Ειδήσεις για Ελένη Καρακάση - Spoiler και νέαΣυγκλονίζει η Καρακάση για τη μάχη της με την νευρική ανορεξία-Έφτασα στο σημείο να είμαι 49 κιλά και να με βλέπω χοντρή

Newsteam 0 Comments

«Όσες φορές σταματώ να σκέφτομαι το θέμα των κιλών, αφήνομαι. Ό,τι σκέφτομαι να φάω, το ρυθμίζω μόνο σε μια ημέρα. Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου με τις δίαιτες… Το έχω μελετήσει το πράγμα. Η ψυχολογία του χοντρού ανθρώπου που είναι από παιδί χοντρό, είναι πολύ διαφορετική από κάποιον που ήταν κανονικός και πάχυνε κάποια στιγμή της ζωής του ή έχει παραπάνω 10 κιλά. Όταν εγώ ήμουν παιδί 17 χρονών κι έβλεπα στην ζυγαριά να γράφει 100 κιλά ενώ έπρεπε να είμαι 50, σημαίνει ότι πάνω είχα παραπάνω από έναν άνθρωπο, αν σκεφτείς ότι υπάρχει κι ο σκελετός. Είχα τον φόβο τι θα δείξει η ζυγαριά κι έχω βρεθεί στην φάση του να είναι 49 κιλά, να με βλέπω στον καθρέφτη και να λέω ότι είμαι χοντρή. Υπάρχει αυτό που λένε στα παιδιά όταν έχουν νευρική ανορεξία. Με έδειχναν στις φωτογραφίες και μου έλεγαν αυτή είσαι και δεν με αναγνώριζα. Είμαι πολύ τυχερή που πλέον σε αυτήν την φάση της ζωής μου είμαι όπως είμαι και καλά. Τον αγαπούσα τον εαυτό μου και με αρκετά κιλά γιατί άκουγες χάσε κιλά γιατί δεν θα βρεις γκόμενο. Η Κάρμεν Ρουγγέρη μου έδωσε κίνητρο να ξεκινήσω δίαιτα, όταν μου είπε ότι θα είναι πιο εύκολο να παίξω κάποιους ρόλους. Από μικρή πάντα με κορόιδευαν, όχι έντονο bullying. Τον ένα χρόνο δεν έβρισκα ρούχα λόγω πολλών κιλών και τον επόμενο δεν έβρισκα λόγω αδυναμίας επειδή είχα χάσει πολλά κιλά», εξομολογήθηκε η Ελένη Καρακάση, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή «Dot» για το θέμα της αυξομείωσης των κιλών.

Διάβασε το »

Οι Άγριες Μέλισσες έφτασαν τα 200 επεισόδια – Το μήνυμα της Ρίζως

Newsteam 0 Comments

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» συμπλήρωσε 200 επεισόδια και οι συντελεστές πόζαραν για μια φωτογραφία. Η Ελένη Καρακάση πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram και έγραψε!

 

 

«ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ έφτασαν τα 200 επεισόδια!!!! Νιώθω τόσο τυχερή που είμαι σε αυτήν την παρέα με όλα τα παιδια που δουλεύουν μπροστά και πίσω από την κάμερα!!!! #actress #actresslife #lovemyjob #workingwithfriends».

 

 

Διάβασε το »