Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΚΒΑΣΗ - Spoiler

Αισιόδοξος ο Π. Νίκας για την διαχείριση των απορριμμάτων

Newsteam 0 Comments

Αισιόδοξος ο Π. Νίκας για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Μέσα στον φετινό χρόνο θα ξεκινήσει να υλοποιείται η λύση της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1, στο πλαίσιο του αφιερώματος στην Καλαμάτα από την εκπομπή Συνδέσεις.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι τα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού επέφεραν καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση μιας τελευταίας δικαστικής διαδικασίας η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η του ερχόμενου Ιουλίου -μετά την 1η Ιουλίου προχωρούμε σημείωσε ο Π. Νίκας.

Πηγή: https://www.argolikeseidhseis.gr/

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Λάρισα: Στα 13 τα θετικά δείγματα και έντονη ανησυχία

Newsteam 0 Comments

Λάρισα: Στα 13 τα θετικά δείγματα. Και ανησυχία. Ολοκληρώθηκε η ιχνηλάτηση των επαφών του 32χρονου θετικού στον κορονοϊό.

Στην ιχνηλάτηση των επαφών ενός 32χρονου που βρέθηκε θετικός στον Covid-19 στη Λάρισα προχώρησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο γιατρών από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων του ΕΟΔΥ κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Οι γιατροί ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας μετέβησαν στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, όπου κατοικεί ο 32χρονος και πήραν συνολικά 30 δείγματα από τις ονομαζόμενες στενές επαφές του κρούσματος, στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.Τα αποτελέσματα αναμένονται σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr. Ανάλογα με την έκβασή τους, θα δρομολογηθούν και τα απαραίτητα μέτρα.

Σύμφωνα με το www.onlarissa.gr ωστόσο, από τα δείγματα που λήφθησαν τα 13 βγήκαν θετικά.

Διάβασε το »