Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ελένη Γερασιμίδου - Spoiler

Ελένη ΓερασιμίδουΝα κλάψω που έφυγε η Μενεγάκη απο το γυαλί; Χέστηκα για το…

Newsteam 0 Comments

Η Ελένη Γερασιμίδου μετά απο πολύ καιρό άνοιξε το στόμα της. Και είπε πολλά. Πέρασε απο γεννεές 14 την τηλεόραση αλλά και κάποια πρόσωπα της.

 

 

Η συζήτηση πήγε, μεταξύ άλλων, και στην τηλεόραση και μάλιστα στην επιστροφή του Big Brother, όπου χωρίς να μασάει τα λόγια της, η γνωστή ηθοποιός είπε την άποψή της χωρίς φόβο και με πολύ πάθος: Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό.

  • Για την Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Γερασιμίδου απάντησε: Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη.

 

 

 

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Ελένη Γερασιμίδου: Το GNTM και το Shopping Star υποβιβάζουν τις γυναίκες

Newsteam 0 Comments

Η Ελένη Γερασιμίδου σε μια εξομολόγηση καρδιάς στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, μιλά για όλα! Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τα νέα ριάλιτι αλλά και πως βίωσε την καραντίνα.

Του Γιάννη Βίτσα

Επιστρέφετε τηλεοπτικά στα πρώτα επεισόδια της σεζόν του Μην αρχίζεις τη µουρµούρα…

Είναι μία πολύ γλυκιά συνήθεια πια. Δυο φορές σχεδόν κάθε χρόνο συμμετέχω στα επεισόδια της σειράς, υποδυόμενη τη μητέρα του Ηλία (σ.σ. Βλαδίμηρου Κυριακίδη). Μπορεί να έχουν αλλάξει οι νύφες μου, εγώ όμως, είμαι απτόητη δίπλα στο γιο μου.

Σας λείπει η τηλεόραση;

Όχι. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Κάνω όση απαιτείται, προκειμένου, αν θέλετε, να ενισχύσω τα οικονομικά μου. Αγαπώ την τηλεόραση και το σινεμά. Έχω κάνει πάρα πολύ στη ζωή μου και χαίρομαι που βλέπω πως πολλές από τις σειρές που συμμετείχα επαναλαμβάνονται, ειδικά τώρα που ξανάνοιξε το Mega. Μεγαλώνουμε γενιές.

Διανύουµε µια πολύ δύσκολη περίοδο οικονοµικά και κοινωνικά. Ο κορονοϊός έχει εισέλθει µε ένα πολύ βίαιο τρόπο στη ζωής µας. Επηρέασε αντιστοίχως τη δική σας καθηµερινότητα;

Σίγουρα την επηρέασε. Οφείλουμε όμως να παλεύουμε και να ελπίζουμε ότι οι ημέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι καλύτερες. Σίγουρα η καραντίνα δεν ωφέλησε κανέναν… Κάποιοι έβγαιναν και έλεγαν ήμουν στο σπίτι και περνούσα ωραία… Έκανα διαλογισμό και ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Τι να πω… Άμα τον είχε χαμένο, καλώς τον ξαναβρήκε. Εγώ δεν πιστεύω ότι χρειαζόταν μια επιβολή τέτοιου είδους για να βρούμε τον εαυτό μας. Δυστυχώς ήταν αναγκαία. Αναστατώθηκε η ζωή όλων μας. Χάσαμε τις δουλειές μας. Επίσης, αλλάζουν οι μορφές της παρουσίασης της δουλειάς και αυτό δεν είναι καλό. Το θέατρο είναι θέατρο. Δεν μπορεί να πεθάνει, να ψηφιοποιηθεί.

Το Greece Next Top Model και το Shopping Star θεωρείτε ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες;

Ναι… Βεβαίως και τις υποβιβάζουν, όπως και οι εκπομπές με τα κουτσομπολιά. Τι περιμένετε να ακούσετε. Βλέπω κάτι ονόματα, κάτι πρόσωπα που ούτε ξέρω τι είναι, ποια είναι και τι κάνουν στη ζωή τους… Έχουν επιβάλει ένα τρόπο ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο 7 ΗΜΕΡΕΣ TV που κυκλοφόρησε

στα περίπτερα

Διάβασε το »

Η Γερασιμίδου για κορονοϊό: Είναι υποκριτικό να μην σταματάς να λαμβάνεις τη Θεία Κοινωνία

Newsteam 0 Comments

Για το αν θα πρέπει να μεταλαμβάνουν αυτή την περίοδο λόγω κορονοϊού μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Δεν είμαι θεούσα, σε καμία περίπτωση. Όταν ήμασταν μικρά μας ξεγελούσαν ότι το κουτάλι είναι χρυσό και μπορούμε να πάμε και μετά από έναν άνθρωπο άρρωστο να πιούμε.

Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι οι αμαρτίες τους θα συγχωρεθούν και δεν μπορούν να μείνουν ακοινώνητοι για λίγο καιρό, αυτό είναι μια άλλου είδους υστερία. Θεωρώ απίστευτα υποκριτικό το να μην σταματάς να λαμβάνεις τη Θεία Κοινωνία. Τι θα πάθεις δηλαδή;, δήλωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »