Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ - Spoiler

Θεοδωρικάκος: Δύσκολη η επόμενη μέρα, αλλά θα τα καταφέρουμε

Newsteam 0 Comments

Για την ανασυγκρότηση της οικονομίας την επόμενη μέρα από την καραντίνα θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια, δήλωσε ο Τ.  Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ωστόσο πως αν κρατήσουμε το θετικό κλίμα, την ενότητα, τη δημιουργικότητα και την πειθαρχία αυτού του διαστήματος, θα τα καταφέρουμε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως η χώρα σε αυτήν την κρίση έχει αποκτήσει νέα θετικά κεκτημένα, όπως η ενότητα, η αλληλεγγύη και το σχέδιο και τόνισε την ανάγκη αυτά που πετύχαμε αυτούς τους τελευταίους δύο μήνες να τα κρατήσουμε ως βασικά στοιχεία για να πορευθούμε και το επόμενο διάστημα, το οποίο θα είναι δύσκολο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι αναμένουμε ένα βαθύ υφεσιακό κύμα, αλλά το πόσο μεγάλο θα είναι θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως ο τουρισμός.

Θα δούμε πόσο θα είναι το υφεσιακό κύμα, σημείωσε, γιατί έχει σχέση και με τον ακριβή χρόνο που θα μπει τέλος στην καραντίνα αλλά και με το ποιες οικονομικές δραστηριότητες θα είναι δυνατόν να αναπτυχθούν το καλοκαίρι που έρχεται. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας, πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει σχέδιο μείωσης μισθών και συντάξεων.

Προανήγγειλε επίσης ότι τις επόμενες δέκα ημέρες πρόκειται να γίνει πραγματικότητα και η ψηφιακή υπογραφή σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας του υπουργείου Εσωτερικών, και αυτά είναι βήματα που εξυπηρετούν τους πολίτες.

Διάβασε το »