από 400 παράτυπους μετανάστες. Πρόκειται για ποσοστιαία μεταβολή που αγγίζει το 100% καθώς οι αποτροπές τις προηγούμενες ημέρες κυμαίνονταν μεταξύ 200-250. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι περισσότεροι από τους μετανάστες που κατάφεραν να φτάσουν στα σύνορα είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Κωνσταντινούπολη. Αξιολογούνται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ομάδες 500-1.000 ατόμων μετακινούνται και νοτιότερα, προς τις παράκτιες περιοχές της Τουρκίας.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Χρόνια πολλά χώρα μας! Ψηλά το κεφάλι και θα τα καταφέρουμε!

Newsteam 0 Comments

Η Google αφιέρωσε το σημερινό της doodle στην Ελλάδα, τιμώντας με τον τρόπο της την Επανάσταση του 1821, την οποία γιορτάζουμε στις 25 Μαρτίου. Το γράφημα δείχνει την ελληνική σημαία να κυματίζει στο κέντρο της σελίδας και είναι αφιερωμένο στον αγώνα του ελληνικού έθνους, που κατάφερε να απελευθερωθεί.

Δεν κέρδισες κανέναν πόλεμο απαξιώνοντας τον αγώνα αυτών που μάχονται στην πρώτη γραμμή.

Δεν κέρδισες κανέναν πόλεμο κυριευμένος από φόβο και δίχως σθένος για να αντιμετωπίσεις τον εχθρό.

Δεν κέρδισες κανέναν πόλεμο προτάσσοντας το εγώ απέναντι στο εμείς

Κέρδισες τον πόλεμο και θα κερδίζεις κάθε πόλεμο έχοντας στο νου σου τους στίχους εθνικού μας ποιητή: Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένη τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά, καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη, χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

Χρόνια πολλά Ελλάδα! 

Χρόνια πολλά Ορθοδοξία!

Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και ευημερία. Όλοι μαζί πάλι θα τα καταφέρουμε!

Διάβασε το »