Ειδήσεις για Δώρα Παντέλη - Spoiler και νέα

House of Fame: Δεν μασάει τα λόγια της η Δώρα Παντέλη – Δεν είναι πενταήμερη εδώ

Newsteam 0 Comments

Το θέμα της αργοπορίας στα μαθήματα του House of Fame έθιξε η Δώρα Παντέλη, η οποία με αφορμή το γεγονός ότι βλέπει μονίμως την Πηνελόπη καθυστερημένη ή να φτάνει τελευταία στην αίθουσα, πήρε τον λόγο και μίλησε σε όλους. «Δεν είναι πενταήμερη εδώ. Μιλάω σε ενήλικες ανθρώπους που έχουν στόχο στη ζωή τους, δεν έχω έρθει να σας μάθω ότι 1 τη νύχτα πρέπει να κοιμάστε για να είστε φρέσκοι στα μαθήματα το πρωί», είπε μεταξύ άλλων με την Πηνελόπη να παίρνει τον λόγο και να συμφωνεί, ρωτώντας της τι μπορεί να κάνει. Post Views: 19 Ακολούθησε το znews.gr στο Google News για να διαβάζεις πρώτος ότι θα συζητούν αργότερα οι άλλοι Tags House of Fame Δώρα Παντέλη

Διάβασε το »

Δώρα Παντέλη: Η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας , όχι γύρω μας

Newsteam 0 Comments

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Δώρα Παντέλη έστειλε το δικό της μήνυμα στους ακόλουθούς της σχετικά με την πραγματική ευτυχία. Αναλυτικά όσα ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος: «(Happiness comes from within) 💭🙃Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι τα εξωτερικά/επιφανειακά ή τα υλικά πράγματα θα τους κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους και θα νιώσουν την πληρότητα που ποθούν στη ζωή τους μόνο όταν και αν τα αποκτήσουν.Καθημερινά ακούω να λένε πολλοί :«Θα ήμουν ευτυχισμένος αν…είχα περισσότερα χρήματα…είχα μια καλύτερη δουλειά ….ένα καλύτερο αυτοκίνητο…ένα μεγαλύτερο σπίτι….αν μπορούσα να χάσω βάρος και να έχω ένα καλύτερο σώμα…..αν μπορούσα να βρω τον έρωτα της ζωής μου….»Και άλλα πολλά, που όμως δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία αν δεν κατανοήσουμε πρώτα πως η βασική προϋπόθεση στην ευτυχία μας είναι να νιώθουμε «ολόκληροι» και γεμάτοι με αυτό που είμαστε και αυτά που ήδη έχουμε. •Γιατί μόνο όταν είμαστε ευτυχισμένοι με τον εαυτό μας και αυτά που έχουμε θα μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι και με όλα τ’άλλα που ποθούμε -πολλά ή λίγα, τόσα όσα είναι αρκετά για τον καθένα από μας- όταν και αν αυτά έρθουν… •Η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας , όχι γύρω μας και βασίζεται στην αποδοχή, την αγάπη και την πίστη στον εαυτό μας! •»

Διάβασε το »

Δώρα Παντέλη: Η ισορροπία στην ζωή σου δεν είναι κάτι που το βρίσκεις αλλά κάτι που το δημιουργείς

Newsteam 0 Comments

Το δικό της μήνυμα στους ακόλουθούς της έστειλε η Δώρα Παντέλη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά όσα ανέφερε η όμορφη δημοσιογράφος στη λεζάντα: «Η ισορροπία ⚖️ στην ζωή σου δεν είναι κάτι που το βρίσκεις αλλά κάτι που το δημιουργείς, δουλεύοντας με τον εαυτό σου καθημερινά ώστε να πετύχεις την αρμονία του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος. #wellnesstip 🧘🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🍎». View this post on Instagram A post shared by Dora Panteli🏀📊🎙🎓🎧✍🏻 (@dora_panteli_)

Διάβασε το »

Δώρα Παντέλη: Άρχισε να είσαι ΤΩΡΑ αυτό που θα γίνεις μετά

Newsteam 0 Comments

3 Φεβρουαρίου 2021 18:02 Το μήνυμα της όμορφης δημοσιογράφου στους ακόλουθούς της Το δικό της μήνυμα στους ακόλουθούς της έστειλε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δώρα Παντέλη. Αναλυτικά όσα ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος: «Ποτέ μην αρχίζεις κάτι αν ο φόβος της «ήττας» και της αποτυχίας, επισκιάζει την προοπτική της «νίκης» και της επιτυχίας…. Άρχισε να είσαι ΤΩΡΑ αυτό που θα γίνεις μετά».

Διάβασε το »