Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΔΥΝΑΜΕΙΣ - Spoiler

Η δημοτική αρχή Ναυπλίου δίνει το 50% μισθών της στο νοσοκομείο

Newsteam 0 Comments

Η δημοτική αρχή Ναυπλίου δίνει το 50% μισθών της. Συγκεκριμένα, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δ.Σ. καθώς και οι πρόεδροι των νομικών προσώπων καταθέτουν το 50% του μισθού τους στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Με τη συμβολική αυτή πρωτοβουλία δείχνουμε τη θέληση και την επιθυμία μας να συμμετέχουμε όλοι από κάθε θέση σε αυτό που αντιμετωπίζουμε. Ταυτόχρονα, δείχνουμε τη συμπαράστασή μας στους ιατρούς μας και στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις. Η Επόμενη Μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους και δυνατούς! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα, τονίζουν οι Αντιδήμαρχοι Λυκομήτρος Αλέξανδρος, Μπαρού Ραφαήλ, Λέτζος Παναγιώτης, Δρούγκας Γιώργος, Ρούτουλας Κωνσταντίνος και οι Πρόεδροι ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων Ράλλη Μαρία, ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ζαφείρης Τάσος, ΔΟΚΟΙΠΑΝ Μπούνος Γιάννης και ο Πρόεδρος Δ.Σ. Αυγουστόπουλος Σταύρος.

Διάβασε το »

Η ΤΕΡΝΑ ενισχύει τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων λόγω κορονοϊού

Newsteam 0 Comments

Η ΤΕΡΝΑ ενισχύει τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων λόγω κορονοϊού. Στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της κρίσης δημόσιας υγείας.

Η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, οι Όμιλοι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αποφάσισαν μετά από συνεχείς επαφές με το Υπουργείο Υγείας και τις Διοικήσεις νοσοκομείων σε διάφορες περιοχές της χώρας, να προχωρήσουν στην αγορά μηχανημάτων και υλικών που κρίνονται απαραίτητα για την ενίσχυση του έργου τους.

Στη δωρεά περιλαμβάνονται και τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

Τα νοσηλευτικά ιδρύματα ενισχύονται με αναπνευστήρες, ιατρικά μηχανήματα, αναλώσιμα υλικά και οικίσκους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι πρώτης υποδοχής πιθανών κρουσμάτων.

Η μάχη για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κρίσης και τη διασφάλιση των μικρότερων δυνατών απωλειών σε ανθρώπινες ζωές είναι κρίσιμη και από αυτήν δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνδράμουμε το έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις, σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Διάβασε το »