Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - Spoiler

Καράογλου: Προχωρούν η 85η ΔΕΘ και η ανάπλαση του Εκθεσιακού Κέντρου

Newsteam 0 Comments

Οι προετοιμασίες για την 85η ΔΕΘ και η πρόοδος του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για την ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου αποτέλεσαν τα βασικά θέματα της συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου με τη Διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αναστάσιος Τζήκας και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, επιβεβαίωσαν στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) πως η Γερμανία θα συμμετέχει κανονικά ως τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση, εκπροσωπούμενη από μεγάλο αριθμό σημαντικών επιχειρήσεων. Επίσης, τον ενημέρωσαν για τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής που θα εφαρμοστούν για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Αναφορικά με το ζήτημα της ανάπλασης, οι διαδικασίες προχωρούν εντός χρονοδιαγραμμάτων και χωρίς καθυστερήσεις, ώστε το 2026 να γιορτάσει η Θεσσαλονίκη τα 100 χρόνια της ΔΕΘ στο νέο εκθεσιακό κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΘ: Έχουν εξεταστεί 18 χιλιάδες δείγματα για κορονοϊό

Όπως ανέφερε ο κ. Καράογλου μετά το τέλος της συνάντησης: Επειδή ακούγονται πολλά, τονίζω για μια ακόμη φορά πως η 85η ΔΕΘ θα διεξαχθεί κανονικά. Τιμώμενη χώρα είναι η Γερμανία, η οποία θα συμμετάσχει με δεκάδες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη.

Ασφαλώς θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, διότι πάνω από όλα είναι η υγεία των εκθετών και των επισκεπτών. Η φετινή διοργάνωση θα είναι διαφορετική, ωστόσο θα αποτελέσει και πάλι τη γιορτή της πόλης.

Όσον αφορά στην ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου, προχωρούμε βάσει σχεδίου. Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo καταβάλλει έναν τεράστιο αγώνα ώστε το 2026 να είναι όλα έτοιμα και να έχει ολοκληρωθεί μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Κέντρο Αιμοδοσίας το Εκθεσιακό Κέντρο του δήμου

Newsteam 0 Comments

Ως Κέντρο Αιμοδοσίας θα λειτουργήσει το Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι αιμοδοσίες των εθελοντών, οι οποίοι υπό τη σκιά και το φόβο του κορονοϊού διστάζουν να προσέλθουν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, ο δήμος και ο ΔΟΕΠΑΠ –ΔΗΠΕΘΕ ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, κ. Ιωάννη Ντόκου για παραχώρηση χώρου όπου θα πραγματοποιείται η διαδικασία της αιμοδοσίας, προκειμένου να διασφαλιστεί το αίσθημα της ασφάλειας για όσους αιμοδότες διστάζουν, λόγω του κορονοϊού, να προσέλθουν στο Νοσοκομείο.

Έτσι με εντολή του δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, και απόφαση του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, κ. Ανδρέα Ζέρβα, παραχωρείται για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας μονάδας αιμοδοσίας το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου, στο Πεδίο Αρεως, στον οποίο και θα γίνει άμεσα με φροντίδα του Δήμου, πλήρης απολύμανση.

Πηγή: magnesianews.gr

Διάβασε το »