Πατήστε ESC για κλείσιμο

δώρο - Spoiler

Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά – κερδίζουμε δώρα

Newsteam 0 Comments

Ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης της τοπικής αγοράς που αναπτύσσει όλο το τελευταίο διάστημα, καλεί τους Δημότες του να το πράξουν και τώρα, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα και με μία ακόμη κλήρωση μέσω του Followgreen.

Με το Followgreen, η πόλη κερδίζει από την ανακύκλωση και οι πολίτες από τα δώρα:

1. στην κλήρωση του 10ημέρου δηλώνοντας συμμετοχή για ένα Tablet: Followgreen.gr/arta/offer/search,
2. σε εκπτώσεις προϊόντων και υπηρεσιών των συνεργαζόμενων τοπικών επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η συγκέντρωση πόντων επιβράβευσης γίνεται με απλό τρόπο είτε μέσω της ανακύκλωσης που πραγματοποιείτε σε συγκεκριμένες δομές του Δήμου, είτε μέσω του ενημερωτικού υλικού της διαδικτυακής πλατφόρμας σε άρθρα, βίντεο, κουίζ και Green Missions.

Η ανάδειξη του νικητή/τριας πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποσταλεί στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Δώρο από την Εταιρεία Μποτζάκης Α.Ε. 2.000 μη χειρουργικές υφασμάτινες μάσκες

Newsteam 0 Comments

2.000 μη χειρουργικές υφασμάτινες μάσκες παρέλαβε σήμερα η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο προσφοράς που πραγματοποίησε η εταιρία Μποτζάκης Α.Ε., μετά από επιθυμία του Προέδρου της Εταιρείας, Γιώργου Μποτζάκη.

Οι μάσκες πολλαπλών χρήσεων παραδόθηκαν το πρωί στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρου Βαμβακά, από τα παιδιά του κ. Μποτζάκη, Μαρία και Δημήτρη Μποτζάκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε δημόσια για την κοινωνική προσφορά τον Πρόεδρο της εταιρείας Μποτζάκης Α.Ε. Γιώργο Μποτζάκη, αλλά και τα παιδιά του Μαρία και Δημήτρη που προσωπικά παρέδωσαν στη Περιφέρεια τις υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί… αλλά τον Ιούνιο

Newsteam 0 Comments

Σχετικά με το δώρο του Πάσχα-σύμφωνα με το Έθνος-είναι πιθανόν σήμερα να ανακοινωθεί ότι αίρονται οι ποινικές κυρώσεις για τη μη καταβολή του εντός Απριλίου για να εξασφαλιστεί η δυνατότητα σε όσες επιχειρήσεις δεν μπορούν λόγω ρευστότητας να ανταποκριθούν να το πληρώσουν τον Ιούνιο ίσως μαζί με το επίδομα αδείας.

Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο στους δικαιούχους σε χρόνο που θα ανακοινώσουν τα συναρμόδια υπουργεία. Παρά τις μεγάλες διευκολύνσεις που παρέχονται στις επιχειρήσεις, με αναστολή πληρωμής μεγάλου μέρους των υποχρεώσεων τους και δόσεων επιχειρηματικών δανείων, το πάγωμα της δραστηριότητας – με την εξαίρεση κάποιων κλάδων όπως ο κλάδος των τροφίμων – αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας.

Την ίδια στιγμή εν μέσω ισχυρής αβεβαιότητας για την έκβαση της κατάστασης το ενδεχόμενο να καλύψει ο κρατικός προϋπολογισμός το κόστος και του Δώρου σε αυτή τη φάση κρίνεται δύσκολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός και Δώρο του Πάσχα. Η αλήθεια και η απόφαση του Σταϊκούρα

Newsteam 0 Comments

Το θέμα με το Δώρο του Πάσχα και το αν τελικά θα καταβληθεί ή όχι λόγω κορονοϊού έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τους εργαζόμενους. Αφορμή μια κουβέντα του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ και ερωτηθείς αν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταβληθεί απάντησε ότι αξιολογείται.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι είναι το δώρο Πάσχα να περικοπεί και να αφαιρεθούν από την προσμέτρησή του για να υπολογισθεί οι μέρες που τα καταστήματα είναι κλειστά με κυβερνητική εντολή.

Αυτό που περιμένουν όλοι είναι μια επίσημη τοποθέτηση από το υπουργείο Οικονομικών που να ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με το θέμα αυτό που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Βόμβα Σταϊκούρα για το δώρο του Πάσχα. Τι θα γίνει;

Newsteam 0 Comments

Αυτό κι αν είναι είδηση. Και το γράφω έτσι μιας και η νέα ανατρεπτική καθημερινότητα μας εξαιτίας του ιού φέρνει και μεγάλες αλλαγές στον οικογενειακό προϋπολογισμό μας.

Το υπουργείο Οικονομικών θέτει υπό αξιολόγηση το ενδεχόμενο αναστολής της καταβολής του δώρου του Πάσχα από τις επιχειρήσεις, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού. Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα εξειδικευτούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τη στήριξη των επιχειρήσεων. Σε ερώτηση εάν μέσα στα μέτρα στήριξης εξετάζεται και η αναστολή του δώρου του Πάσχα ο υπουργός απάντησε: Αξιολογείται.

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση των 800 ευρώ από τους μη μισθωτούς είπε ότι θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση του υπουργείου ώστε να περιληφθούν όσο το δυνατό περισσότεροι από τους κλάδους που έχουν συνέπειες από την υγειονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο ΕΡΤ και ΕΘΝΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »