Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ειρήνη Μούρθου - Spoiler

Απαγωγή Μαρκέλλας-Εντοπίστηκε ο Αφρικάνος με τα κοτσιδάκια

Newsteam 0 Comments

Τον Αφρικανό με τα κοτσιδάκια, που μιλούσε διαδικτυακά με την 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, την γυναίκα που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, αναζητούν οι αρχές, καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως είναι παλιός τους γνώριμος και μάλιστα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

 

 • Ειδικότερα, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπεσαν πάνω σε μια παλιά υπόθεση, τριών ετών πίσω, όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ερευνούσε ηλεκτρονικά αποτυπώματα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω της Ιντερπόλ, που είχε στείλει τα σχετικά στοιχεία.

 

 

 

Εκείνη την εποχή, η Ιντερπόλ είχε ασχοληθεί με κύκλωμα διαμοιρασμού υλικού παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη κι ένα από τα στίγματα που είχαν ανακαλύψει έβγαινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας έτσι στα ίχνη ενός Αφρικανού, οποίος διέμενε στην πόλη και μάλιστα είχε καταθέσει αίτημα ασύλου.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας. Νέες καταθέσεις. Η Μούρθου μας νάρκωσε και μας βίασε

Newsteam 0 Comments

Δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Ειρήνης Μούρθου. Στο πρόσωπό της, όπως υποστήριξαν, αναγνώρισαν αυτή που τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της και αφού τις νάρκωσε τις κακοποίησε σεξουαλικά. Οι καταθέσεις των δύο γυναικών έχουν πολλά κοινά – όπως το ότι η γνωριμία τους με την 33χρονη έγινε μέσω ενός κοινού κύκλου γνωριμιών, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.

 

 

Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της γνωριμίας τους βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης -όπου πιθανότατα τις νάρκωσε ρίχνοντας κάτι στο ποτό τους- και στη συνέχεια τις βίασε. Ακόμη, διερωτώνται μήπως όλα αυτά βιντεοσκοπήθηκαν. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να δουν τι μπορεί να διασωθεί από τον υπολογιστή της 33χρονης, τον οποίο και διέλυσε πριν τη συλλάβουν.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας. Ραγδαίες εξελίξεις. Βρήκαν λογαριασμό της Μούρθου στο εξωτερικό΄

Newsteam 0 Comments

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι αρχές έχουν την πληροφορία ότι η 33χρονη φερόμενη ως απαγωγέας από τον Φεβρουάριο και μετά διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα εκτός Ελλάδος.

 

 

 

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήδη έχει σταλθεί αίτημα ώστε να γίνει ταυτοποίηση και να ζητηθεί η άρση της κίνησης του λογαριασμού. Μάλιστα, οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι για να φτάσουν το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που υποψιάζονται ότι κρύβεται πίσω από την απαγωγή θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδρομή του χρήματος.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας. Αυτοί είναι οι παιδεραστές που ψάχνει η Αστυνομία. Ο ρόλος της Μούρθου

Newsteam 0 Comments

Στο ίδιο χρονικό διάστημα της αρπαγής της Μαρκέλλας απο την Μούρθου, σκάει ένα πολύ μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία στη Γερμανία. Εκεί στα τέλη του Ιουνίου ανακοινώθηκε η εξάπλωση του πυρήνα ενός ευρέος δικτύου εκμετάλλευσης ανηλίκων που έχει έδρα την πόλη Μπέργκις – Γκλάντμπαχ και περιλαμβάνει περισσότερους από 30.000 υπόπτους. Ήδη έχουν συλληφθεί 11 άτομα που κατηγορούνται για παραγωγή και διασπορά υλικού σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

 

 

 

 

 • Παράλληλα έχουν τακτοποιηθεί και τουλάχιστον τρία θύματα ηλικίας 5, 10 και 12 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews από τη Γερμανία η αστυνομία της Κολωνίας που χειρίζεται την υπόθεση έχει ήδη διαπιστώσει τις επαφές του κυκλώματος με την Αυστρία την Ελβετία και την Ιταλία. Στις γερμανικές έρευνες όμως περιλαμβάνεται και η νοτιοανατολική Ευρώπη και ειδικότερα η Ελλάδα.
 • Όπως επισημαίνουν οι πηγές από τη Γερμανία, τα τελευταία χρόνια λόγω των αρκετών περιστατικών εκμετάλλευσης ανηλίκων προσφύγων η χώρα μας βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο αντίστοιχων διεθνών ερευνών. Στη Θεσσαλονίκη οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος συνεχίζουν να χτενίζουν το σκληρό δίσκο του λάπτοπ της 33χρονης αλλά και τη διαδικτυακή της δραστηριότητα μέσω του κινητού τηλεφώνου της.

 

Αυτό που δυσχεραίνει τις έρευνες είναι ο τρόπος που η απαγωγέας της 10χρονης επιχείρησε να καλύψει τα ψηφιακά της ίχνη. Λίγο πριν συλληφθεί δεν έσπασε αλλά έριξε νερό στον υπολογιστή και στο τηλέφωνό της, προκαλώντας μεγάλη φθορά στις συσκευές. Οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν ότι εν τέλει θα καταφέρουν να δουν όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέσω του λάπτοπ και του κινητού, εξηγούν όμως ότι αυτό πιθανόν θα απαιτήσει αρκετές ημέρες ακόμη.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας. Ψάχνουν στην Γερμανία τα κονέ της Μούρθου με παιδεραστές

Newsteam 0 Comments

Οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται με την Interpol και τη Europol και ερευνούν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος χτενίζουν τον σκληρό δίσκο του λάπτοπ της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου. 

 

 

 

 

 • Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το σκοτεινό υπόβαθρο της απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη καθώς διερευνάται πλέον το ενδεχόμενο η υπόθεση να συνδέεται με διεθνή κυκλώματα παιδικής εκμετάλλευσης όπως αυτό που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στη Γερμανία.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews η αστυνομία έχει καταφέρει να ρίξει φως στην πορεία των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της 33χρονης που είχε απαγάγει τον μικρό κορίτσι. Πρόκειται για τρεις διαδικτυακές επαφές της συλληφθείσας που είχαν βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας. Όπως έχουν καταδείξει πλέον οι έρευνες τουλάχιστον μία από τις τρεις ψηφιακές επαφές της 33χρονης εντοπίζεται στη βόρεια Ευρώπη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε συνεργασία με την interpol και την europol για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο η υπόθεση να αποτελεί τμήμα πολυδαίδαλων και διεθνών κυκλωμάτων διασποράς υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Το DNA της Μούρθου θα δείξει αν προσέβαλλε την γενετήσια ελευθερία της ανήλικης

Newsteam 0 Comments

Φως στα αρχεία του κινητού τηλεφώνου καθώς και του υπολογιστή της 33χρονης κοκκινομάλλας που κατηγορείται για την αρπαγή της δεκάχρονης από την Κάτω Τούμπα, προσπαθούν να ρίξουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

 

Την ίδια ώρα-σύμφωνα με το Εθνος-η 33χρονη γυναίκα παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές της Θήβας, ενώ μεταξύ άλλων ζήτησε να της δώσουν βιβλία και ένα ραδιοφωνάκι. Σύμφωνα δε, με το Mega η κοκκινομάλλα ζητάει επίμονα να μάθει, εάν η δεκάχρονη, έχει επιστρέψει στο σπίτι της, καθώς δηλώνει ότι ανησυχεί για τις συνθήκες διαβίωσης της. Στο μεταξύ τόσο η 33χρονη όσο και το κοριτσάκι έχουν υποβληθεί σε τεστ DNA, με τα αποτελέσματα να αναμένονται τις επόμενες μέρες. Παράλληλα, μένει να φανεί εάν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας- Τα νέα στοιχεία και ο ξυλοδαρμός πριν από την απαγωγή

Newsteam 0 Comments

Σύμφωνα με την έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, τέσσερις μήνες πριν απαγάγει τη μικρή Μαρκέλλα η 33χρονη είχε ασκήσει βία εναντίον της μητέρας της, η οποία μάλιστα είχε καταγγείλει την εις βάρος της επίθεση στην αστυνομία.

 

Το ρεπορτάζ της Real αποκαλύπτει σήμερα πως με βάση την έγκληση του πρώην συζύγου της αδιαφορούσε συστηματικά για το ανήλικο παιδί της.

 

 

 

 • Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης περιγράφει μεταξύ άλλων με γλαφυρό τρόπο την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα της με την οποία ζούσαν χωριστά από τον Νοέμβριο του 2019.

 

 

 

Έκτοτε τη φροντίδα του παιδιού είχε αναλάβει η μητέρα της 33χρονης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στα μέσα όμως Φεβρουαρίου μου τηλεφώνησε η μητέρα της και μου είπε πως δεν μπορεί να κρατήσει άλλο τη μικρή ότι η κατηγορούμενη εξαφανίζεται και ότι τη χτύπησε κι όλας. Μου είπε δε ότι το κατηγγειλε κι όλας στην αστυνομία.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας: Πώς η 33χρονη νάρκωσε το ανήλικο- Μούδιασε το σώμα μου

Newsteam 0 Comments

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Μαζί σου, το 10χρονο κορίτσι αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως η 33χρονη γυναίκα την ανάγκασε να πιει έναν χυμό, με τον οποίο προφανώς της χορήγησε τα ναρκωτικά και να μπει στη μπανιέρα μαζί της.

 

Κάποια στιγμή μου έδωσε φαγητό και χυμό. Ο χυμός ήταν πολύ πικρός και μου έκανε εντύπωση. Τη συγκεκριμένη συσκευασία με το χυμό, την είχα δοκιμάσει πολλές φορές στο σπίτι μου και μου άρεσε. Αυτός όμως δεν μου άρεσε καθόλου. Το μπουκάλι ήταν ανοιχτό και με πίεσε να τον πιω. Μετά από λίγο μούδιασε το σώμα μου και ήθελα να κοιμηθώ, είπε αρχικά το κορίτσι στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση και στη συνέχεια μπήκε σε ακόμη πιο σοκαριστικές λεπτομέρειες, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η 33χρονη την ανάγκασε να κάνουν μαζί μπάνιο. Τότε ήταν που της είπε ότι θα γίνει η νέα της μαμά και θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Νουλέζας για Μούρθου-Θα την φτύσω στα μούτρα αν αποδειχθούν όσα της καταλογίζονται

Newsteam 0 Comments

Στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας.

 

Επανέλαβε ότι η πελάτισσα του είναι αθώα και τόνισε πως αν αποδειχθεί πως δεν του έχει πει την αλήθεια, εκείνος θα παραιτηθεί από δικηγόρος της.

 

Θα την φτύσω στα μούτρα αν αποδειχθούν όλα όσα της καταλογίζονται είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος και υπερασπιστής της Ειρήνης Μούρθου.

 

 

Ο Βασίλης Νουλέζας εξέφρασε και ένα παράπονο. Είπε ότι ο κόσμος τον έχει ταυτίσει με την κατηγορούμενη, με αποτέλεσμα να δέχεται επιθέσεις. Σκέφτομαι να πάω στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου. Λιθοβολούμαι απίστευτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Έχω παράπονο από τον τρόπο που με έχουν αντιμετωπίσει τα ΜΜΕ.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Η δεκάχρονη για την Μούρθου Δεν θα μιλήσεις πουθενά. Γ@μω τη μάνα σου

Newsteam 0 Comments

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε η 10χρονη Μαρκέλλα στους αστυνομικούς για τις 44 ώρες κράτησης της στο διαμέρισμα της 33χρονης κοκκινομάλλας, την ώρα που οι Αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης.

 

 

 

 

 • Μπήκαμε στην πολυκατοικία και μου είπε η Ειρήνη: Τώρα θα πάμε σιγά σιγά μην μας ακούσουν οι γείτονες. Πήγαμε στον δεύτερο όροφο. Το σπίτι ήταν πολύ τρομακτικό και είχε και φωτάκια, ξέρετε για τους κλέφτες. Άκουσα μια γυναίκα να της λέει στο τηλέφωνο ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή. Η Ειρήνη έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω κάτω την επιταγή που σας έλεγα είπε η 10χρονη.

 

 

 

 

 

Όσο για τη μοιραία μέρα της 11ης Ιουνίου, η μικρή περιέγραψε τη στιγμή της αρπαγής της. Βγήκα από το σχολείο και η γυναίκα βρισκόταν στην κολώνα από το σχολείο δεξιά. Με φώναξε με το όνομα μου. Γύρισα, την είδα κοντά μου και αμέσως τη θυμήθηκα αλλά μου το είπε κιόλας. Είμαι η Ειρήνη η μαμά της Γ… Είχα να τη δω πολλά χρόνια. Είχε αλλάξει πάρα πολύ. Παλιά ήταν με ξανθά και μαύρα μαλλιά και τώρα ήταν με κόκκινα μαλλιά είπε η Μαρκέλλα.

Όπως ισχυρίστηκε η 10χρονη, η 33χρονη της είπε δε θα μιλήσεις σε κανέναν δεν κάνουνε τίποτα κακό, παίζουμε σαν να είμαστε φιλες. Μου έλεγε θα είναι η καινούργια μου μαμά και ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την κανονική μου μαμά. Τη ρώτησα γιατί ήρθε και με πήρε από τη μαμά μου και μου είπε: Για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Θέλω κάπου να ξεσπάσω. Μετά άρχισε να βρίζει και να λέει γ…. τη μάνα σου, είμαι πολύ χαζή που σε πήρα και θα αποκαλυφθώ.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Ο πρώην της Μούρθου την ξεσκεπάζει Ήταν όλη την ώρα στον υπολογιστή και… computer

Newsteam 0 Comments

Νέο μέτωπο δημιουργήθηκε με αφορμή τα όσα είπε στην απολογία της η Μούρθου πώς ο πρώην σύζυγός της έκλεινε τα ροζ ραντεβού μέσω διαδικτύου. Ο πατέρας του παιδιού της κατηγορουμένης κατέθεσε μήνυση εναντίον της και ανάμεσα σε άλλα γράφει κάτι που μπορεί στο μέλλον να φανεί πολύ διαφωτιστικό για τις περαιτέρω έρευνες της αστυνομίας:

Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς ανυπόστατοι έωλοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της mail. Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης, δεν έχει την εντολή αυτή τη στιγμή από την κατηγορουμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας- Η κατάθεση της 10χρονης στην παιδοψυχολόγο

Newsteam 0 Comments

Τους συνεργούς της κατηγορουμένης Ειρήνης Μούρθου πίσω από την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη αναζητά η αστυνομία.

 

 

 • Η 10χρονη μίλησε και περιέγραψε στις αρχές με την παρουσία παιδοψυχολόγου όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε με την 33χρονη.

 

Σύμφωνα με το Star, η 10χρονη Μαρκέλλα παρά τον φόβο και την αγωνία της τις ημέρες της απαγωγής της, είχε το κουράγιο να παρατηρεί την 33χρονη κοκκινομάλλα.

 

Το κοφτερό μυαλό της δούλευε εκείνη τη στιγμή και στην αστυνομία έδωσε με λεπτομέρειες στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν συνεργοί. Το κορίτσι θυμάται κάθε λεπτό από την στιγμή που την πλησίασε η κατηγορούμενη έξω από το σχολείο της.

 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, η μικρή Μαρκέλλα είπε στους αστυνομικούς: Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο.

Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την εκπληρώσει. Η Ειρήνη απάντησε τόσα πολλά λεφτά …;, φαίνεται να είπε η μικρή μαθήτρια. Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση στον έγχρωμο άντρα.

Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…, από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά, φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή. Το κορίτσι ειναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Εξοργισμένος ο πρώην σύζυγος της Μούρθου. Κατέθεσε σήμερα μήνυση εναντίον της

Newsteam 0 Comments

Έγκληση κατά της Ειρήνης Μούρθου που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην σύζυγός της για να προστατέψει την ανήλικη κόρη τους. Ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

 

 • Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν τον γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς, ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς, αναγράφεται , μεταξύ άλλων, στην μήνυση.

 

 

Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο, αναφέρεται επίσης στην έγκληση.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ στους λογαριασμούς της Μούρθου

Newsteam 0 Comments

Χιλιάδες ευρώ βρέθηκαν στους λογαριασμούς της Ειρήνης Μούρθου από την Ξάνθη που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό της 10χρονης Μαρκέλλας.

 

Έως και τον περασμένο Μάρτιο η γυναίκα βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και ξαφνικά εξόφλησε λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, αγόρασε ακριβά ρούχα, υπολογιστές και κινητά, σύμφωνα με το Star.

 

 

 • Από την πλευρά της η 33χρονη αποδίδει την ξαφνική οικονομική άνεση σε ροζ ραντεβού, τα οποία έκλεινε, όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της. Ο ίδιος τη διέψευσε και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά.

Η υπόθεση για τις Αρχές παραμένει ανοιχτή και ο υπολογιστής της 33χρονης αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, η κατηγορούμενη ζήτησε μέσα από τις φυλακές ραδιόφωνο για να ακούει μουσική, βιβλία και ρούχα, ενώ, ρώτησε να μάθει πώς είναι η ανήλικη μαθήτρια…

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Ο πρώην άντρας της Μούρθου αποκαλύπτει:Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι…

Newsteam 0 Comments

Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι λέει και συμπληρώνει πως ενώ έχει πει ότι πήρε τη 10χρονη για να την προστατέψει, δεν κοιτάει το ίδιο της το παιδί σε τι μπελά και πρόβλημα μπορεί να το βάλει.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγός μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά ο σύζυγος μου τα κανόνισε και εγώ ακολουθούσα εντολές. Καθαρά για βιοπορισμό το έκανα. Ο σύζυγος μου δεν εργαζόταν γι’ αυτό με εξέδιδε είχε πει η ίδια.

 

 

 

Ο πρώην σύζυγός της 33χρονης έχει αποκλειστικά την επιμέλεια της 7χρονης κόρης τους. Ακόμα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η μικρή του κόρη πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο. Είναι η περίοδος που αρχίζει το παιδί να εκμυστηρεύεται στον μπαμπά τις συνθήκες που σοκάρουν. Το έβαζε τιμωρία στα γόνατα, το κλείδωνε στο σαλόνι και όταν η μικρή άνοιγε την πόρτα και πήγαινε να πιει νερό ή να πάει τουαλέτα τη χτυπούσε στο χέρι αναφέρει. Με πήρε τηλέφωνο η πρώην πεθερά μου και μου είπε ότι η 33χρονη έχει φύγει και δεν την ενδιαφέρει ποιος θα μεγαλώσει το παιδί. Όταν άκουσα αυτά που δήλωσε στην τηλεόραση, μου προκάλεσε γέλιο σημειώνει.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας: Oι Αρχές μπήκαν στους λογαριασμούς της Μούρθου

Newsteam 0 Comments

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της απαγωγής της ανήλικης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη, έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές που τους οδηγούν σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

 • Κάνουν φύλλο και φτερό όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης Μούρθου και όχι μόνο πιστεύοντας ότι η διαδρομή του χρήματος θα τους οδηγήσει στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

 

Μέχρι τον περασμένο Μάρτιο ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και ξαφνικά ξόφλησε λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, αγόρασε ακριβά ρούχα, υπολογιστές και κινητά. Ακόμη και οι δικοί της άνθρωποι απορούσαν πού βρήκε τόσα χρήματα.

Η ίδια βεβαίως στην απολογία της απέδωσε την ξαφνική οικονομική επιφάνεια σε ροζ ραντεβού, τα οποία έκλεινε όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της. Ο ίδιος τη διαψεύδει.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Η κατάθεση της ανήλικης.Η Ειρήνη μπήκε στο μπάνιο μαζί μου και…

Newsteam 0 Comments

Η πρόταση για οικονομικό εξωδικαστικό συμβιβασμό, η καταστροφή από την κατηγορούμενη του φορητού υπολογιστή και του κινητού της, καθώς και η μαρτυρία της μικρής Μαρκέλλας για ένα ακόμη πρόσωπο στο σπίτι μαζί με έναν έγχρωμο στην οθόνη με κοτσιδάκια, δείχνουν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενδεχόμενη ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας πίσω από την απαγωγή του κοριτσιού.

 

Η συνάδελφος Άννα Κανδύλη γράφει:

Αν και η δράστις το αρνείται κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας στην απολογία της ότι δεν υπήρχε καμία ερωτική επιθυμία απέναντι στο παιδί, τα στοιχεία δείχνουν προς άλλη κατεύθυνση και συγκεκριμένα τα όσα αναφέρει στην κατάθεσή της η μικρή για κάποιον Αφρικανό με κοτσιδάκια στα μαλλιά που είδε στην οθόνη.

Όταν η κατηγορούμενη ρωτήθηκε σχετικά από την ανακρίτρια, ισχυρίστηκε πως δεν έγινε βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Η μικρή, όμως, στη δική της κατάθεση, μιλά ξεκάθαρα και για τρίτο πρόσωπο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η περιγραφή της για όλα όσα συνέβησαν δεν συμπίπτει με αυτή της κατηγορουμένης σε αρκετά σημεία.

 • Η μικρή φέρεται π.χ., να λέει πως παραξενεύτηκε που η Ειρήνη Μούρθου μπήκε μαζί της στο μπάνιο, όταν άρχισε να την ακουμπά και να της μιλά για σεξ, αλλά της είπε πως είμαστε γυναίκες, είμαστε μεγάλες. Οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν αυτό.

 

 

Τη πεποίθησή του, αλλά και της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, πως η υπόθεση είναι σοβαρότερη από ό,τι φαίνεται εξέφρασε μιλώντας στη Realnews ο νομικός παραστάτης της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας.

Η απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας δεν έγινε μόνο για να ικανοποιηθεί η προσωπική διαστροφή αυτής της επικίνδυνης κατηγορουμένης, αλλά σίγουρα υπάρχουν συνεργοί της, οι οποίοι για να μείνουν στην ανωνυμία και να μην τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη είτε της έδωσαν αυτά τα πάρα πολλά χρήματα τα οποία βρέθηκαν επάνω της όταν συνελήφθη, είτε την εκφοβίζουν για να μην τους αποκαλύψει. Είμαι βέβαιος ότι το κινητό και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της θα αποκαλύψουν, εφόσον ερευνηθούν από την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με ποια πρόσωπα συνομιλούσε και είχε κοινωνικές επαφές η κατηγορούμενη, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την απαγωγή. Αυτή η υποψία μου, ότι δεν ήταν μόνη, ενισχύεται καθημερινά από το γεγονός ότι ο δικηγόρος της σε όλες τις τοποθετήσεις του προσπαθεί να πείσει ότι η εντολέας του ήταν μόνη της, λες και κάποιοι πρέπει να τον ακούσουν και να καθησυχάσουν. Αλλά και από το γεγονός ότι η κατηγορούμενη, ενώ δηλώνει πάμφτωχη και ότι εκδίδεται για να επιβιώσει, προτείνει εξωδικαστικό συμβιβασμό με καταβολή χρημάτων. Ποιος θα προσφέρει αυτά τα χρήματα, αφού η κατηγορούμενη είναι πάμφτωχη;.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Η Μούρθου χαρακτήρισε νταβατζή τον πρώην της και εκείνος της έκανε μήνυση

Newsteam 0 Comments

Μήνυση κατά της 33χρονης κοκκινομάλλας που άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα και κατηγορείται μεταξύ άλλων για τον βιασμό της, κατέθεσε πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της.

 • Ο πρώην σύζυγος της Ειρήνης Μούρθου που κατηγορείται ότι άρπαξε τη μικρή στις 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της, δήλωσε ότι καταθέτει μήνυση, για ψευδείς ισχυρισμούς, εναντίον της κοκκινομάλλας, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε.

Όπως είπε, θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την κόρη τους.

Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω, δήλωσε στο MEGA ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης.

Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας: Άνοιξαν τον υπολογιστή και τα κινητά της Μούρθου

Newsteam 0 Comments

Η προσπάθεια των αστυνομικών να ανακτήσουν αρχεία από τον φορητό υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη προχωρά. Και όπως λένε οι πληροφορίες μου οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ, κατάφεραν ν΄ανοίξουν τον πρώτο κύκλο προστασίας των δεδομένων του υπολογιστή της Ειρήνης Μούρθου.

 

 

 • Την ίδια στιγμή παιδοψυχολόγοι και αστυνομικοί συναντούν συχνά την 10χρονη και επιχειρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της αρπαγής και κράτησής της. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνά το αρχικό σοκ και ανακαλεί στη μνήμη του τα όσα έζησε περιγράφοντας στους αστυνομικούς.

 

Μιλώντας στο MEGA, ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης, εκτίμησε πως πίσω από την 33χρονη βρίσκεται κύκλωμα. Από την πλευρά της η 33χρονη στην απολογία της στον ανακριτή επιχείρησε να εξηγήσει τον λόγο που έδωσε ηρεμιστικά στο παιδί. Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να καταφέρουν να ανοίξουν τα αρχεία από υπολογιστές και να διαπιστωθεί εάν κατά τη διάρκεια της απαγωγής έγινε ζωντανή μετάδοση των όσων συνέβαιναν στο διαμέρισμα

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Ο Νουλέζας, η μηνυτήρια αναφορά και η χυδαιότητα

Newsteam 0 Comments

Συνεχίζεται η μάχη της εικόνας πίσω απο την υπόθεση της Μαρκέλλας, με τον Δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα, αυτή τη φορά, να νιώθει προσβεβλημένος απο τα σχόλια που δέχτηκε στο διαδίκτυο για την επιλογή του να υπερασπιστεί την Ειρήνη Μούρθου. Την 33χρονη που κατηγορείται ότι απήγαγε και ασέλγησε στην δεκάχρονη Μαρκέλλα. Ο δικηγόρος έγραψε:

 

Τη Δευτέρα 29/6 θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με πλήρη στοιχεία για όσα υβριστικά, προσβλητικά, μειωτικά της τιμής και υπόληψης μου σχόλια εγράφησαν στο προφίλ μου στην εφαρμογή Facebook που θα κοινοποιηθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να παρέμβει ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης για τις σε βάρος μου τελεσθείσες άδικες πράξεις αλλά και την λήψη μέτρων, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook ο κ. Νουλέζας.

