Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - Spoiler

Εργασίες συντήρησης ΤΗΣ Ε.Ο.Δ. 97 στην περιοχή του Γιόφυρου

Newsteam 0 Comments

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Δ. 97 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΟΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες απόξεσης ασφαλτοτάπητα (φρεζάρισμα) και ασφαλτόστρωση στους δυτικούς κλάδους του Ανισόπεδου Κόμβου Γιοφύρου.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών τη Δευτέρα 11-05-2020 και από τις 07.30 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ. θα παραμείνει κλειστός ο δυτικός κλάδος εξόδου από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο και εισόδου από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο-Μοίρες.

Η κυκλοφορία θα γίνεται από τις εναλλακτικές διαδρομές:

• Τμήμα Λ. 62 Μαρτύρων – Κόμβος Γαζίου (για κίνηση προς Ρέθυμνο μέσω Γαζίου)
• Τμήμα ημικόμβος Φοινικιάς και κόμβος Μεσαμπελιών –Ηρακλείου (για κίνηση προς Ηράκλειο – ΠΑΓΝΗ – ΜΕΣΣΑΡΑ)
• Τμήμα κόμβος Γαζίου – Ηράκλειο (για κίνηση προς Ηράκλειο –Λιμάνι –Μοίρες μέσω Γαζίου)
• Τμήμα κόμβος Γαζίου – ΙΤΕ – ΠΑΓΝΗ (για κίνηση προς ΙΤΕ – ΜΕΣΣΑΡΑ – ΠΑΓΝΗ)
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομία εργοταξιακή σήμανση

 

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Προσωπικό από τη ΔΕΥΑ στον Δήμο Σκοπέλου για την κάλυψη αναγκών

Newsteam 0 Comments

Προγραμματική σύμβαση με τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου θα συνάψει ο δήμος για την παραχώρηση ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, εργατών οικοδομής και τεχνιτών οικοδομής.

Οι υπάλληλοι πρόκειται να καλύψουν ανάγκες του Δήμου Σκοπέλου. Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Απριλίου διά περιφοράς.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ευσταθίου Δημήτριος, Πατσής Ρηγίνος, Λεμονής Κωνσταντίνος, Καρβέλη Σπυριδούλα, Παπαχρήστος Ηλίας και Τσουκαλάς Ευάγγελος δήλωσαν ότι ψηφίζουν αρνητικά επειδή δεν τους έχει γνωστοποιηθεί το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αναγνώστου Γεώργιος, Ξηρογιάννης Ιωάννης, Κατσάρης Δημήτριος και Ρόδιος Βασίλειος δήλωσαν ότι καταψηφίζουν επίσης σημειώνοντας ότι ήδη η ΔΕΥΑ Σκοπέλου έχει τεράστια προβλήματα και υποστελέχωση και με μεγάλη δυσκολία μπορεί να αντεπεξέλθει στο έργο της. Επίσης καταδίκασαν το γεγονός της μη ενημέρωσης και της μη λήψης της γνώμης των εργαζομένων.

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη συγκρότηση Τριμελούς Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων. Τακτικά μέλη στην επιτροπή ορίστηκαν η κτηνίατρος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Ευφροσύνη Λυσιόβα και οι ιδιώτες κτηνίατροι Ουρανία Καθηνιώτη και Νίκη Λεμονή.

Η Σκόπελος στο Εθνικό Δίκτυο Ο.Τ.Α.

Στο Εθνικό Δίκτυο Πολιτισμού, Παιδείας και Περιβάλλοντος Ο.Τ.Α. θα συμμετέχει ο Δήμος Σκοπέλου, ενώ σχετική απόφαση έλαβε και το Δημοτικό Συμβούλιο. Bασικοί σκοποί του Δικτύου είναι ο σχεδιασμός και ανάληψη δράσης και η υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την προαγωγή της παιδείας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της προώθησης του πολιτισμού.

Σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του Δικτύου, η ετήσια συνδρομή ενός δήμου με πληθυσμό έως 10.000 κατοίκους ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ ετησίως.

Πηγή: e-thessalia.gr

Διάβασε το »