Ειδήσεις για Εκτελεστές - Spoiler και νέα

Δολοφονία Καραϊβάζ – Τα τέσσερα συμβόλαια θανάτου και…

Newsteam 0 Comments

Στο στόχαστρο των αρχών έχουν μπει τέσσερα συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν τα τελευταία χρόνια και ενδεχομένως τα στοιχεία που θα προκύψουν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.     Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τρία είναι τα σημεία κλειδιά για τις αρχές, οι οποίες γυρίζουν τον χρόνο πίσω και ανασύρουν ανεξιχνίαστα συμβόλαια θανάτων, όπου οι εκτελεστές έδρασαν με τον ίδιο τρόπο. Το ζητούμενο δεν είναι να φθάσουν μόνο στους εκτελεστές αλλά και στον ηθικό αυτουργό.     Οι αρχές αναζητούν τον κοινό παρονομαστή εξετάζοντας κυρίως 4 συμβόλαια θανάτου. Ενός 38χρονου και ενός 56χρονου τον Δεκέμβριο του 2020, ενός 50χρονου τον Νοέμβριο του 2019 και την εκτέλεση ενός 45χρονου τον Ιούνιο του 2018.Όλοι τους έφεραν τραύματα από πολλές σφαίρες… Όπως και ο Γιώργος. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Δολοφονία Καραϊβάζ – Το σχέδιο των δολοφόνων. Έτσι έσβησαν τα ίχνη τους

Newsteam 0 Comments

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, οι δράστες ήξεραν ακριβώς σε ποιο σημείο στην παραλιακή θα εξαφάνιζαν τα ίχνη τους, καθώς δεν τους κατέγραφαν κάμερες.       Φαίνεται πως οι εκτελεστές του δημοσιογράφου είχαν μελετήσει πολύ καλά το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν για να διαφύγουν. Δηλαδή, γνώριζαν πού ακριβώς υπήρχαν κάμερες, όχι μόνο στα στενά διαφυγής τους, αλλά και στην παραλιακή.     Έτσι, εξαφανίστηκαν σε τυφλό σημείο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Οι αρχές επιχειρούν μέσω της άρσης των επικοινωνιών να καταλήξουν στους δράστες. Προσπαθούν να βρουν αν υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο τελικά θα είναι αυτό που θα τους προδώσει. Την ίδια ώρα τα τραύματα από τις 10 σφαίρες στον Γιώργο Καραϊβάζ αναλύονται ένα προς ένα. Στο στόχαστρο έχουν μπει όλα τα συμβόλαια θανάτων των τελευταίων ετών. Γι’ αυτό τα τραύματα στον δημοσιογράφο συγκρίνονται με παρόμοια χτυπήματα που έγιναν στο παρελθόν.   Όπως η δολοφονία ενός 38χρονου τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ηλιούπολη. Δυο άτομα τον είχαν εκτελέσει με έξι σφαίρες στο κεφάλι και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Δολοφονία Καραϊβάζ – Νέο 4 λεπτά μετά τη δολοφονία του

Newsteam 0 Comments

Το βίντεο είναι τραβγημένο μόλις 4 λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 9 Απριλίου.   Στο βίντεο εμφανίζεται στο μηχανάκι να επιβαίνει μόνον ο οδηγός και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά ενός εκ των 2 δολοφόνων. Έτσι οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους δράστες να κατέβηκε από το μηχανάκι και ο άλλος να συνέχισε μόνος του.     Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της εκτέλεσης, από το ίδιο σημείο όπου είχαν περάσει λίγο πριν οι δολοφόνοι. Κατά ένα σενάριο των αστυνομικών, όταν οι δράστες βρέθηκαν σε ασφαλές σημείο, ο συνοδηγός κατέβηκε και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο -πιθανώς άλλαξε ρούχα- με τον οδηγό του σκούτερ να συνεχίζει με σκοπό να το εξαφανίσει, κινούμενος σε διαφορετική κατεύθυνση από τον συνεργό του.   Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα εκτιμά ο Καλιακμάνης

Newsteam 0 Comments

Στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ  αναφέρθηκε ο γνωστός συνδικαλιστής της αστυνομίας Γιώργος Καλιακμάνης, οποίος μιλώντας στο kedenews.gr προχώρησε στην εκτίμηση ότι οι δολοφόνοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Του Κώστα Παππά Ο κ. Καλιακμάνης  αναρωτήθηκε  αρχικά ,γιατί οι δολοφόνοι σκότωσαν τον Καραϊβάζ σε μια ώρα που θα υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες , αφού θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην πράξη τους κάποια άλλη στιγμή χωρίς την παρουσία μαρτύρων . Τόνισε ακόμα ότι ο δημοσιογράφος ήταν εύκολος στόχος αφού δεν οπλοφορούσε και έκανε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο.  Εκτίμησε ωστόσο ότι το ενδεχόμενο ενός πληρωμένου συμβολαίου που  σκόπευε να κλείσει το στόμα του δημοσιογράφου είναι πιο πιθανό : «Αν είναι συμβόλαιο θανάτου υπάρχουν πάντα δύο λόγοι που εκτελείται , ο ένας είναι η εκδίκηση και ο άλλος για να κλείσουν στόματα. Πιστεύω ότι είμαστε  πιο κοντά σε αυτή την  περίπτωση , δηλαδή  επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα. Είναι προφανές ότι ο εντολέας έδωσε στο εντολοδόχο την εντολή ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία πιθανότητα ο Γιώργος να βγει ζωντανός». Εκπαιδευμένος ο φονιάς Ο κ. Καλιακμάνης μιλώντας για το προφίλ των δραστών εξέφρασε την άποψη ότι ο εκτελεστής ήταν εκπαιδευμένος  «Ο φονιάς ήταν εκπαιδευμένος και αυτό φαίνεται από το ότι για να κάνεις ένα τέτοιο εγχείρημα . Πέτυχε διάνα. Όλες οι σφαίρες στα σημεία που βρήκαν τον Γιώργο δείχνουν ότι ο εκτελεστής ήταν πολύ καλά εκπαιδευμένος» τόνισε. Πιστόλι ειδικά διαμορφωμένο για δολοφονίες Σχετικά με το αν το πιστόλι διέθετε σιγαστήρα ο κ. Καλιακμάνης ανέφερε: «Αν είχε σιγαστήρα πρόκειται για πιστόλι που διαμορφώθηκε ειδικά για να χρησιμοποιηθεί σε δολοφονίες. Για να κάνεις σιγαστήρα σε ένα πιστόλι θα πρέπει σχεδόν να το καταστρέψεις , να κάνεις ραβδώσεις, θέλει μια επεξεργασία ειδική». Οι εκτελεστές δίνουν όρκο…

Διάβασε το »

Δολοφονία Καραϊβάζ – Αυτοί είναι οι εκτελεστές του . Το πρώτο βίντεο

Newsteam 0 Comments

Στις εικόνες φαίνονται οι δύο δράστες να επιβαίνουν στο μηχανάκι και να βρίσκονται κοντά στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στον Άλιμο, όπου τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04.2021).   Είναι ένα απο τα πολλά βίντεος που έχουν πλεόν στην διάθεση τους οι αρχές. Αυτός που τράβηξε την σκανδάλη, ο δεύτερος επιβαίνοντας, δείχνει να έχει όγκο στο πάνω μέρος του σώματος του, με δυνατά πόδια, αρα οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έναν γυμνασμένο δολοφόνο, ενώ ο οδηγός μοιάζει μικροκαμωμένος.     Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Δολοφονία Καραϊβαζ – Αυτοί είναι οι εκτελεστές

Newsteam 0 Comments

Βίντεο όπου καταγράφονται οι κινήσεις των δραστών της δολοφονίας του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.     Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για βίντεο από την προσέγγιση και τη διαφυγή των δολοφόνων.   Ωστόσο οι αρχές αναζητούν επιπλέον υλικό για να ανοίξουν τον κύκλο της έρευνας και να διαπιστώσουν όχι μόνο πως έφτασαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης οι δράστες, αλλά και ποια ήταν η πορεία διαφυγής που ακολούθησαν, όπως και το εάν άλλαξαν όχημα διαφυγής. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »