Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο δήμο

Newsteam 0 Comments

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προστέθηκε και η έλλειψη αίματος.

Η πανδημία του κορονοϊού μείωσε σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, αφού οι αιμοδότες πολίτες φοβούνται να πάνε στα νοσοκομεία, ενώ παράλληλα οι ανάγκες σε αίμα για τους συνανθρώπους μας αυξάνονται καθημερινά.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας έκανε έκκληση και προέτρεψε τους εθελοντές να συνεχίσουν να δίνουν αίμα. Η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Πετρούπολης ανταποκρινόμενη σε αυτό το κάλεσμα, διοργανώνει την εθελοντική αιμοδοσία με το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 & το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρες 9:15 έως 14:30 στο Β΄ ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου & Κρήτης).

Παρακαλούμε όλους τους Δημότες, τους Κατοίκους, τους Εθελοντές Αιμοδότες και τους Φίλους της Πετρούπολης, να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία είναι ένας πραγματικά σοβαρός λόγος, για να βγούμε από το σπίτι. Είναι αλληλεγγύη στην πράξη. αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Πηγή: maxitis-online.gr

Διάβασε το »