Πατήστε ESC για κλείσιμο

Εκρήξεις - Spoiler

Λαός Λιβάνου προς Μακρόν: Διαμαρτυρία για αντιμετώπιση Κίτρινων Γιλέκων-Λευτεριά στον Ζ.Ι.Αμπντάλα!

Newsteam 0 Comments

4 Αυγούστου 2020 . Άλλη μια οδυνηρή μέρα για τον πολύπαθο λαό του Λιβάνου.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής μετέδωσαν τα ΜΜΕ  μετά τις φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού που κόστισαν τη ζωή, σύμφωνα με τελευταίους υπολογισμούς, σε εκατοντάδες ανθρώπους -ανάμεσα στους νεκρούς και μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής- και αφήνοντας χιλιάδες τραυματίες στα νοσοκομεία.

Οι ελπίδες εξανεμίζονται για ανεύρεση άλλων επιζώντων στα συντρίμμια, σύμφωνα με ειδικούς.

Και αυτή η ανείπωτη καταστροφή, ενώ ο λιβανέζικος λαός βιώνει οδυνηρές πολιτικές και οικονομικοκοινωνικές συνθήκες..

Συγκεκριμένα,  η οικονομική κατάρρευση και η αδυναμία αποπληρωμής χρέους σε funds με το κρατικό νόμισμα να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, εκτιμάται ότι 8.000 λίρες Λιβάνου αντιστοιχούν σε 1 δολάριο, τον λαό που προσπαθεί να επιβιώσει σε συνθήκες απόλυτης οικονομικής ανέχειας και εξαθλίωσης και την κυβέρνηση να διαπραγματεύεται την προσφυγή στο ΔΝΤ. Ειδικότερα, την 1 Μαΐου 2020, η κυβέρνηση είχε συντάξει οικονομική πρόταση-σχέδιο για να δανειοδοτηθεί από τον οργανισμό ενώ η Χεζμπολάχ ήταν αντίθετη σε αυτήν την προσφυγή.

Η επέλαση του κορονοϊού  με το εθνικό σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης.. Και μετά το τελειωτικό χτύπημα….

Οι εκρήξεις στη Χιροσίμα της Μέσης Ανατολής. Στο Λίβανο….

Η απελπισία και η απόγνωση του λιβανέζικου λαού, αναζητώντας τους δικούς του στα ερείπια κια στα νοσκομεία, μετατράπηκε σε οργή και απέραντο θυμό εναντίον κυβέρνησης-πολιτικού συστήματος.

Χθες, διαδηλωτές προσπάθησαν να αποκλείσουν και στη συνέχεια να εισέλθουν στο κοινοβούλιο . Η πείνα, όπως έλεγε μια Λιβανέζα κυπριακής καταγωγής δεν υπάρχει, πλέον, ψωμί και η ανέχεια στρέφει το λαό εναντίον όλων ανεξαιρέτως των κρατικών φορέων…. εναντίον κυβέρνησης, πολιτικών δυνάμεων και εναντίον της Χεζμπολάχ.

Ειδικότερα, μετά τους ισχυρισμούς από ΜΜΕ ότι η αποθήκη με τους 2750 τόνους νιτρικής αμμωνίας που εξερράγη, βρίσκονταν υπό την εποπτεία-έλεγχο της Χεζμπολάχ, ο Γενικός Γραμματέας της, Χασάν Νασράλα, είπε ότι ...διαψεύδω εντελώς, κατηγορηματικά, ότι υπήρχε οτιδήποτε δικό μας στο λιμάνι, ούτε αποθήκη με όπλα, ούτε αποθήκη με πυραύλους (…) ούτε μία βόμβα, ούτε μία σφαίρα, ούτε νιτρική (αμμωνία).

Ο πρόεδρος της χώρας, Μισέλ Αούν, απέρριψε πρόταση διεξαγωγής ερευνών για τα αίτια της τραγωδίας από διεθνείς εμπειρογνώμονες σχετικά με τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας. Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν πιστεύει ότι μια διεθνής έρευνα θα απέκρυπτε την αλήθεια, ο Αούν απάντησε ασφαλώς.

Ο πρόεδρος του Λιβάνου δήλωσε, επίσης, στους εκπροσώπους ΜΜΕ ότι η έρευνα σχετικά με την φονική έκρηξη στην αποθήκη στο λιμάνι της Βηρυτού εξετάζει αν αυτή προκλήθηκε από αμέλεια, από ατύχημα ή από πιθανή εξωτερική παρέμβαση.

Ο λαός, όμως, δυστυχώς, καθοδηγείται από τις δυτικές επιρροές.

 Για το Ισραήλ η Μέση Ανατολή είναι χώρος δοκιμής οπλικών συστημάτων;

Η Παλαιστίνη, καταρχήν, αποτελεί τον χώρο δοκιμής των προηγμένων φονικών οπλικών συστημάτων του Ισραήλ  (πιθανόν όμως και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, βλέπε άρθρα της Iskra: Τιερί Μεϊσάν: Το Ισραήλ ισοπεδώνει την ανατολική Βηρυτό με νέο όπλο, Δημοσιογράφος μιλά για ισραηλινή εμπλοκή στις φονικές εκρήξεις στη Βηρυτό), προασπίζοντας, πρωταρχικά, την εθνική του ασφάλεια.

Επιπρόσθετα, οι αποικιοκρατικές δυνάμεις της Δύσης, πάντα στοχεύουν στην ανατροπή ανυπάκουων, ανεξάρτητων κυβερνητικών ηγεσιών (κυβέρνηση Άσαντ) όπως και Κινημάτων (Χεζμπολάχ),  με αιχμή του δόρατος είτε το εβραϊκό κράτος(!), την πιο δημοκρατική χώρα της Μέσης Ανατολής, θεματοφύλακα των δυτικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών στην περιοχή, είτε τις ταξιαρχίες ισλαμιστών εξτρεμιστών (βλέπε στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη κ.λ.π).

Ο Εμανουέλ Μακρόν στο Λίβανο

Και ενώ όλες οι χώρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, στην κραυγή απελπισίας του λιβανέζικου λαού, μετά τις φονικές εκρήξεις, ο Εμανουέλ Μακρόν επισκέφτηκε τη Βηρυτό…

Και μετά από την λήξη της αποικιοκρατικής κατοχής της χώρας από την Γαλλία το 1944, ο λαός, μάλλον επιτήδειοι ακτιβιστές εκφραστές-καθοδηγητές της λαϊκής απόγνωσης, σε ηλεκτρονικό ψήφισμα ζητούν ΞΑΝΑ να επιστρέψει η χώρα τους υπό καθεστώς γαλλικής εντολής τα επόμενα 10 χρόνια !!!!

Ήδη το ψήφισμα εδώ και δύο μέρες που έχει ξεκινήσει, έχει μέχρι τώρα συγκεντρώσει 61.000 ψήφους!

Ο Μακρόν δήλωσε ότι θα επιστρέψει το φθινόπωρο, 1η Σεπτεμβρίου, με μία νέα πολιτική πρόταση-πακέτο.

Και ενώ κάποιοι εξαθλιωμένοι πολίτες τον υποδέχτηκαν ως σωτήρα (!), υπήρξαν και εκείνες οι φωνές των Λιβανέζων που διαμαρτύρονταν για τις αυταρχικές πολιτικές  καταστολής του Γάλλου προέδρου εναντίον των Κίτρινων Γιλέκων, όπως και εκείνοι που φώναζαν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και άλλα συνθήματα, όπως ΛΕΥΤΕΡΙΑ για τον αγωνιστή, το σύμβολο αντίστασης της Παλαιστίνης και ολόκληρης της Μέσης Ανατολής, τον Ζορζ Ιμπραχίμ Αμπντάλα που κρατείται παράνομα στις γαλλικές φυλακές εδώ και 36 χρόνια (!).

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Λιβανέζο ομόλογό του, Μισέλ Αούν, ότι θα παρευρεθεί στη Διεθνή Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη της χώρας του.

Κατά την παραμονή του στη χώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Al-Akhbar, ο Εμανουέλ Μακρόν συναντήθηκε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χεζμπολάχ, Mohamed Raad, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του στη γαλλική πρεσβεία με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων.

O εκπρόσωπος της σιιτικής οργάνωσης δήλωσε: δεν έχουμε πρόβλημα να συνομιλούμε μεταξύ μας, απλά όταν υπάρχει συμφωνία δε σημαίνει απαραίτητα ότι εφαρμόζεται όπως για παράδειγμα η Συμφωνία Taif (εννοεί τη Συμφωνία Εθνικής Συμφιλίωσης που σφράγισε τον τερματισμό του επί δεκαετιών εμφύλιου πόλεμου).

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Εμανουέλ Μακρόν επιβεβαίωσε, τις αποικιοκρατικές του βλέψεις, δίνοντας και συμβουλές και στη Χεζμπολάχ !

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η Γαλλία ποτέ δεν θα εγκαταλείψει το Λίβανο ούτε το λαό του. Όταν η καρδιά του Λίβανου πλήττεται το ίδιο ισχύει και στη Γαλλία ενώ σχετικά με την προσφυγή στο ΔΝΤ, τόνισε ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν οι απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ώστε να επέλθει η συνεργασία με το Δ.Ν.Τ

Η Χεζμπολάχ είναι το κίνημα που απέτρεψε την εισβολή του ISIS στο Λίβανο και την υποδούλωση της χώρας από το Ισραήλ. Οι μαχητές της αγωνίστηκαν μαζί με τον Ρωσικό στρατό και τις ταξιαρχίες της παλαιστινιακής αντίστασης και κράτησαν όρθια τη Συρία την κυβέρνηση και τον λαό της από τα δυτικά σχέδια διαμελισμού της χώρας.

Υπερασπίστηκαν, με τίμημα την ίδια τους τη ζωή, με εντολή του Μπασάρ αλ Ασαντ, τις μειονότητες και την ελληνική όπως και τις εκκλησίες της Χριστιανοσύνης από το μένος των μαχητών του ISIS.

Και όμως, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε: εάν υπερασπίζονται τα συμφέροντα των Λιβανέζων, ας βρουν μια λύση για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης αντί να υπηρετούν τα συμφέροντα μιας ξένης δύναμης (!).

Κύριε Πρόεδρε, η Χεζμπολάχ υπηρετεί τα συμφέροντα του Αραβικού Έθνους. Αυτού που δέχεται ολομέτωπη επίθεση στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική, από τα δυτικά στρατεύματα, τον τουρκικό στρατό και από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα κ.α.

Και μην ξεχνάτε, το άγαλμα του νεκρού ήρωα του Ιρανού Στρατηγού, Qassem Soleimani, που έχει στηθεί στα σύνορα Λιβάνου -Ισραήλ, δηλαδή της κατεχόμενης Παλαιστίνης, δείχνει  με τεντωμένο το χέρι του προς τη μαρτυρική Γη των Ηρώων…

 

*Πηγή: Με πληροφορίες από Al-Akhbar, Al Arabiya English, Sputnik, Reuters

 

 

 

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Δημοσιογράφος μιλά για ισραηλινή εμπλοκή στις φονικές εκρήξεις στη Βηρυτό

Newsteam 0 Comments

To Ισραήλ βρίσκεται πίσω από τις φονικές εκρήξεις στη Βηρυτό, καθώς είχε στόχο να καταστρέψει αποθήκη με όπλα της Χεζμπολάχ στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου. Αυτό υποστήριξε ο ισραηλινός δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Σιλβερστάιν.

Σε αυτήν την αποκάλυψη προχώρησε ο δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Σιλβερστάιν, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Guardian και το Al Jazeera και διατηρεί το blog Τikun Olam, επικαλούμενος ανώτατη ισραηλινή πηγή, χωρίς να αποκαλύψει κάποια άλλη πληροφορία.

Σύμφωνα με τον Σιλβερστάιν, το Ισραήλ είχε τοποθετήσει έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε αποθήκη όπλων της Χεζμπολάχ στο λιμάνι της Βηρυτού, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι στην ακριβώς διπλανή αποθήκη βρίσκονταν 2.700 τόνοι νιτρικού αμμωνίου.

Ποιος είναι ο Ρίτσαρντ Σιλβερστάιν

Ο 62χρονος Σιλβερστάιν θεωρείται ειδήμων σε θέματα για το Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Είναι γνωστός επίσης για τα φιλοπαλαιστινιακά του αισθήματα.

Στον προσωπικό του ιστότοπο έχει προχωρήσει σε πολλές αποκαλύψεις κατά του Ισραήλ και της κυβέρνησης Νετανιάχου, ενώ συχνά δημοσιεύει ειδήσεις που αποκρύπτουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Ο Σιλβερστάιν βασίζεται για τα αποκλειστικά του σε μία συγκεκριμένη πηγή του εντός του Ισραήλ, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλύψει ποτέ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για fake news και έχει αρκετούς εχθρούς στο Ισραήλ. Αλλά και εκτός του Ισραήλ, πολλά διεθνή μέσα δεν τον θεωρούν έγκριτο δημοσιογράφο, αλλά ιδεολόγο.

Η αποκάλυψή του για ισραηλινή εμπλοκή πίσω από την τραγωδία, στο Ισραήλ έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στο Twitter, με κάποιους χρήστες να τάσσονται υπέρ του και άλλους να τον κατηγορούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του διευθυντή της αγγλικής έκδοσης της ισραηλινής Haaretz, που αποκάλεσε τον Σιλβερστάινλοξό.

Το Ισραήλ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη και μάλιστα έχει προσφέρει βοήθεια στον Λίβανο

Πάντως, από το βράδυ της Τετάρτης, το Ισραήλ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στον Λίβανο.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γκάμπι Ασκενάζι, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι N12, είπε ότι η έκρηξη πιθανότατα οφείλεται σε κάποιο ατύχημα που ξεκίνησε με την εκδήλωση κάποιας πυρκαγιάς.

Μάλιστα, το Ισραήλ προσφέρθηκε να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς.

Το Ισραήλ προσέγγισε τον Λίβανο μέσω διεθνών και διπλωματικών διαύλων και πρόσφερε στη λιβανέζικη κυβέρνηση ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Γκαντς και τον υπουργό Εξωτερικών Γκάμπι Ασκενάζι.

Το γεγονός ότι το Ισραήλ προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, αν και ο Λίβανος δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στο άνοιγμα αυτό.

Στα χρώματα του Λιβάνου φωτίστηκε το δημαρχείο του Τελ Αβίβ

Το δημαρχείο του Τελ-Αβίβ φωτίστηκε απόψε με τα χρώματα της σημαίας του Λιβάνου, σε μια σπάνια ένδειξη αλληλεγγύης του Ισραήλ προς τη Βηρυτό, μετά την πολύνεκρη έκρηξη στο λιμάνι της πόλης, το απόγευμα της Τρίτης.

Υποστηρίζοντας ότι η ανθρωπιά προηγείται των συγκρούσεων, ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ, Ρον Χουλντάι, διέταξε να φωτιστεί το δημαρχείο, που βρίσκεται στην Πλατεία Ράμπιν, με τα χρώματα της σημαίας του Λιβάνου.

Η καρδιά μας είναι με τον λιβανέζικο λαό μετά από αυτήν τη φριχτή τραγωδία, έγραψε στο Twitter.

Τεχνικά, το Ισραήλ είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με τον Λίβανο εδώ και δεκαετίες. Η σιιτική, ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ, που στηρίζεται από το Ιράν, θεωρείται από το Ισραήλ η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζεται στα βόρεια σύνορά του.

Οι δύο πλευρές ενεπλάκησαν το 2006 σε έναν πόλεμο διάρκειας 34 ημερών ενώ πρόσφατα οι ισραηλινές αρχές ισχυρίστηκαν ότι απέτρεψαν μια τρομοκρατική επίθεση και άνοιξαν πυρ εναντίον ενόπλων που πέρασαν τα σύνορα των δύο χωρών.

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Βηρυτός-Εκρήξεις:Τεράστιες καταστροφές, τουλάχιστον 70 νεκροί, πάνω από 2.200 τραυματίες

Newsteam 0 Comments

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό, και εκατοντάδες τραυματίστηκαν μετά από ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν στη Βηρυτό και ακούστηκαν ως την Κύπρο.

Σύμφωνα με το λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων, όπως μεταδίδει το CNN, η έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε αποθήκες πυρομαχικών κοντά στο λιμάνι. Η ανταποκρίτρια του France 24, Leila Molana-Allen, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλα είναι καλυμμένα με αίμα και σπασμένα γυαλιά.

Δείτε LIVE εικόνα από την Βηρυτό:

Βίντεο από την έκρηξη στη Βηρυτό

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται λιβανέζικα μέσα, άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια και πολλοί έχουν τραυματιστεί. Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός τραυματιών και εκτεταμένες υλικές ζημιές, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι LBC TV. Από την πλευρά του, ο Ερυθρός Σταυρός αναφέρει ότι υπάρχουν πάνω από 100 τραυματίες.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο που αποτυπώνουν τις στιγμές των εκρήξεων.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές, με κτίρια να καταστρέφονται. Όπως μεταδίδει το CNN, σπίτια και κτίρια που βρίσκονται 10 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη έχουν υποστεί ζημιές.

Οι εικόνες μετά την έκρηξη σοκάρουν, καθώς, όπως αποτυπώνεται στον φακό, δεν έμεινε τίποτα όρθιο.

Ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου είπαν ότι είδαν πολλούς τραυματίες να περπατούν στους δρόμους που οδηγούν στα νοσοκομεία.

Στη συνοικία Ασραφίεχ, τραυματίες προσπαθούσαν να φτάσουν στο νοσοκομείο Οτέλ Ντιε.

Έξω από το ιατρικό κέντρο Κλεμανσό, πολλοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, περίμεναν να τους παραλάβουν οι τραυματιοφορείς.

Σχεδόν όλες οι βιτρίνες των καταστημάτων στις συνοικίες Χάμρα, Μπαντάρο και Χάζμιεχ έχουν σπάσει.

Έσπασαν επίσης τα παρμπρίζ και τα παράθυρα των αυτοκινήτων. Οχήματα έχουν εγκαταλειφθεί στη μέση του δρόμου, με τους αερόσακους ανοιχτούς.

Επιπλέον, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου, Χασάν Ντιάμπ, είχε πριν από λίγο, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, από την ισχυρή έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού, η ελληνική πρεσβεία στο Λίβανο υπέστη μικρές υλικές ζημιές. Διαβεβαιώνουν ακόμα ότι όλο το προσωπικό της πρεσβείας είναι καλά στην υγεία του.

Επισημαίνουν επίσης πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες πολίτες που συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών ή των τραυματιών. Παράλληλα, το υπουργείο Εξωτερικών με μήνυμά του στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο και έχουν επηρεαστεί από τις εκρήξεις στον λιμένα τις Βηρυτού, τονίζει πως μπορούν να επικοινωνούν με την πρεσβεία της Ελλάδος στα τηλέφωνα 00961 78990315 και 00961 81507061, καθώς και με την Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο +30210368 1730 και στο e-mail: kt@mfa.gr.

 

 

 

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Η αλήθεια που δεν λένε. Ο Ασημινάκης δεν άντεξε τις εκρήξεις της Μενεγάκη.Όλο το παρασκήνιο

Newsteam 0 Comments

Κατόπιν συννενόησης με τα στελέχη του Alpha αποχώρησε ο Ασημινάκης από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σχεδόν από την αρχή της σεζόν υπήρχαν προβλήματα με την Μενεγάκη και αυτό οφείλεται στις εκρήξεις της παρουσιάστριας που πλέον είναι καθημερινές.

Βλέπετε βιάστηκε να διαρρεύσει πως αποχωρεί από το κανάλι στο τέλος της σεζόν και από τον Alpha υποδέχθηκαν πολύ ευχάριστα τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς η παρουσιάστρια τους έβγαλε και από τη δύσκολη θέση…

Η Ελένη όμως δεν υπολόγιζε τους αστάθμητους παράγοντες. Στη συγκεριμένη περίπτωση τον κορονοϊό. Και με τα νέα δεδομένα για την διαφήμιση είναι αδύνατον να βρει δουλειά τη νέα σεζόν ακόμη και με τα μισά χρήματα από αυτά που εισπράττει στον Alpha.

Η κατάσταση είναι πολύ πιεστική ενώ εκτός του Ασημινάκη υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες της Ελένης που όπως μου είπαν καλές πηγές κάνουν Ιώβεια υπομονή με την ελπίδα να παραμείνουν και του χρόνου στον Alpha.

Γι’ αυτό φυσικά και μεταφέρουν στη διοίκηση όλα όσα συμβαίνουν στην εκπομπή. Όσο για τον έμπειρο floor manager;

Παραμένει προς το παρόν στο κανάλι και απομένει να δούμε σε ποιο πόστο θα αξιοποιηθεί…

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »