Πατήστε ESC για κλείσιμο

Εθνική - Spoiler

Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, νέες εξελίξεις: Τροχαίο και ουρά χιλιομέτρων

Newsteam 0 Comments

Σχεδόν ακινητοποιημένα είναι τα διερχόμενα οχήματα στο 34ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Νέας Περάμου, λόγω τροχαίου που σημειώθηκε στο σημείο.

 

 

 

 

 

 

Ως αποτέλεσμα, έχει δημιουργηθεί μία τεράστια ουρά αυτοκινήτων που φτάνει μέχρι και τα διόδια της Ελευσίνας, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του korinthostv.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Όλο το παρασκήνιο. Εθνική γραμμή για τον ΕΒΡΟ απο τα τηλεοπτικά κανάλια

Newsteam 0 Comments

Είναι γνωστό πως κάποιοι εκ των ιδιοκτητών των 6 ιδιωτικών καναλιών Εθνικής εμβέλειας έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Ωστόσο μαθαίνω πως χωρίς καν να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ τους αλλά μόνο συνενοήσεις εντός κάθε καναλιού μεταξύ διευθυντών ειδήσεων και ιδιοκτητών έχει αποφασιστεί να τηρηθεί απαρέγκλιστα εννιαία Εθνική γραμμή στο θέμα του Προσφυγικού.

Το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό, κλιμακώνεται και μπορεί να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις. Είχε προηγηθεί πριν μερικές μέρες συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τους διευθυντές ειδήσεων των καναλιών μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκεί άτυπα διαμορφώθηκε η Εθνική γραμμή. Δηλαδή τα κανάλια με νηφαλιότητα, ψυχραιμία αλλά και τονώντας το ηθικό των πολιτών να μεταδίδουν μόνο τσεκαρισμένες πληροφορίες μακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού και αδιασταύρωτες πληροφορίες.

Στα δημοσιογραφικά τμήματα των καναλιών επικρατεί η αίσθηση πως η συγκεκριμένη κρίση είναι η σοβαρότερη μετά από αυτή των Ιμίων και γι’ αυτό θα υπάρξει πολύ προσεκτικός χειρισμός.

Και αυτό γιατί στην άλλη πλευρά όπου ο Ερντογάν ελέγχει απευθείας όλα τα κανάλια υπάρχει όργιο παραπληροφόρησης.

Επίσης τα κανάλια έχουν αποφασίσει να μην προβάλουν τις θέσεις κάποιων γραφικών που μόνο και μόνο για να προκαλέσουν γράφουν δημοσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα για τους μετανάστες.

Να σας πω επίσης πως υπάρχει και κρυφή κυλιόμενη μέτρηση την οποία γνωρίζουν τα κανάλια και περίπου το 80% των ερωτηθέντων όχι μόνο συμφωνεί με τα μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση αλλά θέλει και την απέλαση και των μεταναστών που βρίσκονται ήδη στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »