Πατήστε ESC για κλείσιμο

Δρόμοι - Spoiler

Αρχίζουν τα μέτρα για τον Μεγάλο Περίπατο -Χωρίς αυτοκίνητα το κέντρο της Αθήνας για τουλάχιστον 3 μήνες

Newsteam 0 Comments

Με κοινή υπουργική απόφαση ξεκινάει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και μάλιστα προβλέπονται πρόστιμα 150 ευρώ.

Τα μέτρα θα ισχύουν για τρεις μήνες και υπάρχει η δυνατότητα να παραταθούν για άλλους τρεις, μετά από εισήγηση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων και απόφαση του υπουργού Μεταφορών.

Το μέτρο δεν θα τεθεί άμεσα σε ισχύ, καθώς αναμένεται ανακοίνωση στην οποία θα διευκρινίζεται ο χρονικός ορίζοντας έναρξης και λήξης του μέτρου.

Η κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης, αναφέρει χαρακτηριστικά πως το επόμενο διάστημα θα απαγορευτεί η κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας λόγω των έργων που θα ξεκινήσουν για τον Μεγάλο Περίπατο.

Σε ποιους δρόμους θα ισχύουν οι απαγορεύσεις

Σύμφωνε με την ΚΥΑ η πρώτη απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας αφορά στην Πλάκα και στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς, Μητροπόλεως – Ερμού – Αθηνάς – Σταδίου – Μητροπόλεως και στο τμήμα της οδού Ερμού από την οδό Αθηνάς ως την οδό Αγ. Ασωμάτων. Σημειώνεται όμως ότι η οδός Σταδίου παραμένει σε κυκλοφορία στο σύνολό της.

Επίσης, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίσταται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19, όπως ξεκάθαρα αναφέρει η ΚΥΑ, επιβάλλονται ως μέτρα πρόληψης και για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα, προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα και ρυθμίσεις αύξησης του χώρου για την εξυπηρέτηση των πεζών και των μετακινούμενων με ήπιες μορφές μετακίνησης, στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), Φιλελλήνων, Βασιλίσσης Όλγας, Ηρώδου Αττικού και Σταδίου (από την οδό Καραγιώργη Σερβίας έως την οδό Μητροπόλεως).

Ποιοι εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο περιορισμός της παρ. 1 δεν καταλαμβάνει μέλη της Κυβέρνησης, Υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείς, Ειδικούς Γραμματείς και Υπηρεσιακούς Γραμματείς, Βουλευτές, Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, για μετακινήσεις που αφορούν στην άσκηση των καθηκόντων τους, όσους υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων φορέων προστασίας και παροχής υπηρεσιών υγείας και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

Από τα μέτρα της παρ. 1 εξαιρούνται:
α) μετακινήσεις οχημάτων μονίμων κατοίκων των περιοχών εφαρμογής της παρούσας,
β) μετακινήσεις οχημάτων από και προς νομίμως λειτουργούντες χώρους στάθμευσης,
γ) μετακινήσεις επαγγελματικών οχημάτων (TAXI) μόνο για επιβίβαση ή αποβίβαση,
δ) τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Για τις μετακινήσεις των περ. α) και β), ο πολίτης πρέπει να φέρει υποχρεωτικά μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο. Ο τρόπος ελέγχου ή/και το αποδεικτικό συνδρομής των προϋποθέσεων των περ. α) και β) καθορίζονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας όπου θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων θα επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η τροφοδοσία (παράδοση – παραλαβή) με οχήματα που είναι εφοδιασμένα με έγκυρα παραστατικά μεταφοράς εμπορευμάτων και υλικών αποκλειστικά και μόνο προς τον σκοπό της τροφοδοσίας των καταστημάτων και επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά την περίοδο που ισχύει η απαγόρευση.

Το πρόστιμο για τους παραβάτες θα είναι 150 ευρώ

Οι έλεγχοι θα θυμίζουν την εποχή του περιορισμού των μετακινήσεων καθώς θα γίνονται έλεγχοι και θα επιβάλλονται πρόστιμα στους παραβάτες.
Τους ελέγχους για το αν τηρείται η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας θα κάνει η δημοτική αστυνομία και θα μοιράζει πρόστιμα της τάξεως των 150 ευρώ.
Οι οδηγοί που υπάγονται στις εξαιρέσεις θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Πηγή: iefimerida.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Σε ποιους δρόμους έγινε νέα απολύμανση

Newsteam 0 Comments

Σε ποιους δρόμους έγινε νέα απολύμανση

Κανονικά και βάσει τού σχεδιασμού συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στον Δήμο Ζωγράφου στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας.

Οι υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες καταβάλλουν αδιάκοπες προσπάθειες, σε συνεργασία με τη ΜΑΞΙΑΔΗΖ και υπό την επίβλεψη του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και του προέδρου της εταιρείας Λεωνίδα Κουφού, προχώρησαν σε νέο γύρο απολυμάνσεων πεζοδρόμων, πεζοδρομίων, κοινοχρήστων χώρων και δημοτικών κτηρίων σε Γουδή, Ιλίσια και Ζωγράφου.

Μεταξύ άλλων στην Πλατεία Τρικόρφου, στην Πλατεία Δημοκρατίας του Περού (Μακρυγιάννη και Βακτριανής), στην Πλατεία Αόρνου, στην Πλατεία Κορνόβου (Ιαξάρτου και Υφασίου), στην Πλατεία Μάχης της Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, στους πεζοδρόμους Αθανασίου Διάκου και Γρηγορίου Αυξεντίου στα Σχολεία, στις οδούς Ιπποκρήνης, Αλέκου Παναγούλη, Ιάσονος Μαράτου, Ελ. Βενιζέλου, Πλεύρωνος, Δημοκρατίας, Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας, Ωρίωνος, Ηφαιστίωνος κ.α.

Οι προληπτικές δράσεις κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα συνεχιστούν σε όλον τον Δήμο Ζωγράφου.

ΠΗΓΗ: dznews.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Στα δέκα εκατοστά το χιόνι στα ορεινά της Π.Ε. Τρικάλων

Newsteam 0 Comments

Ισχυρή χιονόπτωση, με το χιόνι να έχει φτάσει τα δέκα εκατοστά, σημειώνεται στα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα, αν και πλησιάζει ο μήνας Μάιος.

Δεκαπέντε μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, το οποίο είναι ανοικτό χωρίς προβλήματα στις μετακινήσεις, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε το »

Περιφ. Αττικής: Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις και η συντήρηση κεντρικών δρόμων

Newsteam 0 Comments

Μαζί με την καθημερινή μάχη που πραγματοποιούμε για την προστασία της ζωής των πολιτών από τον κορονοϊό δίνουμε αγώνα και για τη βελτίωση των υποδομών, τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε στο υπό εξέλιξη έργο Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα κεντρικών οδών του Δήμου Αθηναίων.

Το έργο, προϋπολογισμού 4.940.000 ευρώ, με διάρκεια εκτέλεσης από την 1η Οκτωβρίου 2019 έως τις 8 Μαΐου 2020, προχωράει με εντατικούς ρυθμούς, όπως και οι ανάλογες εργασίες ασφαλτόστρωσης του κεντρικού οδικού δικτύου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος συνόδευσε τον περιφερειάρχη και τον ενημέρωσε για την πορεία του εργασιών, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί στις οδούς Νίκης, Βουλής, Αριστείδου και Αμερικής στον Δήμο Αθηναίων και ακολουθούν οι υπόλοιπες.
Με αφορμή την αυτοψία, ο κ. Πατούλης, σε δηλώσεις του, συσχέτισε την καθημερινή μάχη που δίνει η Περιφέρεια κατά την υγειονομική κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός με αυτήν για τη βελτίωση των υποδομών. Για εμάς, η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητάς μας.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς σε όλους τους δρόμους του λεκανοπεδίου, καθώς στόχος μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς, επισήμανε.

Τέλος, ο κ. Δημόπουλος δήλωσε ότι στόχος της Περιφέρειας Αττικής και του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, είναι να αποκαταστήσουμε μεγάλες οδικές αρτηρίες, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής και όσο το δυνατόν ευκολότερη μετακίνηση των οδηγών, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στο σύνολο της Περιφέρειας.

Διάβασε το »

Άρτα: Ένα εκατομμύριο ευρώ για την αγροτική οδοποιία

Newsteam 0 Comments

Άρτα: Ένα εκατομμύριο ευρώ για την αγροτική οδοποιία. Δημοπρατείται στις 5 Μαΐου και μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα ακόμη έργο για το Δήμο Αρταίων, προϋπολογισμού, 1.064.516,13 ευρώ.

Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και από πόρους του Δήμου Αρταίων.

Ειδικότερα το έργο αφορά τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων μήκους 8 χιλιομέτρων στη Δ.Ε Φιλοθέης του Δήμου Αρταίων και συγκεκριμένα στις περιοχές Καλοβάτου –Χαλκιάδων –Καλαμιάς εκατέρωθεν της αρδευτικής διώρυγας Δ0.

Στόχος του έργου αυτού είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας των πτηνο-κτηνοτροφικών επιχειρήσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων της περιοχής.

Ένα ακόμη σημαντικό έργο για το Δήμο μας, που αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πτηνο- κτηνοτρόφων και των αγροτών της περιοχής μας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Για εμάς, η αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας αποτελεί προτεραιότητα αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Διάβασε το »

Δρομολογείται η νέα χάραξη του Αμαριώτικου δρόμου

Newsteam 0 Comments

Ένα μεγάλο έργο ζωτικής σημασίας για το Ρέθυμνο δρομολογεί αυτή την περίοδο η περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε  η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαίρη Λιονή.

Ο λόγος για τη νέα χάραξη του Αμαριώτικου δρόμου που θα αναβαθμίσει την περιοχή, αλλά και το σύνολο του νομού.

Ήδη το περιφερειακό συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του άναψε το πράσινο φως για την υποβολή του σχετικού φακέλου (δηλαδή, την επικαιροποιημένη μελέτη που κατέθεσαν οι τεχνικές υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου) στην Διαχειριστική Αρχή της περιφέρειας.

Σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται, αμέσως μετά η Διαχειριστική Αρχή και ο Περιφερειάρχης Κρήτης θα αξιολογήσουν τον φάκελο και μόλις δώσουν το τελικό ok το πρώτο τμήμα του έργου θα ενταχθεί στο ΠΕΠ Κρήτης.

Το έργο της κατασκευής του Αμαριώτικου δρόμου είναι: Ρέθυμνο – Απόστολοι – Μάνδρες, δηλαδή, εκτείνεται από το Ρέθυμνο μέχρι και το νοτιότερο άκρο της πρώην επαρχίας.

Ωστόσο, η πρώτη φάση του αφορά στο τμήμα του δρόμου από το Ρέθυμνο μέχρι και το φράγμα των Ποταμών, προϋπολογισμού σχεδόν 14 εκατομμυρίων ευρώ. Μιλάμε για μία νέα χάραξη που θα είναι ανατολικότερα της σημερινής, σχολίασε χαρακτηριστικά η Μαίρη Λιονή.

Στην πρώτη φάση του έργου προβλέπονται μεταξύ άλλων η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων, αλλά και η κατασκευή τριών ισόπεδων κόμβων σύνδεσης με το υπάρχον τοπικό οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την κατασκευή ενός ισόπεδου κόμβου προς το Γιαννούδι, ενός ακόμα ισόπεδου κόμβου προς τις Πρασσές και ενός τελευταίου ισόπεδου κόμβου προς την Μύρθιο.

Επίσης, προβλέπεται να γίνουν εργασίες και για την θωράκιση της περιοχής από τις βραχοπτώσεις, φυτεύσεις δένδρων και δίκτυο άρδευσης, καθώς και οδοφωτισμός στους ισόπεδους κόμβους.

Πηγή: neakriti.gr

Διάβασε το »

Περιπολίες αστυνομικών σε παραλίες στο Ναύπλιο

Newsteam 0 Comments

Περιπολίες αστυνομικών σε παραλίες στο Ναύπλιο. Έκλεισαν πεζοπορικές διαδρομές.

 

Έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας και στις παραλίες του Ναυπλίου όπου σήμερα αστυνομικοί απαγόρευαν την κυκλοφορία των πολιτών στα πλαίσια της γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Στην παραλία της Καραθώνας απαγορεύθηκαν οι βόλτες και τα μπάνια και στην πλάζ της Αρβανιτιάς αστυνομικοί δεν άφηναν αυτοκίνητα να παρκάρουν στην πλατεία, ενώ έκλεισαν και την πρόσβαση στην παραλία και τον δρόμο Αρβανιτιά – Καραθώνας, που πολλοί χρησιμοποιούσαν τις τελευταίες ημέρες για πεζοπορία και είχε παρατηρηθεί συνωστισμός.

Στην πόλη του Ναυπλίου το απόγευμα η κίνηση ηταν μηδενική σε όλους τους δρόμους ενώ η αστυνομία έκανε συχνά την εμφάνιση της σε κεντρικούς δρόμους με περιπολικά και μηχανές της ΔΙΑΣ.

Οι σημερινοί έλεγχοι είχαν χαρακτήρα κυρίως ενημερωτικό και παροχής συστάσεων. Μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί ελάχιστες παραβάσεις. Από αύριο οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν και σε περίπτωση που διαπιστώνεται παράβαση θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Διάβασε το »

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Θα κλείσει τους δρόμους το βράδυ ο Μητσοτάκης; Το sms και…

Newsteam 0 Comments

Η πληροφορία έφτασε στο γρφείο μου πρίν απο λίγο και την μεταφέρω με επιφύλαξη. Κι αυτό διότι περιμένουμε τα αποτέλέσματα ενός πολύ κλειστού συμβουλίου στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι κυβερνητικοί φορείς. 

Σύμφωνα με την πηγή μου : Αν ενεργοποιηθεί το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας θα επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο μετά από την αποστολή sms(σε συγκεκριμένο πενταψήφιο), με αναφορά του ονόματος και της διεύθυνσης του αιτούντος μετακίνηση και την πληκτρολόγηση του κωδικού μετακίνησης (πχ φαρμακείο , σούπερ μάρκετ κλπ όπως οι κωδικοί αυτοί θα έχουν ανακοινωθεί).

Είμαστε σε αναμονή

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Άποψη: Κυριάκο κλείσε τώρα τους δρόμους. Είμαστε λαός ηλιθίων

Newsteam 0 Comments

Σήμερα θα γράψω όπως νιώθω. Χωρίς δημοσιογραφικα όρια. Θα γράψω όπως θα τα έλεγα στον καναπέ με φίλους. Όπως τα νιώθω. Και για όσα γράψω θα στηριχτώ σε διαδικτυακές κουβέντες που συμμετέχω… σε όσα διαβάζω και όσα με προβληματίζουν εδώ και πέντε ημέρες.

Όσες ημέρες είμαι στο σπίτι μου κλεισμένος. Και θα μείνω όσο χρειαστεί. Δεν πρόκειται να βγώ έξω… ότι και να συμβεί. Όμως υπάρχουν δυστυχώς και για μένα, για το παιδί μου, τους γονείς μου, ακόμη και την γιαγιά μου που ζεί στα 94 της- και το μυαλό μου είναι σε εκείνη-Ελληνάρες που δεν καταλαβαίνουν.

Τι δεν καταλαβαίνετε; Ήδη σήμερα στις ενημερωτικές εκπομπές ξεκίνησε η συζήτηση για την αναστολή της κυκλοφορίας. Για κλείσιμο των δρόμων. Για νέα μέτρα. Πιο αυστηρα. Και είναι λογικό.

Μόνο έτσι αυτός ο λαός θα πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει. Δεν είναι ατίθασος ο Έλληνας. Είναι ηλίθιος. Έχει διαφορα μεγάλη. Τεράστια. Ο ατίθασος μένει στην ιστορία. Ο ηλίθιος πάλια για την ανίκητη φιλοσοφία του.

Όσο υπάρχουν ηλίθιοι στη Θεσσαλονίκη να στήνουν υπαίθρια μπαράκια για να βγάλουν 300 ευρώ παραπάνω και διπλά ηλίθιοι πελάτες να πίνουν τα ποτάκια τους ανάμεσα σε 300 ωχαδερφιστές τόσο δείχνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο πόσα κιλά μαλάκες είμαστε.

Το ίδιο και στην Αθήνα… με τις βολτίτσες… και τις εκδρομές στα βουνά…

ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ. Κλείσε τους δρόμους. Δεν παίρνουμε χαμπάρι… διαφορετικά. Τέρμα οι εκκλήσεις. Ώρα για πράξεις. Πάρε τα λέφτα απο το Eurogroup, δώσε τα λεφτά του ΕΣΠΑ στην αγορά και κλείστους μέσα. 

Θες να σου πω Κυριάκο τι συμβαίνει γύρω μας;

 • Μπήκαμε σε καραντίνα (φάση μένουμε όλοι σπίτι) και γέμισαν οι παραλίες. Όλοι στα καφέ to go για Freddo Cappucino με στέβια και κανέλα κραγιονάκι και βουρ στην τσάρκα.
 • Φοράει η άλλη την μάσκα, κατεβασμένη στο λαιμό (σε φάση χειρουργείο, μόλις έραψα τον ασθενή και πάω για τσιγάρο) για να μην χαλάσει το makeup και το κραγιόν και πάει supermarket να μαζέψει 2 καρότσια ψώνια μέχρι τον Αύγουστο λες κ θα έρθει Κατοχή.. σιγά μωρή γοργόνα ίωση – γρίπη είναι, δεν γυρίζουμε το Independence Day.
 • Σαρώνει ο κάθε μαλάκας από 92 κούτες αντισηπτικό και δεν σκέφτεται ότι έτσι θα αφήσει όλους τους άλλους στεγνούς και θα κολλήσει κ ο ίδιος πιο γρήγορα.
  Πρέπει και οι άλλοι να πάρουν αντισηπτικό… ρε σουγιά!!
 • Φοράει γάντια η γριά τσούχτρα και έχει κάνει χειραψία με την μισή λαϊκή και μετά σκάβει και την μύτη της να δει τι θα βγάλει το γάντι.
 • Βγαίνει το Κατινάκι στα social media γράφει: ‘Άστα Λενάκι μου ακυρώθηκε και το ταξίδι του παιδιού στις ΗΠΑ.. πάω να σκάσω.. τι λες μωρή σαύρα ο κόσμος καίγεται και το .. χτενίζεται
 • Βγαίνει ο σύλλογος ιερόδουλων Ελλάδος και αναστέλλει την λειτουργία και την εργασία για λόγους υγιεινής. Βγαίνει και η ένωση Ελληνικών Τραπεζών και λέει οι Τράπεζες θα παραμείνουν ανοιχτές. Διασπάστηκε το σωματείο !!
 • Εξαφανίστηκαν τα κωλόχαρτα… ασχολίαστο. Έχουν χεστει όλοι πανω τους;
 • Βγαίνει το ΚΚΕ και δηλώνει αναστολή των διαδηλώσεων λόγω καραντίνας. Δεν θα αντέξουν πάνω από δυο μέρες, βλέπω να τις κάνουν ηλεκτρονικά και να πέφτει το twitter απο τα σχόλια.
 • Ανάρτηση της Μαρίνας: Ξέρει κανείς αν όλα τα σωματικά υγρά μεταδίδουν τον Covi19?….Το καταλάβαμε Μαρινάκι ότι είσαι μερακλού αλλά προς το παρόν κάνε λίγο υπομονή.Θα πεθάνετε όλοι ρε από την μαλ@κι@ που σας δέρνει!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »