Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΔΥΝΑΜΗ - Spoiler

Κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Newsteam 0 Comments

Κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου στις Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις. Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τις δυναμικές και ουσιαστικές κινητοποιήσεις των Αγροτικών Συλλόγων αλλά και των ταξικών εργατικών σωματείων για την μέρα δράσης στους χώρους δουλειάς.

Η κυβέρνηση κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης δεν έχει πάρει για αγρότες και κτηνοτρόφους πέρα από κάποιες παροχές σε μεγάλες επιχειρήσεις που όμως δεν αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία των αγροτοκτηνοτρόφων. Πέρα από κάποιες υποσχέσεις που μας δίνουν κατά διαστήματα, ως τώρα τίποτα δεν έχει πραγματοποιηθεί για να στηριχθεί η μικρομεσαία αγροτοκτηνοτροφία.

Συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη της διεκδίκησης αναγκαίων άμεσων και μακροπρόθεσμων μέτρων στήριξης αγροτών και κτηνοτρόφων που πλήττονται και η πανδημία έχει άμεση αντανάκλαση στο εισόδημα τους.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας καλεί τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς συλλόγους σε όλη την Περιφέρεια, να συμμετέχουν στις συμβολικές Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικών εργατικών συνδικάτων που θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους νόμους, την ερχόμενη Παρασκευή 1η Μάη.

Τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας κατά του κορονοϊού και συμμετέχουμε δυναμικά, με τα πανό του οργανωμένου αγροτικού κινήματος.

Ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζόμενους, δεν μένουμε σιωπηλοί αλλά μαχητικοί, διεκδικητικοί και αισιόδοξοι ότι μπορούμε με τους αγώνες μας, την οργάνωση και την κοινή δράση με την εργατική τάξη και τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, να δώσουμε δύναμη και προοπτική στις διεκδικήσεις μας.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Το μήνυμα του δημάρχου Ναυπλιαίων, Δημήτρη Κωστούρου

Newsteam 0 Comments

Το μήνυμα του δημάρχου Ναυπλιαίων, Δημήτρη Κωστούρου. Με τοποθέτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του συσσιτίου της Ευαγγελιστρίας , στον πατέρα Ελευθέριο και στο εκκλησιαστικό συμβούλιο για τον καθημερινό τους αγώνα εκεί που η κοινωνία πραγματικά υποφέρει. Παραδειγματιζόμαστε από αυτούς και από την δύναμη ψυχής και σώματος που δείχνουν τις μέρες πανδημίας.
Ο Δήμος Ναυπλιέων δίπλα τους θα τους στηρίζει και θα τους βοηθά. Σας ευχαριστούμε

Διάβασε το »