Ειδήσεις για ΕΚΔΟΣΗ - Spoiler και νέα

Ξαναβγάζει το Nitro o Πέτρος Κωστόπουλος

Newsteam 0 Comments

Είναι γεγονός Είναι γεγονός. Το Nitro επιστρέφει, καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος το ξαναβγάζει με την εταιρεία People media. Ωστόσο, δεν θα μοιάζει καθόλου με όσα γνωρίζαμε ως τώρα. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε συνέντευξή του στο iefimerida: ​Τώρα επιστρέφω με coffee-table magazine. Δηλαδή ένα πράγμα που θα είναι μεγάλο με ακριβό εξώφυλλο σαν τις επετειακές εκδόσεις που κάναμε κάποτε, θα έχει υπέροχες φωτογραφίες, γιατί συνεργάζομαι με τους καλύτερους φωτογράφους στην Ελλάδα και τα κείμενα θα τα γράφουν πολύ καλοί γραφιάδες, ένα είδος που έχει εκλείψει γιατί τα πιο πολλά περιοδικά δεν είχαν πλέον τα μέσα για να τους πληρώσουν”. Το νέο Nitro θα είναι ένα κοσμοπολίτικο περιοδικό και δεν φοβάμαι καθόλου τη σωστή έννοια του όρου».

Διάβασε το »

Γιάννης Λαγός: Εκδίδεται σήμερα στην Αθήνα – Θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού

Newsteam 0 Comments

Ο Γιάννης Λαγός εκδιδόμενος στην Ελλάδα αναμένεται να εκτίσει ποινή 13 ετών και 8 μηνών μετά την εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτωβρίου 2020 Το μέχρι πριν λίγα χρόνια ισχυρό στέλεχος της Χρυσής Αυγής που είχε υπό την εποπτεία του την περιφέρεια Πειραιά και φρόντιζε για την ασφάλεια του νυν κρατούμενου αρχηγού της οργάνωσης , μεταφέρεται από κλιμάκιο αστυνομικών στην Αθήνα από την βελγική πρωτεύουσα όπου και συνελήφθη στα τέλη Απριλίου. . Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο προκειμένου να λάβει το φυλακιστήριο που θα συνταχθεί, με βάση την απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στις 22 Οκτωβρίου 2020 επί των αναστολών στους καταδικασθέντες, με το οποίο θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες, πιθανότατα στις φυλακές Δομοκού. Η δράση του με την Χρυσή Αυγή Ο επί σειρά ετών βουλευτής της Χρυσής Αυγής (2012-2019) ξεκίνησε την διαδρομή του στην Χρυσή Αυγή ως μέλος της φρουράς του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος όχι μόνο τον έθεσε υποψήφιο βουλευτή αλλά και τον τοποθέτησε και σε κομβικής σημασίας θέσεις εντός του κόμματος, όπως το Πολιτικό Συμβούλιο αλλά και το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Τον Ιούνιο του 2019 ο Γιάννης Λαγός εξελέγη ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο ένα μήνα ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα το οποίο έμεινε εκτός Βουλής στις εκλογές του Ιουλίου. Ο Γιάννης Λαγός ήταν ο αρχηγός στις περιοχές που έγινε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η επίθεση στους Αιγύπτιους Αλιεργάτες αλλά και η επίθεση σε βάρος ων μελών του ΠΑΜΕ. Το Πέραμα, η Νίκαια , το Κερατσίνι και οι γύρω περιοχές είναι ο τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε το 1972 ο μετέπειτα βουλευτής Β΄ Πειραιά . Οι Τοπικές Νίκαιας και Περάματος σε αυτόν “έδιναν λόγο” ενώ ειδικά…

Διάβασε το »

Γιάννης Λαγός: Εκδίδεται στην Ελλάδα μας – Δεν έκανε έφεση

Newsteam 0 Comments

Ο Γιάννης Λαγός είχε προθεσμία μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 10 Μάϊου να ασκήσει έφεση στην απόφαση Στην Ελλάδα αναμένεται να εκδοθεί ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός. Μετά το «πράσινο» φως που έδωσαν οι βέλγικες αρχές για την έκδοση του στην Ελλάδα, ο Γιάννης Λαγός είχε προθεσμία μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 10 Μάϊου να ασκήσει έφεση στην απόφαση. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν το έκανε και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την έκδοση, καθώς όπως είχε ξεκαθαρίσει και η Εισαγγελία του Βελγίου μέσα από την σχετική της ανακοίνωση «για προφανείς λόγους ασφαλείας η ημερομηνία παράδοσης δεν μπορεί να κοινοποιηθεί». Όπως ανακοινώθηκε από την Εισαγγελία των Βρυξελλών, ο χρυσαυγίτης «δεν έκανε έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης για την έκδοσή του, πράγμα που κάνει εφαρμοστέο το ένταλμα σύλληψής του που είχαν εκδόσει οι ελληνικές Αρχές». Υπενθυμίζεται πως ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός συνελήφθη από την Interpol στις 27 Απριλίου στο σπίτι του στο Βέλγιο. Ο ίδιος, καταδικάστηκε στις 7 Οκτωβρίου σε 13 έτη φυλάκισης για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ενώ έχει και δεύτερη καταδίκη εννέα μηνών για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο Συνεργείο το 2013. Ωστόσο, η σύλληψη του δεν είχε προχωρήσει λόγω της ασυλίας που είχε ως ευρωβουλευτής.

Διάβασε το »

Γιάννης Λαγός: Πράσινο φως από τις βέλγικες αρχές για την έκδοση του στην Ελλάδα μας

Newsteam 0 Comments

Ο Γιάννης Λαγός έχει προθεσμία μέχρι και την Δευτέρα να υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης Το «πράσινο φως» έδωσαν οι βελγικές αρχές για την έκδοση του Γιάννη Λαγού στην Ελλάδα μέσα από ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Εισαγγελίας Βρυξελλών αναφέρεται ότι «για προφανείς λόγους ασφαλείας η ημερομηνία παράδοσης δεν μπορεί να κοινοποιηθεί», ωστόσο σε περίπτωση που δεν υπάρξει έφεση η έκδοση θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 7-10 ημέρες. Η ανακοίνωση της Εισαγγελίας των Βρυξελλών «Μετά από διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τις ελληνικές δικαστικές αρχές εναντίον του I. Λ., η Εισαγγελία των Βρυξελλών μπορεί να επιβεβαιώσει τα ακόλουθα: Το προδικαστικό τμήμα του ολλανδόφωνου Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες αποφάσισε σήμερα σχετικά με το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σχετικά με τον Ι.Λ .: Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης κηρύχθηκε εκτελέσιμο. Η διάρκεια της προσφυγής λήγει έως τη Δευτέρα. Για προφανείς λόγους ασφαλείας, η ημερομηνία παράδοσης δεν μπορεί να κοινοποιηθεί.» Υπενθυμίζεται πως ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός συνελήφθη από την Interpol στις 27 Απριλίου στο σπίτι του στο Βέλγιο. Ο ίδιος,  καταδικάστηκε στις 7 Οκτωβρίου σε 13 έτη φυλάκισης για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ενώ έχει και δεύτερη καταδίκη εννέα μηνών για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο Συνεργείο το 2013. Ωστόσο, η σύλληψη του δεν είχε προχωρήσει λόγω της ασυλίας που είχε ως ευρωβουλευτής.

Διάβασε το »