Ειδήσεις για δυναμικό κοινό - Spoiler και νέα

Νούμερα τηλεθέασης – Φάρμα ή House of Fame επέλεξαν οι τηλεθεατές;

Newsteam 0 Comments

Ξεκάθαρος ο νικητής στο Γενικό Σύνολο Φάρμα και House of Fame «κονταροχτυπήθηκαν» για ένα ακόμη βράδυ Παρασκευής στη μάχη για την τηλεθέαση. Παρά το ότι στο House of Fame είδαμε τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής της ακαδημίας στον τελικό, οι τηλεθεατές διάλεξαν τη «Φάρμα», σύμφωνα με μετρήσεις της Nielsen. Ειδικότερα, η Φάρμα σημείωσε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 16,1% και ακολούθησε το House of Fame με 15,6%. Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το ριάλιτι του ΑΝΤ1 είχε μέσο όρο 21%, ενώ ο τελικός του μουσικού show είχε 14,5%. Η τηλεθέαση ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ Φάρμα – 16,1% House of Fame – 15,6% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Φάρμα – 21% House of Fame – 14,5%

Διάβασε το »

Νούμερα τηλεθέασης – Η Eurovision τα σάρωσε όλα στο πέρασμα της

Newsteam 0 Comments

Φαίνεται πως είχε λείψει πολύ ο διαγωνισμός στο ελληνικό κοινό Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο διαγωνισμός της Eurovision επέστρεψε και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Και μπορεί η Ιταλία να κατέκτησε τον διαγωνισμό, η Ελλάδα να κατάφερε να βρεθεί στην αξιοπρεπέστατη 10η θέση, αλλά πραγματική νικήτρια στέφθηκε η ΕΡΤ με νούμερα που προκαλούν ζάλη. Η τηλεθέαση για τον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό έφτασε στα ύψη κατά τη διάρκεια του τελικού, αγγίζοντας την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ακόμα και το εντυπωσιακό 70,3%. Σε όλη τη διάρκεια προβολής του ο διαγωνισμός κινήθηκε σε ποσοστά πάνω από το 40%. Στο δυναμικό κοινό, η τηλεθέαση της Eurovision 2021 κυμάνθηκε στο 55,2%, ενώ στο σύνολο ο μέσος όρος ήταν 50,2%. Έτσι, η ΕΡΤ1 εκτοξεύθηκε στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen.

Διάβασε το »

Νούμερα τηλεθέασης – Τι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό – Φάρμα ή House of Fame;

Newsteam 0 Comments

Η μάχη για την τηλεθέαση έχει μόνο έναν νικητή Το βράδυ της Παρασκευής η «Φάρμα» και το House of Fame μπήκαν στην αρένα για τη μάχη της πρωτιάς στην τηλεθέαση. Η μάχη αυτή θα είχε μόνο ένα νικητή και αυτός ήταν το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το ριάλιτι του ΑΝΤ1 πήρε την πρωτιά τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό απέναντι στο live show της μουσικής ακαδημίας. Η «Φάρμα» σημείωσε μέσο όρο 24,3% στο γενικό σύνολο και 21,1% στο δυναμικό κοινό, με το House of Fame να ακολουθεί με 11,7% και 12,2% αντίστοιχα. Η τηλεθέαση ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Φάρμα – 24,3% House of Fame – 11,7% ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ Φάρμα – 21,1% House of Fame – 12,2% *Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διάβασε το »