Όσοι σχολιάζοντας με ονειδιστικές βαρύτατες φράσεις και χαρακτηρισμούς την άσκηση του υπερασπιστικού καθήκοντος μου στην υπόθεση της 33χρονης ΕΜ τέλεσαν απρόκλητα υπαίτια και αξιόποινα τα αδικήματα της εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου θα διωχθούν ποινικά, συμπληρώνει στην ανάρτησή του και καταλήγει: Θα υποστούν τις συνέπειες του Νόμου. Επιπλέον θα εγερθεί εναντίον τους εφόσον εντοπισθούν αγωγή αδικοπραξιας [Αρθρου 914ΑΚ ]για την χρηματική ικανοποίηση της προκληθείσης από την αδικοπρακτική συμπεριφορά τους ηθικής βλάβης μου. Θα καταγγείλλω επίσης όσα Sites φιλοξένησαν υβριστικά σχόλια. Η ανοχή στον διαδικτυακό κανιβαλισμό, στην ασυδοσία την χυδαιότητα και τις ύβρεις, τέλος!.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Έπιασαν την μαρίδα. Θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας

Newsteam 0 Comments

Η θεία της Μαρκέλλας σχολίασε τα όσα είπε η 33χρονη, Ειρήνη Μούρθου ότι ήθελε να φροντίσει την μικρή και για το λόγο αυτό την πήρε και την κράτησε μαζί της για 44 ώρες.

 

Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δε μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απαντάει με νόημα:

Σέβομαι το έργο που κάνουν οι αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση.

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Προκαλεί η Μούρθου:Ήμουν για την μικρή η δεύτερη μαμά της

Newsteam 0 Comments

Οι ισχυρισμοί της Ειρήνης Μούρθου στην ανακρίτρια για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας προβληματίζουν τις αρχές. Τα κενά στην απολογία της δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι κάποιους προσπαθεί να καλύψει. Η κατηγορούμενη πάντως έφθασε στο σημείο να πει ότι το κορίτσι την αποκαλούσε θεία και ότι την έβλεπε ως δεύτερη μαμά, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε τo Star.

 

 

 • Η 33χρονη ισχυρίζεται στην απολογία της ότι τις ημέρες που κρατούσε τη Μαρκέλλα μίλησε μόνο με μια φίλη της στο τηλέφωνο. Μόνο που δε θυμάται, ούτε το τηλέφωνο, ούτε το επίθετο της πρώην συναδέλφου της.

 

Όσο ήταν η Μαρκέλλα στο σπίτι είχα μιλήσει σίγουρα με τη φίλη μου τη Μαρία στο τηλέφωνο για να ακυρώσω ένα ραντεβού που είχαμε. Το ματαίωσα το απόγευμα της Πέμπτης γιατί της είπα ότι είχα μία δουλειά. Δε θυμάμαι το επίθετο της Μαρίας ούτε το τηλέφωνό της, ανέφερε χαρακτηριστικά με την 10χρονη, από την πλευρά, να θυμάται το τηλεφώνημα στη Μαρία, αλλά πολύ καλά την παρουσία μέσω βιντεοκλήσης ενός έγχρωμου άντρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

 

Στην απολογία της η 33χρονη παραδέχεται ότι είχε καιρό να δει τη Μαρκέλλα. Δεν έχει δώσει πειστική απάντηση γιατί τη στοχοποίησε και την απήγαγε. Ο τρόπος που μιλούσε το κορίτσι ήταν σαν ένα μεγάλο παιδί. Ήταν σαν να μιλούσα σε μία φίλη μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη μου, τώρα καταλαβαίνω τι έκανα. Όταν είδα ότι ήταν παραμελημένη η Μαρκέλλα, δε σκέφτηκα να πάω στην αστυνομία. Σκεφτόμουν να παραδοθώ όμως φοβόμουν τον διασυρμό ισχυρίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.

Η Μαρκέλλα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την απαγωγή. Και όμως, η κοκκινομάλλα ισχυρίζεται ότι το κορίτσι την έβλεπε με συμπάθεια. Με αποκαλούσε θεία και δεύτερη μαμά είπε στην απολογία της. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι η 10χρονη της ζήτησε να βγάλουν selfie. Αφού βγάλαμε τα μπιζού και παίζαμε, μετά με παρακάλεσε να βγάλουμε το μακιγιάζ. Κάναμε τα νύχια, βάζαμε κραγιόν, κάναμε ότι θα πηγαίναμε σε βάφτιση και παίζαμε. Με έβαψε και εμένα. Μου ζήτησε να βγούμε και μια φωτογραφία και έβγαλα selfie την οποία και έσβησα κατευθείαν είπε η 33χρονη.

 

 

Η διαφορά είναι κυρία μου πώς εκμεταλλευτήκατε το ανήλικο, το αρπάξατε απο το σχολείο, το βάψατε, του δώσατε ναρκωτικά και το κάνατε υποχείριο των ορέξεων σας. Κάτι που μια μάνα δεν θα το έκανε ποτέ…

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Φυλακές Θήβας-Μαζί στο σοφρωνιστικό κατάστημα Ειρήνη και Έφη

Newsteam 0 Comments

Στις φυλακές του Ελαιώνα αναμένεται να μεταχθεί η 35χρονη Έφη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα. Τι σημαίνει αυτό;

Οτι θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Ειρήνη Μούρθου, την 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε ήδη από χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα. 

 

 

Όπως είπε ο συνήγορος της Έφης, Σάκης Κεχαγιόγλου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, δε συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της και η απόφαση είναι για λειτουργικούς λόγους.

 

Η 35χρονη, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, είναι πλέον σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και θα απολογηθεί, διαβεβαίωσε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, είπε.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Βρήκε μιμητές η Μούρθου-Συνέλαβαν δυο αδέρφια για απόπειρα αρπαγής μαθητή στον Πύργο

Newsteam 0 Comments

Δύο νεαροί άντρες – αδέλφια ηλικίας 23 και 19 ετών υπήκοοι Βουλγαρίας, συνελήφθησαν από τους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου για την υπόθεση της απόπειρας αρπαγής ενός 14χρονου μαθητή το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πύργο. Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται κάθε κατηγορία και εμπλοκή στην υπόθεση.

 

Την υπόθεση κατήγγειλε ο ίδιος ο μαθητής που εκείνη την ώρα περπατούσε στην οδό Παυσανίου και είδε να τον πλησιάζει ένα μαύρο βαν με δύο νεαρούς άντρες. Ο ένας από τους δύο με σπαστά ελληνικά, φέρεται να του είπε … μας είπε η μαμά σου να σε πάμε σπίτι. Τότε το 14χρονο παιδί λειτούργησε ψύχραιμα και φέρεται να τους απάντησε … ναι δύο λεπτά, με προφανή σκοπό να κερδίσει χρόνο αντίδρασης. Σε κοντινή απόσταση βρισκόταν το φροντιστήριο αγγλικών του, προς το οποίο έτρεξε και μπήκε μέσα.

Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους που προσπάθησε να το παιδί και είχε βγει έξω – σύμφωνα πάντα με τα καταγγελόμενα – και ξαναμπήκε στο όχημα και μαζί με τον αδερφό του έφυγαν από το σημείο.

 

 • Λίγο αργότερα ο 14χρονος μαθητής έδινε κατάθεση στους άνδρες της Ασφάλειας που προσέγγιζαν με πολύ προσοχή την υπόθεση. Άλλα στοιχεία εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους φερόμενους δράστες. Το νήμα των ερευνών τους οδήγησε στην Αμαλιάδα και στα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία.

 

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται κάθε εμπλοκή και δεν παραδέχονται τίποτα. Προσήχθησαν αργά το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και εξεταζόντουσαν για αρκετές ώρες. Μαζί είχαν φέρει οι αστυνομικοί και το μαύρο βαν που επέβαιναν τα δύο αδέρφια.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Αρπαγή Μαρκέλλας-Το κουκουλωμα, το Facetime και η βία στο σπίτι

Newsteam 0 Comments

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

 

 

 • Μάλιστα, οι αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι, έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

 

 

 

Η 33χρονη κατηγορούμενη Ειρήνη Μούρθου αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής Μαρκέλας, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι, φέρεται να είπε.

Η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμα και συνεχώς καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν προκύψουν και άλλα στοιχεία να δώσει συμπληρωματική απολογία και η κοκκινομάλλα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »