Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - Spoiler - Φωτογραφίες, videoΧρησιμοποιημένα γάντια: Μια δυνητικά βραδυφλεγής βόμβα κορονοϊού στο δρόμο

Newsteam 0 Comments

Χρησιμοποιημένες μάσκες και γάντια πετούν οι ασυνείδητοι συμπολίτες μας στο δρόμο δημιουργώντας μια, δυνητικά βραδυφλεγής βόμβα στην περιοχή. 

Οι καταγγελίες και οι αγανακτισμένες φωνές των κατοίκων της Αθήνας ήταν αρκετές για να πραγματοποιηθεί ένα οδοιπορικό από την δημοσιογραφική ομάδα του kedenews.gr στην καρδιά της πόλης. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι κάδοι απορριμάτων και συγκεκριμένα οι πράσινοι κάδοι γι’ αυτό βρίσκονται σε κάθε σημείο της πόλης. Δεν πετάμε τα γάντια μιας χρήσεων στους μπλε κάδους διότι κατασκευάζονται από υλικά που δεν ανακυκλώνονται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταλήγουν σε κέντρα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Πετάμε τα γάντια και τις μάσκες στους κάδους απορριμάτων, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας και διευκολύνουμε όσους εργάζονται στην καθαριότητα ώστε να κάνουν τη δουλειά τους με μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό ονομάζεται ατομική ευθύνη και χρήζει απαραίτητη όσο ο κορονοϊός καραδοκεί.

Διάβασε το »