Πατήστε ESC για κλείσιμο

Εισπρακτικές - Spoiler

Toν χαβά τους οι εισπρακτικές εταιρείες

Newsteam 0 Comments

Την απογοήτευση και την πικρία της εκφράζει συμπολίτισσαμας για την αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνουν οι πολίτες που συσσώρευσαν οφειλές σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας την προηγούμενη περίοδο.

Όπως λέει, την παίρνουν συνεχώς τηλέφωνο από δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τη ΔΕΗ για να εξοφλήσει τον λογαριασμό της ο οποίος τους τελευταίους μήνες πήγε στα 1.300 ευρώ.

Στο σπίτι της μένουν τέσσερα άτομα, όλοι άνεργοι, με μόνο την ίδια να έχει ένα εισόδημα της τάξεως των 300 ευρώ περίπου και να συντηρεί όλη την οικογένεια.

Η ίδια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και θα χρειαστεί χειρουργείο το επόμενο διάστημα.

Εύλογα αναρωτιέται, λοιπόν, εάν οι αρμόδιοι έχουν κάποια αίσθηση της κατάστασης που έχει αρχίσει να δημιουργείται ήδη για πολλά νοικοκυριά…

*Πηγή: rodiaki.gr

 

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Βαράνε οι εισπρακτικές εταιρείες παρά την πανδημία

Newsteam 0 Comments

Δεν έχουν περάσει τέσσερις ημέρες που ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δηλώσε ότι οι εισπρακτικές εταιρίες θα σταματήσουν τα τηλέφωνα στους πολίτες κατά την περίοδο του κορονοϊού.

Ωστόσο στην Θεσσαλονίκη οι εισπρακτικές συνεχίζουν απτόητες τις κλήσεις τους σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δικηγόρος στο OPEN TV.

 

 

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας 83χρονης στην Θεσσαλονίκη την οποία συνεχίζουν να καλούν για τα χρέη της παρά τα έκτακτα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω ηλικίας, ενώ σύμφωνα με την δικηγόρο της έχει και καρδιολογικά προβλήματα.

Η δικηγόρος ήρθε σε επαφή με το γραφείο και εξήγησε ότι η ηλικιωμένη δεν είναι εξοικειωμένη με τις νέες τεχνολογίες και δεν μπορεί να κάνει κάποιον νέο διακανονισμό μέσω Skype. Το συγκεκριμένο γραφείο είναι δικηγορικό και όπως ενημέρωσε έχει αναλάβει τα δάνεια συγκεκριμένης τράπεζας. Στην νομική εκπρόσωπο της ηλικιωμένης εξήγησαν ότι οι τράπεζες λειτουργούν κανονικά και πω τα μέτρα αφορούν πολίτες που οι δουλειές ή επιχειρήσεις τους έχουν πληγεί  από την πανδημία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »