Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - Spoiler

Άρχισαν τα παπατζιλίκια οι Τούρκοι στο Καστελόριζο. Οι ειδικές δυνάμεις και τα drones

Newsteam 0 Comments

Διαβάζω πώς οι Τούρκοι έστειλαν ειδικές δυνάμεις απέναντι απο το Καστελόριζο. Και για μια ακόμη φορά τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας φρόντισαν να μας το επιβεβαιώσουν με πλάνα απο την περιοχή ΚΑΣ. Συμπέρασμα; Οι Τούρκοι ξεκίνησαν τα παπατζιλίκια τους.

 

 

 

 

  • Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη του επίλεκτου Τουρκικού στρατού εμφανίζονται απέναντι από το Καστελλόριζο, αφού και σε άλλες περιπτώσεις τουρκικά φουσκωτά έπλεαν με ταχύτητα προς τα εΕλληνικά νερά, η δήθεν επιχείρηση καλυπτόταν τηλεοπτικά με drones αλλά την τελευταία στιγμή έστριβαν προς τα Τουρκικά παράλια. Παραμύθι δηλαδή. 

 

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και οι Ελληνικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση και επαγρύπνηση, διατηρώντας παράλληλα την ψυχραιμία που απαιτείται σε τέτοιου είδους προκλήσεις.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Ειδικές Δυνάμεις Τουρκίας με φουσκωτά απέναντι από το Καστελόριζο, στο Κας

Newsteam 0 Comments

Στην περιοχή Κας απέναντι απο Καστελόριζο, έχει εντοπιστεί συγκέντρωση τουρκικών ειδικών  δυνάμεων (SAT).

Έχουν επίσης εντοπιστεί  φουσκωτά σκάφη με διπλές εξωλέμβιες. Η κατάσταση παρακολουθείται από τις ελληνικές δυνάμεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τουρκικές ειδικές δυνάμεις εμφανίζονται στο Κας. Έχουν υπάρξει και περιπτώσεις οι οποίες με τα φουσκωτά σκάφη, προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα το Καστελόριζο, για να στρέψουν προς τα τουρκικά παράλια, λίγο πριν φθάσουν στο νησί. Είναι ένα από τα ψυχολογικά παιχνίδια τους.

Ασφαλώς κάθε πληροφορία ελέγχεται και αξιολογείται από τους επιτελείς, που εδώ και αρκετές ώρες βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση.

*Πηγή: militaire.gr

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »