Πατήστε ESC για κλείσιμο

Εισαγόμενα - Spoiler

Κορονοϊός, ζωντανά:Τρείς φορές πάνω τα ορφανά απο τα εισαγώμενα κρούσματα

Newsteam 0 Comments

Ενδείξεις για διασπορά στην κοινότητα εμφανίζει και πάλι ο κορονοϊός, ενώ τα μέτωπα που προσπαθεί να διαχειριστεί η κυβέρνηση και οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες δεν αφορούν πλέον μόνο στις πύλες εισόδου και τα τουριστικά θέρετρα, αλλά κυρίως τα μεγάλα αστικά κέντρα.

 

 

 

 

 

Ο κορονοϊός δείχνει και πάλι τα δόντια του όχι μόνο στα τουριστικά θέρετρα, αλλά κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα. Μαίνεται η πυρκαγιά και στην Καβάλα, όπου μόνο χθες εντοπίστηκαν 7 νέα κρούσματα. Από τη μία ο συνωστισμός και τα πάρτι στα μπαρ της Μυκόνου κι από την άλλη η ραγδαία αύξηση των εγχώριων κρουσμάτων κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν θορυβήσει τους ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι ζητούν να ληφθούν τώρα ακόμη και οριζόντια μέτρα, τουλάχιστον για τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

  • Τις τελευταίες τρεις ημέρες, μάλιστα, τα εγχώρια κρούσματα εμφανίζονται πάνω από τρεις φορές περισσότερα από τα εισαγόμενα. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 27/7 και μέχρι και χθες Τετάρτη 29/7, από τα συνολικά 144 επιβεβαιωμένα περιστατικά της νόσου COVID-19, τα προερχόμενα από εγχώρια μετάδοση ήταν 111, ενώ όσοι εισήλθαν στη χώρα από το εξωτερικό και είχαν προσβληθεί από COVID-19 δεν ξεπέρασαν τους 33.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το iatropedia, τη Δευτέρα 27/7 από τα 35 νέα κρούσματα συνολικά, τα εγχώρια ήταν 26 ενώ τα εισαγόμενα 9, την Τρίτη 28/7 από τα 52 συνολικά, τα εγχώρια ήταν 41 και τα εισαγόμενα 11, ενώ χθες Τετάρτη 29/7 από τα 57 επιβεβαιωμένα περιστατικά σε όλη τη χώρα, τα εγχώρια ήταν 44 και τα εισαγόμενα 13.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »