Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΔΩΡΕΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ - Spoiler

Προσλήψεις και τροποποιήσεις Τεχνικών Προγραμμάτων στο διά περιφοράς Συμβούλιο

Newsteam 0 Comments

Την προμήθεια που αιτήθηκαν τα οκτώ νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων. Το πρώτο διά περιφοράς Περιφερειακό Συμβούλιο διεξήχθη την Παρασκευή, στο οποίο ψηφίστηκαν και τα 25 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Όπως σημείωσε σε σχετικές του δηλώσεις μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, δεν υπήρξε πρόβλημα στη διαδικασία κι οι επικεφαλής των παρατάξεων επικοινωνούσαν μέσω τηλεδιάσκεψης. Δεν είχε αποφασιστικό χαρακτήρα, αλλά ήταν απαραίτητη, ανέφερε.

Τα θέματα που κυριάρχησαν αφορούσαν προσλήψεις μόνιμου και προσωρινού προσωπικού, εγκρίθηκαν τροποποιήσεις για τα Τεχνικά Προγράμματα όλων των Π.Ε., εγκρίθηκε η πρώτη έκδοση για το 2020 του εθνικού σκέλους Προγράμματος Δημοσίων επενδύσεων και του ΕΣΠΑ και σ’ αυτά συμπεριλήφθηκαν προτάσεις και των υπολοίπων παρατάξεων.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Σπανός ανακοίνωσε παράλληλα και τη δωρεά όλου του ιατρικού εξοπλισμού που αιτούνται τα οκτώ νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τα αιτήματα που έχουν καταθέσει. Πρόκειται για προμήθεια μέχρι και του ύψους των 4.000.000 ευρώ, με πόρους που θα αντληθούν κυρίως απ’ το ΠΕΠ Στερεάς κι ακολούθως απ’ το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης, αυτό έγινε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων. Είναι κάτι που τις ευχαριστώ και τις συγχαίρω για την ομόθυμη επιλογή μας.

Πηγή: stereanews.gr

Διάβασε το »