Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Λιβύη: Εκτελέσεις, λεηλασίες των μισθοφόρων του Ερντογάν στην Ταρχούνα

Newsteam 0 Comments

Τις τελευταίες μέρες στη Λιβύη, οι πολιτοφυλακές του Φ. Σάρατζ και οι μισθοφόροι του Ταγίπ Ερντογάν με τη συνδρομή προηγμένης τεχνολογίας τουρκικών drone κατέλαβαν και την πόλη Tarhouna. Οι δυνάμεις των μισθοφόρων τρομοκρατών(ISIS, Al Qaida, TFSA, Sultan Murad κ.α) και οι πολιτοφυλακές του Φαγιέζ αλ Σάρατζ με την κάλυψη της Αεροπορίας της Τουρκίας, εισέβαλαν στην πόλη.

Και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα εγκλήματα πολέμου εναντίον του Λιβυκού λαού  από τους ένοπλους τρομοκράτες του Σάρατζ συνεχίζονται. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ανατ. Λιβύης αναθέτει στην υπηρεσία διαχείρισης κρίσεων, την καταγραφή των απάνθρωπων εγκλημάτων των δυνάμεων του Σάρατζ-Ερντογάν στις πόλεις που βρίσκονται, πλέον, υπό τον έλεγχο τους.

Ο υποτακτικός του Ερντογάν, ισλαμιστής Φαγιέζ Αλ Σάρατζ μέσω του εκπροσώπου των πολιτοφυλακών-στρατιωτικών του δυνάμεων, Mohammed Gununu, δήλωσε σχετικά με την Πρωτοβουλία του Καΐρου ότι δεν υπάρχει χρόνος για να ασχοληθούν με τις ανοησίες του Χ.Χαφτάρ στην τηλεόραση.

Ο πρόεδρος του δυτικού (διορισμένου) Ανώτατου Συμβουλίου του Κράτους της Λιβύης Khaled Al-Mishri δήλωσε ότι υπάρχει μόνο μια επιλογή: Να παραδοθεί ο Χαλίφα Χαφτάρ και ακολούθως να δικαστεί από στρατιωτικό δικαστήριο. Καλούν τον LNA να παραδώσει τα όπλα. Καλούν τον Ακίλα Σάλεχ, τον Χαλίφα Χαφτάρ και το Λιβυκό Εθνικό Στρατό να υποταχθούν στην νεοθωμανική Τουρκία και στους ισλαμιστές μισθοφόρους της! Να παραδώσουν την πατρίδα τους στους κατακτητές και στους τρομοκράτες μισθοφόρους τους!

Η Ανατολική Λιβύη θα συνεχίζει τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά να υπερασπίζεται τη χώρα και τον λαό της, με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Πριν η Λιβύη γίνει αποικία της Νέα Τουρκίας…

Η Σύρτη και η αεροπορική βάση Aljufra,  βρίσκονται υπό την πολιορκία των ισλαμιστών μισθοφόρων και του τουρκικού στρατού. Ο LNA αντιστέκεται σθεναρά.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Αιγύπτιο δημοσιογράφο και στρατιωτικό αναλυτή Mohamed Mansour, η υπεράσπιση αυτών των περιοχών, αποτελούν κόκκινη γραμμή για τη Ρωσία αλλά και για την Αίγυπτο.

Θεωρεί, επίσης, ότι για τον πρόεδρο της Αιγύπτου η Πρωτοβουλία του Καΐρου και το χρονοδιάγραμμα  που έχει τεθεί για την εφαρμογή της εκεχειρίας και από τις δύο πλευρές, η αυριανή μέρα είναι πολύ κρίσιμη.

Τα εγκλήματα των μισθοφόρων του Ερντογάν και των πολιτοφυλακών του Σάρατζ εναντίον του Λιβυκού λαού

Οι σκηνές θυμίζουν έντονα τις εικόνες φρίκης των μισθοφόρων τζιχαντιστών  του ISIS όταν είχαν υπό τον έλεγχο τους την Σύρτη στη Λιβύη, στη Συρία…

Με την είσοδο τους στην πόλη, αναρτήθηκε πινακίδα Οθωμανική Ταρχούνα.

Δημόσια εκτέλεση 

Σύμφωνα με καταγγελία του Λιβυκού Εθνικού Στρατού(LNA) στο Twitter, οι τρομοκράτες μισθοφόροι του Ερντογάν εκτέλεσαν δημόσια τον Διευθυντή του Ληξιαρχείου της πόλης.

Σπίτια , εμπορικά κέντρα  έχουν τυλιχθεί στις φλόγες. Ακόμα και τα ζώα στον Ζωολογικό Κήπο τα έσφαξαν οι δυνάμεις του ηγέτη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Λιβύη , Φαγιέζ Αλ Σάρατζ.

Ένα από τα εμπορικά κέντρα της Ταρχούνα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τεθωρακισμένο όχημα παραβιάζει την είσοδο εμπορικού κέντρου…

Βομβαρδισμός κομβόι αυτοκινήτων, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από την Ταρχούνα προς τη Σύρτη.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »