Ειδήσεις για Ελένη Καστάνη - Spoiler και νέα

Ελένη Καστάνη: Η απάντηση στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

Newsteam 0 Comments

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες τα όσα είπε η Σοφία Μουτίδου για την Ελένη Καστάνη, την οποία κατηγόρησε για ύβρεις και κακή συμπεριφορά. «Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας αφηγηθώ εγώ είναι αυτή που όλοι με ρωτάτε, “μα ποιός-α ήταν αυτή που μπήκες κλωτσώντας την πόρτα στο καμαρίνι της και είπες, “θα σε καρυδώσω” ήταν η Καστάνη που μας είχα κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, η οποία μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”, πράγμα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο μας» είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου. Η Ελένη Καστάνη πήρε θέση στις κατηγορίες και μέσω του δημοσιογράφου Μιχάλη Πλεμμένου στο Happy Day ανέφερε δεν ισχύουν τα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει περαιτέρω αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου.

Διάβασε το »

Η Καστάνη πάει κατηγορούμενη τη Σοφία Μουτίδου

Newsteam 0 Comments

Τον γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών κάνουν από χθες τα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, η οποία κατηγόρησε την Ελένη Καστάνη για ύβρεις και κακή συμπεριφορά.     Συγκεκριμένα, στο κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου είπε: «Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας αφηγηθώ εγώ είναι αυτή που όλοι με ρωτάτε, “μα ποιός-α ήταν αυτή που μπήκες κλωτσώντας την πόρτα στο καμαρίνι της και είπες, “θα σε καρυδώσω” ήταν η Καστάνη που μας είχα κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, η οποία μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”, πράγμα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο μας”».   Η Ελένη Καστάνη δήλωσε στο Happy Day ότι δεν ισχύουν τα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει περαιτέρω αξία σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Σοκάρει η Μουτίδου για την Ελένη Καστάνη – Μας έριχνε κατάρες, να πάθετε καρκίνο, να ψοφολογήσετε…

Newsteam 0 Comments

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μουτίδου για την ηθοποιό Ελένη Καστάνη.           Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουρίδου σε βίντεο που ανήρτησε στο Youtube, αναφέρει: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν «τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες»… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.         Ένας συνάδελφος στον θίασο του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Διάβασε το »