Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ελλάδα κορονοϊός - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: Συγκλονίζει η ασθενής μηδέν στην χώρα μας!

Newsteam 0 Comments

Ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώστηκε με κορονοϊό στην Ελλάδα ήταν η επιχειρηματίας και τακτικό μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Βουλγαρίδου.

Η ασθενής μηδέν έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Αυτοψία και συγκλόνισε με τα όσα είπε για τις στιγμές, που βίωσε…

Μαμά ρώτα τον γιατρό, πότε θα βγούμε, ήταν αυτό που άκουγε από τον γιο της η γυναίκα η οποία ήταν το πρώτο κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε στην Ελλάδα. Προσπάθησα να επικοινωνώ μόνο από τους ανθρώπους που με έκαναν να αισθάνομαι καλά, λέει.

Η κ. Βουλγαρίδου σχολιάζει ότι όσο έμεινε μέσα στο νοσοκομείο, οι στιγμές δεν ήταν εύκολες και όπως είπε, την βοήθησε αυτό το διάστημα να κάνει ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και ανθρώπους. Ήταν πολλές οι δύσκολες στιγμές. Μια από τις στιγμές που με ανησύχησε ήταν όταν μου είπαν ότι μπαίνει και η φίλη μου, γιατί ανήκει σε ευπαθείς ομάδες. Σκεφτόμουν ότι ήμουν υπεύθυνη για όλο αυτό. Δεν σκέφτηκα ποτέ ποιος με κόλλησε, αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef 4 spoiler διαρροή 26/3: Αποκαλύφθηκε η τελική εξάδα -Πότε θα γίνει ο τελικός (vids)

Δεν άνοιξα συνειδητά τηλεόραση, μου έκανε κακό. Μου είπαν ότι ξέρει όλος ο κόσμος ποια είμαι, υπήρχαν δημοσιογράφοι που έβαλαν μέχρι και την φωτογραφία μου. Δεν θα έπρεπε να είχα εκτεθεί τόσο πολύ σε ό,τι αφορά το κομμάτι της υγείας.

Άκουγα ότι έχω φέρει το COVID-19 στην Ελλάδα. Τις πρώτες μέρες είχα ενοχές. Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις τον άλλο, αλλά πολύ δύσκολο να μπεις στην θέση του , λέει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Koρονοϊός: Πέρασε τον COVID 19 το #γιουροβιζιον_2004 στο Twitter

Το χειρότερο που άκουσε σύμφωνα με όσα είπε στον Α. Σρόιτερ ήταν το σχόλιο: Δεν με ενδιαφέρει ούτε αυτή ούτε το παιδί της. Το χειρότερο είναι ότι έχουν στιγματιστεί τα δικά μας παιδιά.

Μετά την καραντίνα, η πρώτη της έξοδος της προκάλεσε άγχος, όπως περιγράφει. Φοβήθηκα ποιον θα συναντήσω και τι θα μου πει, ανέφερε.

Διάβασε το »