Πατήστε ESC για κλείσιμο

είσοδος - Spoiler

Η λίστα χωρών στις οποίες η Ε.Ε ανοίγει σύνορα. Εκτός ΗΠΑ-Ρωσία

Newsteam 0 Comments

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε τις 14 χώρες των οποίων οι πολίτες κρίνονται ως ασφαλείας από υγειονομική άποψη προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο μπλοκ, παρά το γεγονός ότι η πανδημία του κορονοϊού κάθε άλλο παρά παρελθόν έχει καταστεί.

Στη λίστα δεν περιλαμβάνονται οι πολίτες των ΗΠΑ και της Ρωσίας, ενώ για την Κίνα υπάρχει η πρόβλεψη να ανοίξουν τα σύνορα μόνο στον βαθμό που το Πεκίνο θα πράξει το ίδιο για τους πολίτες της ΕΕ που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στην ασιατική χώρα.

Αλγερία, Αυστραλία, Καναδάς, Γεωργία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Σερβία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία και Ουρουγουάη.

Μεγάλη απούσα, πλην ΗΠΑ και Ρωσίας, είναι και η σκληρά πληττόμενη Βραζιλία.

Υπενθυμίζεται ότι η λίστα θα υπόκειται σε αναθεώρηση ανά 15 ημέρες με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Σημειώνεται πως όπως έχει γίνει γνωστό όσον αφορά στις τρίτες χώρες, εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα σκοπεύει να κινηθεί με βάση τον κατάλογο των Βρυξελλών, ενώ μέχρι τις 15 Ιουλίου δεν θα επιτρέπονται απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σουηδία. Προϋπόθεση για την είσοδο στη χώρα είναι η υποχρεωτική συμπλήρωση, 48 ώρες πριν, ειδικής φόρμας στην πλατφόρμα https://travel.gov.gr με τα στοιχεία του εισερχόμενου, τη χώρα προέλευσης και τον τόπο στον οποίο θα διαμείνει στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά την Τουρκία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε χθες πως από αύριο 1η Ιουλίου, ανοίγουν τα χερσαία σύνορα, με τη διέλευση να γίνεται από τις Καστανιές και τους Κήπους. Ωστόσο, δεν ανοίγουν για τουρίστες αλλά για εμπορικές συναλλαγές καθώς και για τη μετάβαση εργαζόμενων και ομογενών στη χώρα μας. Το ίδιο καθεστώς ισχύει για την Αλβανία και τα Σκόπια. Ο κ. Πέτσας ανέφερε συγκεκριμένα πως ανοίγουν οι πύλες εισόδου των Ευζώνων, της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας, των Καστανιών και των Κήπων.

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Από πρόχειρες δομές (ΤΟΛ) προσπαθούν να μπουν παράνομα οι μετανάστες

Newsteam 0 Comments

Από πρόχειρες δομές όπου στεγάζονται σε λευκά ΤΟΛ και βρίσκονται απέναντι στην τουρκική πλευρά από το νότιο Έβρο και συγκεκριμένα στις περιοχές Σάρτζαλι και Καρπουζλού, ξεκινούν τις προσπάθειες παράνομης εισόδου κατά μικρές ομάδες οι λαθρομετανάστες στη συντριπτική τους πλειοψηφία.

Όπως βλέπετε και στα ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr, οι νεαροί στην πλειοψηφία τους λαθρομετανάστες είναι συγκεντρωμένοι εκεί και με την βοήθεια των διακινητών ή ακόμα και της τουρκικής Στρατοφυλακής, άνδρες της οποίας με κανονικά Ι.Χ αυτοκίνητα ή μικρά βανάκια επειδή δεν θέλουν να… δίνουν στόχο, τους προωθούν στην τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου. Οι πρόχειρες αυτές δομές φιλοξενίας βρίσκονται φυσικά καιρό εκεί, απλά τώρα λόγω κορονοϊού δεν τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα στις κοντινές πόλεις και χωριά.

Σε καμιά περίπτωση φυσικά δεν μιλάμε για… ξαφνική συγκέντρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών, όπως με ανεύθυνο και επιπόλαιο τρόπο έγραψαν πριν λίγες ημέρες κάποια τοπικά ΜΜΕ και τα αναπαρήγαγαν τα μεγάλα αθηναϊκά σάιτ, αλλά για κάποιες δεκάδες που πάντα παραμένουν στην περιοχή και επιχειρούν να περάσουν. Εξάλλου και οι αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν προχθές ότι αυξήθηκαν τελευταία οι αποτροπές από τις ελληνικές δυνάμεις, στις επιχειρούμενες παράνομες εισόδους.

Εκεί, στις περιοχές Τυχερού, Γεμιστής, Φερών, αναζητούν κρυφά περάσματα ώστε λίγους-λίγους να τους περάσουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος. Όπως βλέπετε, οι δομές έχουν πρόχειρα συρματοπλέγματα τα οποία φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να αποτρέψουν τον οποιονδήποτε να φύγει και να επιχειρήσει είσοδο στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου.

 

Πηγή: evros-news.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Κλειστοί οι είσοδοι του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Newsteam 0 Comments

Κλειστοί θα είναι από τις 18.45 οι είσοδοι Μεγάλης Βρετάνιας και Αμαλίας στο σταθμό του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ ενώ στις 19.00 θα κλείσει ο σταθμός του μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω συλλαλητηρίων στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Ανοίγουν εργοτάξια στη Λεωφόρο Νιάρχου

Newsteam 0 Comments

Ανοίγουν εργοτάξια στη Λεωφόρο Νιάρχου! Από το τμήμα του στρατοπέδου Βελισαρίου που έχει παραχωρηθεί στην Περιφέρεια, ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της Λεωφόρου Νιάρχου.

 

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιούνται στην Ήπειρο με χρηματοδότηση από το τρέχον ΕΣΠΑ. Πρόκειται όμως και για ένα έργο που πέρασε από σαράντα κύματα, καθώς όσες φορές στο παρελθόν επιχειρήθηκε να δρομολογηθεί, την τελευταία στιγμή σκόνταφτε σε εμπόδιο! Η Περιφέρεια Ηπείρου κατάφερε να ολοκληρώσει την μελέτη του έργου, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμόδιων Υπουργείων και στη συνέχεια να το εντάξει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με προϋπολογισμό 25 εκατομμυρίων, να το δημοπρατήσει και τώρα, επιτέλους, να ξεκινά η κατασκευή του.

Κατασκευή του έργου

Η σύμβαση για την κατασκευή του έργου υπογράφηκε τον Ιούλιο του 2019 και στο διάστημα που ακολούθησε χρειάστηκε να ξεπεραστούν διάφορα διαδικαστικά προβλήματα.

Το πλήρωμα του χρόνου ωστόσο έφτασε, το έργο ξεκίνησε.. Τις επόμενες ημέρες τα εργοτάξια θα αναπτυχθούν και σε εκτάσεις που έχουν απαλλοτριωθεί.

Η λεωφόρος Νιάρχου θα ανακατασκευαστεί ως περιαστική οδός ταχείας κυκλοφορίας, με πλήρες δίκτυο ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων και με όλες τις προβλέψεις της νομοθεσίας για ΑμεΑ.

 

Οδικός άξονας

Η μελέτη προβλέπει εκτός του κύριου οδικού άξονα και τοπικές οδούς που θα είναι δύο λωρίδων κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, με επιπρόσθετο όφελος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και οικοπέδων ότι θα έχουν πρόσβαση χωρίς την ανάγκη νέων αδειών, τις οποίες σε διαφορετική περίπτωση θα υποχρεώνονταν να τις πληρώσουν οι ίδιοι.

Συνολικά περιλαμβάνει έναν πλήρη ανισόπεδο κόμβο σύνδεσης της οδού με την Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων και πέντε ισόπεδους κόμβους κυκλικής μορφής, στη σύνδεση με την Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας, στη διασταύρωση με την οδό Καραϊσκάκη για την εξυπηρέτηση εγκαταστάσεων του Δήμου Ιωαννιτών, στην είσοδο προς Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στην είσοδο προς Πανεπιστήμιο, στην είσοδο του οικισμού της Πεδινής.

Εκτός από τους ισόπεδους κόμβους, ανά 200-300 μέτρα προβλέπονται είσοδοι- έξοδοι στις παράλληλες οδούς της λεωφόρου Νιάρχου, που θα εξυπηρετούν πλήρως τα καταστήματα και όλες τις ιδιοκτησίες.

Πηγή: www.epiruspost.gr/

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Θερμομέτρηση στο Ειρηνοδικείο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Newsteam 0 Comments

Θερμομέτρηση στο Ειρηνοδικείο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Μετά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, που είχαν εφαρμοστεί από την Ελληνική Πολιτεία, για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού COVID-19, επαναλειτούργησε το Ειρηνοδικείο Ναυπλίου και υπήρξε αθρόα προσέλευση δικηγόρων και πολιτών για την εξυπηρέτησή τους.

 

Παροχή θερμομέτρησης

Το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Ειρηνοδικείου Ναυπλίου για παροχή θερμομέτρησης στην είσοδο.

Έτσι από την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 και ύστερα από την έγκριση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντωνίου Αυγερινού, η Εκπαιδεύτρια κυρία Παππά μαζί με Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, θερμομετρούν εξ αποστάσεως καθημερινά κατά την είσοδο τους εισερχομένους στο Ειρηνοδικείο.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Κλειστή για τ’ αυτοκίνητα η παραλίμνιος

Newsteam 0 Comments

Κλειστή για τ’ αυτοκίνητα η παραλίμνιος. Την Τρίτη λήγουν τα απαγορευτικά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για περιοχές των Ιωαννίνων, μεταξύ αυτών και η παραλίμνιος.

 

Η παραλίμνιος λοιπόν ανοίγει και πάλι για τις βόλτες των κατοίκων της περιοχής και για ποδηλατάδες…

Ο καιρός ιδανικός και μετά από μεγάλο διάστημα καραντίνας η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη.

Εν όψει λοιπόν των νέων δεδομένων, ο Δήμος Ιωαννιτών με απόφαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, προχωρά στην απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις απογευματινές ώρες.

Συγκεκριμένα από τις 6 Μαΐου και μέχρι τις 31 του μήνα, από τις πέντε το απόγευμα μέχρι στις δέκα το βράδυ απαγορεύεται η κίνηση στις παρακάτω οδούς:

α) Διονυσίου Φιλοσόφου από το ύψος της διασταύρωσης αυτής με την οδό Καραμανλή έως τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης έναντι της πύλης εισόδου του Κάστρου

β) το τμήμα της οδού έμπροσθεν της πλ. Μαβίλη, από τη διασταύρωση με την οδό Ευαγγελίδη έως τη διασταύρωση με την οδό Καραμανλή

γ) λεωφόρο Κ. Παπούλια από το ύψος της συμβολής αυτής με τη Γαριβάλδη μέχρι τη συμβολή αυτής με την οδό Βογιάννου

δ) από την πύλη του Κάστρου που βρίσκεται επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου (έναντι καραβιών) θα επιτρέπεται μόνο η έξοδος οχημάτων με κατεύθυνση προς την πλατεία Μαβίλη.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Συντήρηση και παρεμβάσεις στον τομέα του Πρασίνου

Newsteam 0 Comments

Συντήρηση και παρεμβάσεις στον τομέα του Πρασίνου. Bρίσκονται αυτό το διάστημα σε εξέλιξη στον Δήμο Καλαμάτας. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Μπάκα, συνεργεία προβαίνουν σε καθαρισμό αυτοφυούς βλάστησης, κλάδευση δεντροστοιχιών, συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου, άρδευση και φύτευση νέων χώρων πρασίνου, συντήρηση σιντριβανιών καθώς και παρεμβάσεις στην παραλιακή οδό της πόλης.

 

Ειδικότερα όσον αφορά τον καθαρισμό της αυτοφυούς βλάστησης, καθαρισμός μεταξύ άλλων έχει γίνει στην περιοχή νότια του Μεγάρου Χορού και παραπλεύρως του ποδηλατόδρομου που οδηγεί στο νέο Δημαρχείο, καθώς και επί των οδών Ξενοφώντος, Δημοσθένους, Ψαρών, Φαρών-Πλάτωνος, Υδρας, στη μαρίνα, καθώς και σε Ηρώων, Βασ. Γεωργίου, Ναυαρίνου, Κρήτης, Μαυρομιχάλη, Μελετίου κ.α. Θα ακολουθήσουν κι άλλες περιοχές, όπως Αθηνών – Δυτική Συνοικία, Λακωνικής – Ασυλο κ.ά.
Παράλληλα εργασίες κλαδέματος έχουν ήδη γίνει στις οδούς Φαρών, Κρήτης, Φιλελλήνων, Ναυαρίνου, Μπουλούκου, Μαυρομιχάλη, Ρουμελιώτη, Β. Κωνσταντίνου, Β. Σοφίας, Β. Ολγας, Λακωνικής, Θεμιστοκλέους, Μιαούλη, Ψαρών, Ηρώων, Παλαιολόγου, Τσαμαδού, όπως και στις πλατείες Ταξιαρχών, Οθωνος, Φραγκόλιμνας και στο Νεκροταφείο Καλαμάτας.
Αμεσα θα ξεκινήσει το κλάδεμα που αφορά τα ψηλά δέντρα στο Δήμο Καλαμάτας, με στόχο την άρση επικινδυνότητας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Συνεχίζοντας την ενημέρωση ο κ. Μπάκας τόνισε ότι στο πλαίσιο της εργολαβίας συντήρησης Πρασίνου τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει συντήρηση (κούρεμα χλοοτάπητα, κοπή αυτοφυούς βλάστησης και μικροκλαδέματα) των παρακάτω χώρων:
Κεντρική Πλατεία – Πάρκο Αναψυκτηρίου – Πλατεία 23ης Μαρτίου και Ιστορικό Κέντρο – Πλατεία Υπαπαντής – Πλατεία Οθωνος και βόρειο parking – Πλατεία Αϊ-Γιάννη (Αγορά) και κηπάριο Κυριακού – Δικαστήρια – Διοικητήριο – ΔΗΠΕΘΕΚ – Πλατεία και οδός Σιδηροδρομικού Σταθμού – οδός Αρτέμιδος και κόμβοι – Νέα Είσοδος και κόμβος Ασπροχώματος- Πλατεία Ανάληψης – Οδός Ναυαρίνου βόρειο και νότιο πεζοδρόμιο από Ανάσταση έως κόμβο Φωτεινή – Μέγαρο Χορού – Νησίδες Φιλελλήνων, νέο Δημαρχείο.
Προσεχώς θα γίνουν ανάλογες παρεμβάσεις σε Πάρκο Σιδηροδρόμων – Νησίδες Ακρίτα – Αλσύλλιο Νέδοντος κ.ά.

Φύτευση με στόχο

Επιπροσθέτως στους κόμβους Φωτεινή και Μαυρομιχάλη – Ιλάρχου Κουρκουτά θα πραγματοποιηθεί ανανέωση της φύτευσης με στόχο την βελτίωση της εικόνας τους. Επίσης θα συντηρηθούν οι 130 ζαρντινιέρες της οδού Ναυαρίνου από την Ανάσταση έως και το Φιλοξένια.
Τέλος, μέσω εργολαβίας θα προχωρήσουν εργασίες συντήρησης και καθαρισμού των 17 σιντριβανιών που λειτουργούν στο Δήμο Καλαμάτας, αλλά και της λίμνης στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Ηγουμενίτσα: Έκρυβε μετανάστες σε ειδική κρύπτη στο φορτηγό του

Newsteam 0 Comments

Ηγουμενίτσα:Έκρυβε μετανάστες. Σε ειδική κρύπτη στο φορτηγό του.

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας λιμένα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ένας 35χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος, μετέφερε κρυμμένους εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο χώρο του φορτίου του επικαθήμενου, δύο (02) αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι στερούνταν των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Παράλληλα, για τον 20χρονο υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Διάβασε το »

Στάμου: Δεν απαγορεύεται η είσοδος στα κοιμητήρια, θα γίνεται έλεγχος της κυκλοφορίας

Newsteam 0 Comments

Δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης εισόδου στα κοιμητήρια της πόλης της Ρόδου αλλά έλεγχος της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας και του φαινομένου συνωστισμού μέσα και έξω από αυτά για προστασία της υγείας των πολιτών, ξεκαθαρίζει ο αρμόδιος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, κ. Θανάσης Στάμου.

Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα απαγορευτεί η είσοδος στα κοιμητήρια της πόλης, με δήλωσή του στη Ροδιακή ο κ. Στάμου διαβεβαιώνει ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και ότι οι συμπολίτες μας θα μπορούν να εισέρχονται στο νεκροταφείο για την τέλεση εξόδιου ακολουθίας, τρισάγιων ή να επισκέπτονται τους οικείους τους.

Εκείνο, όμως, που θα γίνει από πλευράς Δήμου για σήμερα Δευτέρα και πιθανότατα και την Τρίτη, είναι να υπάρχει ένας έλεγχος στον αριθμό και τον λόγο των συμπολιτών μας που επισκέπτονται τα κοιμητήρια της πόλης.

Όπως εξηγεί ο κ. Στάμου, τις τελευταίες ημέρες και παρά τις σχετικές συστάσεις της κυβέρνησης να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε κάθε δημόσιο χώρο, παρατηρείται το φαινόμενο να συγκεντρώνονται αρκετοί έξω από το κοιμητήριο, είτε επαίτες είτε κυρίες που η δουλειά τους είναι να ανάβουν τα καντήλια, είτε διάφορες ομάδες συμπολιτών μας, με αποτέλεσμα να επικρατεί συνωστισμός.

Γενική απαγόρευση κυκλοφορίας

Συντασσόμενος, λοιπόν, ο Δήμος με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και σύμφωνα με τα οποία από σήμερα το πρωί ισχύει γενική απαγόρευση κυκλοφορίας πλην εξαιρέσεων-στις οποίες όμως δεν περιλαμβάνονται τα νεκροταφεία-αποφάσισε από αύριο να μπει μία τάξη στον αριθμό των συμπολιτών μας που εισέρχονται στα κοιμητήρια της πόλης.

Αυτό, στην πράξη σημαίνει ότι ο φύλακας στην είσοδο θα επιτρέπει να εισέρχεται περιορισμένος αριθμός και για συγκεκριμένους λόγους. Επίσης, θα ελέγχει ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός στην είσοδο από ανθρώπους που κανονικά δεν θα είχαν λόγο να βρίσκονται εκεί. Ακόμη, θα περιορίσει τη δραστηριότητα ανθρώπων που εργάζονται εκεί, όπως μαρμαράδες, εργάτες κτλ.

Σήμερα, ο κ. Στάμου θα έχει συνεννόηση για το θέμα αυτό με τον Δήμαρχο, κ. Αντώνη Καμπουράκη, την Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κα Μάνθα Ζιώγου και τον υπεύθυνο υπάλληλο του κοιμητηρίου για το πως θα λειτουργήσει, και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.’

Δήλωσε, συγκεκριμένα, στη Ρ ο κ. Στάμου, εμφανώς φορτισμένος: Τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων τα καταλαβαίνω περισσότερο από τον καθένα αλλά…να μην κάνουμε την τρίχα τριχιά! Δεν πρόκειται να απαγορεύσουμε την είσοδο στο νεκροταφείο, προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Δεν κάνουμε έγκλημα. Έγκλημα θα κάναμε αν αδρανούσαμε….

Πηγή: rodiaki.gr

Διάβασε το »

Με κάρτες εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Newsteam 0 Comments

Με κάρτες εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Και αυστηρά μέτρα ελέγχου η κατ’ εξαίρεση πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Με ειδικές, ονομαστικές, κάρτες εισόδου, τις οποίες ήδη ετοίμασε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνων Σπύρος Λούης και θα εφαρμοστού
ν και στα ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και Καυτανζόγλειο, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση προπόνηση των αθλητών/τριών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα και την κοινωνία, στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, παρέχεται μεν κάθε δυνατή στήριξη στους πρωταθλητές μας, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους, με γνώμονα όμως την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας. Και σ’ αυτά, συμβάλλουν καθοριστικά οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, στους οποίους οφείλεται ένα μπράβο για την αυταπάρνηση και ένα ευχαριστώ για την αγόγγυστη συνεργασία.

Στο μεταξύ, εμπλουτίστηκε ο κατάλογος όσων έχουν δικαίωμα προπόνησης εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος συμπλήρωσαν τη λίστα των αθλητών τους, ενώ στο πλαίσιο του μνημονίου αθλητικής συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου και μετά από σχετική αίτημα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, επιτράπηκε η προπόνηση και σε τρεις Κυπρίους αθλητές στίβου, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στη χώρα μας.

Αναλυτικά, ο κατάλογος που δημοσιεύτηκε χτες με τους 84 αθλητές και αθλήτριες, συμπληρώνεται με τους κάτωθι:

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

1. ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
3. ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
4. ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
5. ΜΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
7. ΤΣΟΥΛΦΑ ΑΙΜΙΛΙΑ
8. ΣΠΑΝΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
9. ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
11. ΤΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
12. ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13. ΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
14. ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΟΦΙΑ
15. ΜΟΝΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ
16. ΔΙΒΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
17. ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

1. ΓΚΟΓΚΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
3. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ

1. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
3. ΚΟΝΙΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διάβασε το »