Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ελεάνα Τρυφίδου - Spoiler - Φωτογραφίες, videoΆνθρακας ο θησαυρός. Κατρακυλάει η Βαρθακούρη. Ο καυγάς με την Τρυφίδου

Newsteam 0 Comments

Ήταν από τα μέσα Φλεβάρη το νέο πουλέν του Alpha. Τα στελέχη του καναλιού την πίστευαν πολύ. Μέχρι στο σημείο που υπήρξαν και διαρροές – όχι επίσημες – πως θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη. 

Άνθρακες ο θησαυρός και φυσικά δεν ευθύνεται η Αντελίνα αλλά το conceptτης εκπομπής που θυμίζει τον παλιό Όμορφο κόσμο του Αρναούτογλου σε πιο φθηνή όμως και ριάλιτι εκδοχή.

  • Στο κανάλι καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αποτυχίες. Και πρέπει η εκπομπή να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια.

Ήδη ακούγεται στο παρασκήνιο πως η σχέση της Αντελίνας με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάνα Τρυφίδου είναι οριακή και οι καυγάδες για το πως πρέπει να βγαίνει η εκπομπή είναι πλέον σε καθημερινή βάση.

Μια σκέψη λοιπόν που ακούστηκε χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση είναι η αλλαγή αρχισυντάκτη και εν μέρει της συντακτικής ομάδας σε συνδυασμό με τροποποίηση του περιεχομένου του Αντελίνα χτύπα το κουδούνι.

ΣτονAlpha δεν θέλουν σε καμία περίπτωση η εκπομπή να έχει την τύχη του Divided του Σεργουλόπουλου και οι διορθωτικές αλλαγές ξεκινούν άμεσα.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Παρασκήνιο Alpha-Με δύο εκπομπές του χρόνου η Τρυφίδου

Newsteam 0 Comments

Μπορεί να αποχώρησε εν μια νυκτί από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ίσως όμως τελικά τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλύτερα γι’ αυτή. Ο λόγος για την Ελεάννα Τρυφίδου που απ’ ότι μαθαίνω από την άλλη εβδομάδα θα έχει την ευθύνη της αρχισυνταξίας στο Αντελίνα Χτύπα το Κουδούνι ενώ θα αναλάβει και το στήσιμο της νέας κοινωνικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη.

 

 

Μια εκπομπή που θα είναι καθημερινή, πρωινή ή απογευματινή και θα βγει στον αέρα του Alpha τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η δημοσιογράφος έχει καλή σχέση με την διοίκηση του σταθμού και βέβαια κανείς δεν ξεχνάει την για πολλά χρόνια παρουσία της στο τμήμα των διεθνών ειδήσεων του STAR. Όμως από την άλλη υπάρχει και το ρητό πως είναι δύσκολο να κρατάς δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη…

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »