Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΔΥΣΚΟΛΗ - Spoiler

Θεοχάρης: Στην πρώτη γραμμή τα Γιάννινα

Newsteam 0 Comments

Θεοχάρης: Στην πρώτη γραμμή τα Γιάννινα. Στην πρώτη γραμμή των ενεργειών τουριστικής προβολής της χώρας θα βρίσκονται τα Ιωάννινα, την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, ο υπουργός επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών, δεσμευόμενος ότι ο προορισμός Ιωάννινα θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών.

Μάλιστα χαρακτηρίζει τα Ιωάννινα, μια πόλη ιστορική με υψηλή σημαντικότητα για τη χώρα.

Όπως αναφέρει ο κ. Θεοχάρης Δεσμεύομαι ότι τα Ιωάννινα ως προορισμός θα είναι στην πρώτη γραμμή των ενεργειών τουριστικής προβολής της χώρας, όχι μόνο διότι είναι ασφαλής προορισμός, αλλά και λόγω της φυσικής ομορφιάς του τόπου σας.

Η απάντηση του υπουργού, έρχεται μετά και τη διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, ότι τα Ιωάννινα θα προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις επόμενες καμπάνιες του Οργανισμού.

Ο Δήμαρχος είχε ζητήσει τη δυναμική συνδρομή τόσο του υπουργείου Τουρισμού, όσο και του ΕΟΤ στην ανάδειξη και προβολή του προορισμού Ιωάννινα.

Αυτό που επιθυμούμε είναι να συμπεριλάβετε και να αναδείξετε τον προορισμό Ιωάννινα μέσα από τις εθνικές καμπάνιες προβολής της χώρας. Είμαστε μια περιοχή με μακρά παράδοση στη φιλοξενία, με εξαιρετικά τουριστικά πλεονεκτήματα, με εύκολη, οδική προσβασιμότητα και με πολύ χαμηλό δείκτη κρουσμάτων. Είμαστε μια δυναμική κοινότητα στον τουρισμό και τη φιλοξενία, μια ενωμένη ομάδα, που είναι πρόθυμη να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ελισάφ στην επιστολή του.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί θερμά τον υπουργό για τις άοκνες προσπάθειές του για την επανεκκίνηση του εξαιρετικά πληγέντα τομέα του τουρισμού, μετά τη μοναδική υγειονομική κρίση, μέσω στοχευμένων ενεργειών, καθώς και για το γεγονός ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Πρέβεζα: Δώστε μας όπλα να πολεμήσουμε

Newsteam 0 Comments

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας: Δώστε μας όπλα να πολεμήσουμε!

Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, και με γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων τόσο των εργαζομένων του νοσοκομείου όσο και του Πρεβεζιάνικου λαού

ΚΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

1.Την διοίκηση του νοσοκομείου να ενημερώσει επίσημα τους κατοίκους του νομού για τα τεκταινόμενα στο νοσοκομείο ώστε να εμπεδωθεί το απαιτούμενο αίσθημα ασφάλειας και να αποκατασταθεί, αυτή τη δύσκολη στιγμή, η αξιοπιστία του νοσοκομείου στα μάτια των πολιτών.
2.Να υλοποιήσει στο ακέραιο τα όσα γράφτηκαν από την διεύθυνση πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου πως Με εντολή της διοίκησης θα απολυμανθούν άμεσα όλοι οι χώροι του Νοσοκομείου από συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας και από υγειονομικό συνεργείο του Νοσοκομείου όλοι οι χώροι που διακινείτο το θετικό κρούσμα .
3.Να δεσμευθεί δημόσια πως σε όλη την διάρκεια της πανδημίας θα υπάρχει επάρκεια υλικών για το προσωπικό και τους ασθενείς.
4.Πως θα διασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους να διεξαχθεί από την πλευρά των υγειονομικών αυτή η δύσκολη μάχη, προσπαθώντας να ενισχύσει τη δομή του νοσοκομείου με εξειδικευμένο προσωπικό, εξοπλισμό/φάρμακα κτλ χρησιμοποιώντας ακόμα και το μέτρο της επίταξης αυτοαπασχολούμενων γιατρών/νοσηλευτών, όταν αυτό απαιτηθεί
Ως εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης και όπου κρίνουμε την παρέμβασή μας ευεργετική για τους εργαζόμενους και το λαό θα το πράττουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διάβασε το »